• PANNI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből felvette. Röviden tájékoztatott a szolgáltatásairól, az időtartamokról, a virágszálak számáról, majd megbeszéltünk egy közeli időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval egyszerű. GPS a ház elé visz, a parkolás fizetős, de helyet egyből találtam. BKK-ról nincs infóm.
  • Helyszín:

    Régi bérház, a lift csak egy emelettel lejebbig visz, a célt így a lépcsőn kell megközelíteni. A lakás tiszta, rendezett, a fürdő is a célnak teljesen megfelel, kulturált. Volt néhány tusfürdő, viszont szájvizet nem találtam. A szoba nem túl nagy, egy kanapé és egy fejnél lyukas dönthető támlájú masszázspad található benne.
  • Lány külseje:

    A képeken is látható alacsony, csinos, szép arcú, aranyos lány, pici cicikkel és "méretéhez képest" jó masszírzó erővel, de nem profi masszőr. Egy fekete tangában és hozzá illő melltartóban fogadott
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor vízzel kínált, majd kaptam egy törülközőt és elmentem tussolni. Visszatértemkor már csak a bugyi volt rajta. A teljes testet magában foglaló (talp kivételével), kellemes, krémes, épp megfelelő erősségű masszír a lábaktól indúlva a hát és váll környékén fejeződött be és teljesen jól ellazított Kis kezeivel, néha teljes alkarjával jó erővel masszírozott, miközben kellemesen elbeszélgettünk. A vége felé haladva néha már az egyik kezével a fenekemnél lágyan kicsit intimebb helyekre is be-be nyúlt, így férfiasságom is kezdett éledezni. Ezután megfordúlhattam.
  • Levezetés:

    Fordulás után megkérdezte, hogy feltámassza-e a pad támláját. A feltámasztásnál maradtunk, így félig ülő állapotban kezdtem el simogatni - kérésére - masszírozni a mellét. A mellei viszont sajnos csikisnek bizonyúltak, ezért nem erőltettem nagyon a dolgot. Közben a pad mellett állva ő is elkezdte a kényeztetésemet kézzel, majd szájjal. A francia kellemes volt, egészen jól el is tűntem a pici kis szájában. Ekkor kérdeztem, hogy a bugyi lekerülhet-e. Miután lekerült kézzel próbáltam lent simogatni, de nem váltott ki különösebb reakciót nála a ténykedésem, valahogy úgy éreztem, hogy nincs meg a kellő szimpátia irányomba. Ekkor rákérdeztem a kölcsönösségre, de mint kiderült az nála nem része az egy órás programnak. Ezután szembe helyezkedett és próbálta tisztességgel felmondani a a francia leckét, de mivel szinte hozzá sem érehettem, ill. nem éreztem semmilyen egymásra hangolódást, valahogy nálam elszállt az ihlet. Menteni igyekezvén a helyzetet, hogy mégis valahogy újra izgalmi állapotba kerüljek, rákérdeztem a csúszkára, de mivel szerinte ahhoz már kevés volt az idő, ill. az úgyis nagyobb mellű lányokkal élvezetes, így nem került rá sor, úgyhogy az "end" nekem végül nem lett "happy". Kissé csalódottan indúltam zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Szerintem átlagos, kérés nélkül előre kitettem a polcra.
  • Összkép:

    Jó értékelést adok, mert először voltam masszázs lánynál és nincs nagyon összehasonlítási alapom és a masszázs része teljesen rendben is volt, de elkövettem azt a hibát, hogy nem kérdeztem rá pontosan, hogy a rövidebb program nem csak időtartamban, hanem minőségben is más. Mondjuk ő sem említette a telefonban. A kialakult helyzetért ezért inkább nem okolnék senkit, inkább levonom a tanúlságot és legközelebb körültekintőbb leszek, ill. lehet, hogy mással jobban fog működni a kémia, ami még egy "ilyen" kapcsolatban is elengedhetetlen.
Happy Massage