• Norina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Norinára az Istennős beszámolók hívták fel a figyelmem, amit szeretnék megköszönni Jázminfannak és Macikának. Egyeztetés nem volt egyszerű, de nagyon megérte a kitartásom! Múlt héten délelőtt hívtam Noncsit és aznap délutánra beszéltük meg a találkozót. Elmentem a megadott címre majd a kapuból telefonáltam de semmi reakció nem történt. Vártam kb. negyed órát többször hívtam, végül lógó orral eljöttem. Kb. 40 perc múlva vissza hívott és elnézést kért a történtekért sajnos össze kevert egy másik vendéggel. Majd írt egy bocsánat kérő sms- t is. Felajánlotta, hogy jöjjek el ismét és kárpótol. A következő héten hívtam mobilon, de ekkor szabin volt, egyeztettünk egy időpontot. Majd amikor dolgozott vissza csörgött, hogy sajnos foglalt az általa javasolt időszak. Végül rá következő nap létrejött a várva- várt "randi".
  • Megközelítés:

    Belvárosi régi tégla épület. Autóval érkezőknek javaslom, hogy hagyjanak rá pár percet az utazási időre mert a nem könnyű a parkolás, 1 utcányira sikerült megállnom díjfizetés ellenében. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető a helyszín.
  • Helyszín:

    A kapukód megadásával jutottam be az épületbe. Annak ellenére, hogy körfolyosós az épület senkivel nem találkoztam, nem voltak fürkésző tekintetek. Két szobás lakás én a jobb oldali helyiségben voltam ami tatamival, kanapéval, szobainassal, tükörrel felszerelt. A fürdő pici méretű, de tiszta csillogó zuhanyzóval és mosdóval felszerelt. Többféle tusfürdő és szájvíz áll rendelkezésre a higiénia biztosításához.
  • Lány külseje:

    Norina az ajtóban egy fehér selyem trikóban és egy fekete tanga bugyiban fogadott. Nagy öleléssel és puszival üdvözölt. Elnézést kért a korábbi elmaradt randiért. Átadtam neki az ajándékba hozott szőlőt, mivel azt olvastam hogy jobban kedveli a gyümölcsöket mint a csokit. Mivel már többször beszéltünk telefonon és a legelső bemutatkozása csilingelő kacagása megragadott, és erre későbbi telefonbeszélgetések is rá erősítettek, úgy gondoltam megéri hogy kitartó legyek, és mindenképpen létrejöjjön a találkozó. Nem csalódtam! Noncsi okos értelmes, természetes szépség. Nincs semmi megjátszás önmagát adja. Birtokában van egy olyan képességnek ami a gésákra jellemző: képes megnyitni embereket, kifinomult érzékkel kommunikál, magas szintű az empatikus érzéke és korát meghazudtoló szexuális kultúrával rendelkezik. Élőben fiatalabbnak néz ki mint a képeken, csak a gondolkodása miatt lehet helyt álló a kiírt kor. Sötétbarna hosszú ápolt haja van, kreol bőre finom selymes. Arca helyes, mosolygós, ajaki dúsak csókra éhesen várják a vendéget. Mellei teltek, természetesek és feszesek, bimbói érintésre jól reagálnak. Feneke csodálatosan ívelt és kemény. Intim területe üde illatos és borotvált.
  • Erotikus masszázs:

    Miután lezuhanyoztam leültünk a kanapéra beszélgetni, megkínált jégkockával hűtött és általa főzött gyümölcs teával, közben szőlőt majszoltunk. Megkérdeztem hogy mi fog beletartozni a programba és szimpatikus vagyok -e annyira, hogy jobban kiteljesítsük a találkozónkat, mi az ami számra is elfogadható, illetve 1 vagy másfél órás együttlétre számíthatók. Norina csak annyit mondott feküdjek hasra és élvezzem a pillanatot. Nem kérdezősködtem tovább lefeküdtem a tatamira. Norina ekkor még fekete bugyiban és melltartóban volt és masszázs alatt rajta is maradt. Nem voltak elvárásaim , de tudtam hogy jó kezekben vagyok, hagytam hogy vigyen az ár. Noncsi tapasztalt masszőz. Erős és szakszerű a masszázsa ,lábtól felfelé halad, közben gyakran kérdezi, hogy nem túl erős- e a gyúrása. Évezem amit csinál, a hatásáról annyit hogy most is izomlázam van tőle! :)
    Derekat, lapockákat, gerinc vonalát is jól megdolgozza illetve a felkarom, is kap a kezelésből. Majd pozíciót vált a fejemnél helyezkedik el, arcom a párnába fúródott miközben a nyakcsigolyákat vállat nyomkodta. Nem láttam semmit majd egyszer csak érzem, hogy finomabb lesz a keze és tarkótól a farcsontomig simít, időnként be-be nyúl a belső combra és megérinti nemi szervemet. Majd finom melleivel fenekével siklik rajtam. Behunyt szemmel tapogatom végig és csodálkozom, hogy észrevétlenül megszabadult bugyijától, melltartójától.
  • Levezetés:

    Kezemmel bebarangolom testét, finom csókok és ölelések között jelzi hogy megfordulhatok. Bársonyos bőre siklik az olajtól, melleit becézgetem újaimmal miközben magamhoz húzom, fejét oldalra fordítja, hajkoronája simogatja mellkasomat, telt, húsos szája csókra nyílik és egy érzéki vad nyelves csókcsata kezdődik. Közben egyik kezemmel mellét izgatom míg a másikkal szemérem dombján kalandozik újam.
    Érzem, hogy nedvesedik és számára is izgató az érzéki játszadozás. Fenekét úgy helyezi el a fejemnél, hogy négykézlábra ereszkedik, popsiját kitolja és kitárulkozó kisajkait a tükörből szemlélhetem mialatt a kezével falloszomat izgatja. Nem bírok magammal, megkérdezem hogy kinyalhatom-e, mire ő nevetve igennel válaszol. Hatvankilencbe fordulunk, ajakival az ezredest kényezteti, én pedig nyelvemmel finoman köröket írok le csiklóján. Ennek hatására halk nyögések kezdődnek, pár perc múlva át éli az első orgazmust. Folytatom ténykedésemet, Norina mélyen beveszi péniszemet, szopogatja kényezteti nyelvével, ajakival. De érzem rajta hogy fel van pörögve és készen áll a következő menetre szájában farkammal egyre erősebb hangokat ad medencéje megremeg és kéjesen arcomhoz, nyomja rózsaszírmait. Még nem akarom elengedni, lassítok a tempón majd ismét nagyobb sebességre váltok épp hogy csak nyelvem hegyével érintem csiklóját miközben kerek fenekét masszírozom. Teste megfeszül, remegni kezd szinte lovagol nyelvemen, miközben sikongat és hangos nyögések között számba csurgatja nedűjét. Majd hozzám bújik és megcsókol. Hátamon fekszem kisterpeszben, lábaim közé térdel és meredező hímtagom eltűnteti szájában. Néha teljesen beveszi, majd az oldalát nyalogatja mint a fagylaltot ami majdnem lefolyik. Közben a izgató tekintetével a szemembe néz, és figyeli reakcióimat ahogy eltűnik szájában kemény farkam. Köpködi, bő nyállal izgatja hímtagom mintha egy élőpornó forgatáson lennék úgy érzem magam. Kezeivel át kulcsolja újaimat, össze fonódik a két tenyér csak a száját használja, őrjítő a látvány és az érzés. Elengedi kezem ajkaival és kezével felváltva izgat, bele kapaszkodok a lepedőbe, markolom az édes kíntól, testem ívben meghajlik és üvöltve rángatózva élvezek el a levegőbe. Hogy pontosan hová nem tudom , mert önkívületbe kerültem a kéjtől. Mellém bújik átölel, megcsókol, hagy lenyugodni, nem rohanunk sehová.
    Hálám jeléül megmasszírozom a hátát, nyakát amit örömmel nyugtáz.

    Együtt megyünk el fűrdeni, megmosdatjuk egymás végig símítom mellét fenekét, ismét csókban forrunk össze, és Noncsi mosolyogva jelzi, hogy jobb ha befejezzük mert ismét harckész állapotba kerültem.
  • Elszámolás:

    Nincsenek rá szavak! Hogy megérte-e? Noncsi 1 órát kért a kb. 2 és fél órás együtt töltött időért! Ez volt az Ő kárpotlása amit megigért számomra! Maximálisan korrekt, mit korrekt túlszárnyalta minden elképzelésemet mind emberileg, hozzá állásban és szexuálisan!
  • Összkép:

    Noncsihoz fogahtó hölggyel még nem találkoztam, pedig nem vagyok első bálozó! Okos, értelmes, kedves, őszinte, természetes, nincs elszállva magától. Ha kell szakszerű masszőz, ha kedves vagy vele érzéki bujós cica, lesz, vagy szexistennő . Igényli a kommunikációt szereti amit csinál. Ha szeretnél vele találkozni hívd fel mobilon, ne VTR-en csevegj vele mert szereti megismerni az embert akit közel enged magához. Noncsi egy érzéki, különleges nagybetűs NŐ! A fent említett valós események nem a fantázia szüleménye, de felhívom mindenki figyelmét, hogy két ember között meg van -e az a bizonyos szikra az nagyon sok mindenen múlik, és teljesen egyén függő. Senki ne várja el Norinától, hogy ezt Ő is biztosan megkapja. De ha mindent megteszel, hogy kiválasztottad "királynő "legyen a karjaidban, nagy eséllyel lehetsz nála "királyfi"! Köszönöm az együttlétet Noncsi!
Happy Massage