• Norina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Próbáltam hívni, nem sikerült elérnem, szomorú lettem....de felvidított menten, amikor diszkréten visszacsöngetett, s újra próbálkozva már hallhattam is kedves/vidám hangját. Ráért a kért, közeli időpontban, így hamarosan nála lehettem.
  • Megközelítés:

    Nyugatihoz pár perc sétányi távolságra, a divatnagykerek utcájára merőleges utca végéhez közeli házhoz kell a kalandoroknak eljutni. A környéken kis szerencsével lehet közeli parkolóhelyet találni, ha autóval érkezik, de a tömeggel közlekedve sem nagy ügy, több irányból jön a vezetékes busz..:)
  • Helyszín:

    Átlagos külső-belső állapotú körfolyosós házban, nem túl magas szinten van a korrektül jelzett ajtó mögött a rendelő. Diszkrét bejutás, amennyiben nem futsz össze az épp a folyosóra lépő szomszéddal..:)
    Benn minden rendben van, az átalakított lakásban két masszoba, kis fürdő áll a tevékenység számára készen, benn a szobában tatami (na, ez az egyetlen, ami nekem nem jött be, ez a felfújhatós/légpárnás valami nekem nem tetszett, de ezzel lehet, hogy más vitatkozna, én meg nem fogok...), fotel, a hatalmas belmagasságnak köszönhetően jó levegő és kellemes atmoszféra fogad. Tusolóban épp elférek, minden higiéniai felszerelés hiánytalanul megvan. Mindkét zuhanyzásomhoz új, finom illatú törölközőt kapok, tetszik.
  • Lány külseje:

    sNoncsi egy nagyon szépséges, formás , feszes bőrű, nagyon mosolygós nagylány. Belső szépsége, kedvessége és varázsa teljes összhangban van a külső adottságaival. Gyönyörű, csókra termett (de még milyenekre!!) ajkai mögött csillogó fogsora villog pillanatonként, ahogy arcomba mosolyog, ahogy kis poénjaimon nevetgél. Haja nagyon szépséges arcot keretez. Egy bugyi/melltartó kombóban fogad, nagyon vágykeltő a látvány..:))
  • Erotikus masszázs:

    Noncsi szeret és tud is masszírozni. Ezt azután tapasztalhatom meg, hogy miután a fürdőből visszatérve, s a szobában elém perdülve elkap, s lenyomunk egy olyan csókcsatát, hogy csak kapkodok a levegőért (közben lábujjhegyre állva küzdi le a magasságbeli különbségünket, s nyomja, dörgöli szeméremdombját ágaskodni kezdő rudamhoz) arra biztat, hogy heveredjünk le és kezdődjön a masszprogram, "különben baj lesz"...... dehogy lesz, gondolom, de azért szót fogadok és hasra vágódom a fentebb említett légpárnás matracon.
    Szakavatottnak tűnő mozdulatokkal kezdi el lábaim nyomkodását ( a talpamat kérésre kihagyja, nehogy kirúgjam a folyosóra..:) olyan erővel, hogy az bőven meghaladja alacsony fájdalomküszöbömet. Szabadkozva vált gyengédebb, számomra kellemes erőre, de mondom neki, hogy ne bánja, nem ő csinált valamit rosszul, hanem én vagyok a penye., nyafogós vén majom..:)) Folytatja munkálkodását, combjaim, farpofáim következnek, miközben be-besimít combjaim között a zacsim tájékára, a gáttájékra is, amivel egyre kellemetlenebbé teszi számomra a hason fekvést. Egyéb csípőgondjaim miatt is kérem a hanyatt fordulás lehetőségét, aminek kaján örömmel ad szabad utat. Combjaimat és csípőtájékomat előlről is rendesen megdolgozza, de közben egyre többször simít rá lassan tisztességes erekciót mutató hímtagomra, már ekkor dicsérve annak szépségét ( ezt jólesően nyugtázom persze, de betudom a kedves lány túlzó aranyosságának..:)) Lassan elmaradnak a masszírozó mozdulatok, s izgatásba, erotikus játszadozásba fordul programunk, amit én készséggel fogadok el a hátra lévő időre..:)
  • Levezetés:

    Ez lesz az a fejezet, amit valószínűleg nem tudok majd úgy visszaadni, ahogy és amennyire élveztem azt a helyszínen. Azt többen megírták már és én is csatlakozom a véleményezőkhöz, miszerint Noncsi eszeveszett finoman és odaadóan csókol. Érzéki játszadozásba visz, ajkaink és nyelveink játéka tovább korbácsolja vágyunkat. Velem is így tesz újra, már minden textíliától megszabadulva, teljes, gyönyörűséges pőreségében heveredik először mellém, majd csúszik fel teljes terjedelmében rám, s közben faljuk egymás ajkait. Csípőtájékát az enyémhez szorítva mozgatja minden irányban, meredező farkamhoz dörzsöli ágyékát, már csatakos öle csúszkál az enyémen, hihetetlenül felizgatva ezzel mindkettőnket. Rudam égnek meredve csúszkál popsija félgömbjei között, miközben ő kicsit karjaival felnyomva magát kínálja számnak feszes/hegyes cickóit markolászásra, csókolgatásra, finom harapdálásra. Elvagyunk így pár percig. Én élvezem a majdnem-behatolós játékot lenn, délen, és ugyancsak jól elvagyok felváltva gyönyörködve a csókolózásban és a cickókkal foglalkozással.
    Noncsi azonban hozzám hasonlóan tovább szeretne lépni a gyönyörök útján, ezért lecsúszik rajtam úgy, hogy kézzel és ajkaival is nekiláthasson szerszámom kényeztetésének. Meleg olajjal, majd nyálával síkosítja szétdurranni készülő makkomat, majd nyelvével a zacsim tövétől a makkom csúcsáig végig nyalogatva izgat, élveztet tovább. Lassan becsúszok puha ajkai közé is, le-fel bólogat fejecskéjével, én meg a mennyekben járok, ahogy nyelvével körkörösen játszik hiperérzékeny szerszámommal. Nem akarván még eldurranni, hóna alá nyúlva felhúzom egy újabb csókmenetre, majd testcsellel magam mellé, majd alá fordítom, hogy visszakaphasson valamit a jóból, amit nekem adott az előzőekben. Csókokkal kezdem, majd nyakát puszilgatva jutok le szép melleiig, amelyekkel kis ideig eljátszom, nyalogatva és szívogatva bimbóit, mellyel láthatóan elnyerem tetszését. Lejjebb csúszom aztán, és eljutok végcélomhoz, a pihepuhára borotvált, szépen nyiladozó szirmokat mutató punciig. Nagyon finoman érek hozzá nyelvem hegyével (érzem már izgalmát, tudom, hogy kellemetlen lehetne egy-egy erősebb érintés az elején), bőségesen nyálat csorgatva csiklójára és ajkaira. Lassú mozdulatokkal nyalom végig, le-fel az egész ölét, melyre egyre erősödő sóhajokkal és tekergő csípővel ad tetszés-visszajelzést. Combjain kívül felnyúlva kezdem nyelvmunkámmal összhangban melleit is finom markolászással és bimbói gyengéd morzsolgatásával izgatni, melyhez Noncsi is csatlakozik, kezeimre, ujjaimra ráfog és közösen munkálkodunk. Én finoman növelem a tempót és az érintéseim erősségét, melyre hangos zihálással és már komoly rángatózással reagál, majd egyszer csak elszabadul a valóságtól, és felsikoltva, ujjaimat majd’ eltörve szorítva, ölét számra tolva, combjaival fejemet satuba fogva élvez egy hatalmasat. Olyan édes, semmihez eddigi életemben nem hasonlítható kéjnedveket csorgat, folyat nyelvemre és számba, hogy majdnem elájulok a meglepetéstől és a kéjtől én magam is. Lassan hagyom lenyugodni, együtt zihálunk, nedveinkben és izzadságunkban fürdünk…feljebb csúszok mellé, csókolom ajkait, kéjesen gondolok arra, hogy saját édes nedveit adhatom vissza neki a nyelvemről….és hát újfent megkívánom, de nagyon a kényeztetését, ezért először feltérdelek combjai közé, s kőkemény szerszámomat puncijához támasztom, majd kívülről azzal dörzsölve csiklóját indítom be őt is újra. Ezt a veszélyes közelséget megszüntetve ismét lehasalok combjai tövéhez, s nagyon finoman, csak kívülről (ez elvárás is) ujjam hegyével simogatva kéjbarlangja bejáratát kezdem nyelvemmel és ajkaimmal újra kényeztetni az immár újra kéjnedv-csatakos ölét. Pár perc múlva az előzőnél is intenzívebb orgazmushoz jut a drága lány, én pedig ismét mellé heverve, tenyeremet izzó ölén nyugtatva csókolgatom arcát, nyakát…hagyom elpilledve lenyugodni.
    Nem sok idő telik csak el, mikor újra aktivizálja magát, ismét ajkai közé véve hímtagomat kezd bele a tudván-tudva kötelezően bekövetkező robbanásig izgatva engem. Minden mozdulatát, farkam szájába csusszanó minden milliméteres haladását egyre növekvő kéjjel figyelem, aztán egyszerre csak kilépek az evilágból, minden megszűnik létezni körülöttem, s csak élvezek, robbanok, spriccelek, tekergek és nyögök…..a megsemmisülésig. Észbontóan mély és intenzív a kéj, alig bírok észnél maradni, szinte megijedek az égbe szökő vérnyomásom miatti kis elalélástól, ami ugyan csak 1-2 másodperces, de párját ritkítóan valós. Már csak a pár perces, kellemes levezetés van hátra a másfél óránkból, elbeszélgetünk kicsit, simogatjuk egymást, majd egy gyors zuhanyzás után puha csókokkal válunk el.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt. Kis ajándékot vittem (eper-őrülteknek készült ajándékcsomagot állítottam össze...)), abba tettem bele a kis borítékot. Másfél órát sehol, semmivel nem tölthettem volna kellemesebben és ennyiért, ez azt hiszem elég kell legyen ide..:)))
  • Összkép:

    Egy nagyon kellemes, élvezetes találkám lehetett egy a földön két lábon álló, kedves, vidám, intelligens lánnyal, aki erotikus kisugárzásával és belső varázsával teljesen levett a lábamról. Ezt a beszámolót kicsit megkésve írom, és talán sokat elmond az elégedettségemről, hogy percekre megszakítva a gépelést felhívtam őt, és ma délutánra egyeztettem egy újabb randit vele....:))) Már alig várom, hogy ott lehessek!
Happy Massage