• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Írtam üzenetet az oldalon keresztül, de meg se nézte. Állítása szerint nem használja. Ezzel szemben a telefont másodszorra felvette, nagyon kedvesen tájékoztatott és segített.
  • Megközelítés:

    Mivel nem készültem fel előre a találkozóra (lásd lentebb), teljesen vakon voltam hogy hova kell mennem. Noya rettentő praktikussággal, egyértelműen és megértően tájékoztatott a Budapesti aktuális közlekedés rejtélyeiről.
  • Helyszín:

    A helyszínen már első pillantásra is látszik, hogy itt ****. Ettől ilyen titkos szeretős benyomás volt, a fürdőbe annyi tusfürdő közül lehet választani hogy már zavarba jöttem :), a baszobában egy nagy ágy van, semmi extra.
  • Lány külseje:

    Első benyomás az volt, hogy most itt áll előttem félmeztelenül egy olyan nő akik a menő cégek kiállításain a standoknál állnak. Nagyon vadítóan nézett ki, tűsarkú, és ilyen összevissza madzagos éppen hogy takar egész testes ruha volt rajta ami nagyon jól ált neki. A képei a valósághoz képest katasztrofálisak. Mind arcra, mind testre, mind pedig megjelenésre sokkal jobb élőben.
  • Action:

    Kissé zavarodottan érkeztem meg hozzá, ugyanis eredetileg máshoz indultam, aki viszont nem vette fel a telefont a megbeszélt helyen és időben, mivel jártam már hasonlóan volt a zsebemben ez alkalommal még 3 telefonszám amiből az első kedves Noya fel is vette és zavarodottságomon úrrá lett. Tekintve hogy vidéki vagyok képzelhetitek amint egy x kerületben állok két utca sarkán ahova odataláltam mert megnézem hogy jutok oda, és ekkor a telefonban Noya mondja hogy most épp ráérne ide és ide kell jönni haha....de le a kalappal nagyon jól megoldotta ezt a problémát.

    Éppen ezen zavarodottság miatt lehetett hogy mikor megérkeztem megkért hogy üljek le egy picit, kb 10 percet beszélgettünk, nagyon jó ötlet volt (bizonyára rutin) tőle mert így nyugodtabban tudtunk mindennek nekikezdeni.
    Megbeszéltük a részleteket hogy durva kényszerfranciás pornós mélytorkos kalandot szeretnék amit én úgy gondoltam hogy meg is kaptam aminek a végén elmondta hogy ez egyáltalán nem is volt durva amit én csináltam :)
    Fürdés után NEM tért azonnal a lényegre....játszott velem...húzott .... kellette magát.... aztán amikor már majdnem odanyúltam a fejére hogy na most már nem bírom tovább letérdelt elém és elkezdett melegíteni, rögtön tudtam hogy nem lesz unalmas a következő xx perc :)
    Kis bemelegítés után meglepetésszerűen ráfogtam a fejére és erősen gyorsan ráhúztam addigra már igencsak szerszámomra, az orra a hasamon koppant a szerszámom meg a garaton, kis igazgatással át is csusszant, hatalmas élmény volt. Semmi finnyáskodás, semmi ellenkezés, ott tartotta magától és csak amikor levegőre volt szüksége akkor engedte el. Ezután rákezdtem a tempóra.
    Pár perc után megkért hogy feküdjek el az ágyon, ő jött....
    Elkezett szopni--uram atyám-- írtam már én is ilyet másról, hogy magától úgy szopott mintha kényszerszopatás lenne, de ez a Noya---
    Nem tudom leírni, olyan tempóba kezdett, mintha valami ezen múlna, gyors tempóba vette ki be a garaton a szerszámom, miközbe fröcsögött, szürcsölt, és hangokat adott, majd lenntartotta, én hátratettem a kezem a fejem fölé hogy na igen ez az, itt nekem már nincs is dolgom. Egy kis idő után azért átvettem az irányítást de nem lett sokkal nagyobb az élmény.
    Ezután kértem hogy én is had okozzak örömet, amit szívesen fogadott. Elkezdtem és már azonnal elkezdte élvezni, kitartóan de nem elég hosszan próbálkoztam, nagyon magasra vittem de csúcsra nem tudtam, amikor is jelezte hogy az ujjazást folytassam és ő 3 mp es csiklóizgatásával együtt eljuttattuk a csúcsra.
    Ezután felültettem és azonnal ráhúztam a fejét a főnökre, ekkor már izgalmasabb dolgok is történtek, csapkodta a nyelvét a szerszámommal, köpködte, mélytorkozta.
    Ekkor kértem gumit és mivel választani lehetett először análba akartam behatolni.
    A terv az volt hogy szépen utána második gumival elől is aztán a végén egy arcraélvezés. Felejtsd el. Olyan mozgása volt, olyan szorítása, és olyanokat mondott. Kivégzett.
    Tisztálkodás után a maradék időt beszélgetéssel töltöttük (szerintem tovább is maradtam a megengedettnél, de nem küldött el *os5 ös)
    Ilyen tartalmas beszélgetésem még nem volt hirdetővel.
    A stílusa nagyon eredeti a világnézete nyers a szövege cserfes, mi kell még? :)
  • Elszámolás:

    Nem beszéltünk róla csak telefonba említette, én az elején kitettem valahova a környéken hogy lássa azután nem is tudom hogy ott maradt e
  • Összkép:

    Igazán érdekes nő, élvezet vele minden perc, gátlások nélküli nyers őszinteség, szókimondó és tudja hogy mi kell a férfinak, mint az eszének mind a testének. Csak ajánlani tudom, aki pornósabb de mégis barátibb hangra vágyik, egyszer át kell élnie 1-2 órát Noyával
Happy Massage