• Cicababa3

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, konnyen.
  • Megközelítés:

    Megkozelites megfelelo. Gps pontosan oda navigal, de a kozlekedes veget, erdemes volt a csucsot elkerulnom. Kulonben biztos megnott vna az utazasi ido. A kornyek rendezett, a lakas olyan amilyen. Szerencsere parkolohely is akad boven.
  • Helyszín:

    Celnak megfelel, de azert orulok, h nem nekem kell ott laknom. Kocsival mentem, konnyen odatalaltam. Az idozitessel sem volt problema, h nem a csucsforgalomba mentem. Kicsivel meg elobb is odaertem. Parkolas rendben volt, siman volt helyem nem messze a lakastol.
  • Lány külseje:

    Vekonysagat es szalkas izomzatat leszamitva, mas pozitivumot nem tudnek kiemelni.
  • Action:

    Na ez az a resz, amit kihagyhattam vna. De ugy dontottem, figyelmeztetes celjabol segitek bajtarsaimnak a dontesben. Nehogy ugy jarjanak mint en. A holgy konkretan semmit nem vallal abbol ami az adatlapjan szerepel. Es mindemellett meg flegma es unott is. Mint egy darab ronk. Egyetlen pozitiv a talalkozasunk idotartalma alatt ami torten,h senki nem nyitotta ra a kocsimra az ajtotott vagy huzta meg, mialatt fent voltam a "holgynel". A francia csak gumiban, azt is szarul, hozzaerni gyakorlatilag nem nagyon lehet, minden szarert huzta a szajat, pedig nem vagyok egy rosszkepu, v rossz kiallasu pali, es a higeniammal sincs gond. Mellei mar megereszkedtek, ennyi gyerek utan mondjuk nem is csodalkozom ezen, de persze a problemat nem ez okozta, hanem a hozzaallasa. Feneke pucsitva jol nez ki, amugy kicsit logos, mint a melle, bore viszont fonom, jo tapintasu, mar amikor hagyja, h az ember hozza erjen. Mintha nem is szolgaltatast nyujtana.. Ennek ellenere meg kozosultem vna vele, ha mar ott vagyok, gondoltam vmit csak ki tudunk hozni ebbol is. Tevedtem. Egy gyenge aktus volt, nem tartott tovabb 10-15 pernel. Utana kedveskedtem kicsit vale, kis beszelgetes stb.. hatha csak rossz hangulata volt e valtoztat ezen a stiluson, ahogy kezelt, de nem. A 2.aktushoz, hozta sem nagyon akart kezdeni, majd mikor meg is elkezdtuk, es a megbeszelt, kifizetett dolgokbol semmire nem volt hajlando, majd rakerdeztem h miert??.. erre a valasz az volt, h elzavart. Kajak abbahagytuk 20 perc utan a nagy nehezen elkezdett 2. aktust, feloltoztetett es elzavart. Penz persze nuku vissza. Legalabb a felet visszaadta vna, de meg hulyenek is nezett h ehhez neki nincs kedve, meg kulonben is ido van, es jon a kovetkezo vendeg is. Miutan a kifizetett 1 orabol, eltelt kemeny keserves 20 perc!!! Ja amugy tobben is vannak a kecoban, nem magyarok, igy nem problemaztam es eljottem. A holgyben is van 1-2 vono, ami a stilusan meg is latszik.
  • Elszámolás:

    Atveres!!! Senkinek nem ajanlom, csak a lehuzasra mennek ez egyertelmu!! Mivel az elejen kell odaadni a penzt, igy onnantol nincs visszaut. A sex maradando lesz, csak negativ ertelemben, a penz pedig buko, a semmire.
  • Összkép:

    Jobban jartam vna, ha otthon kiverem!
    De ha mar erezni akarok valakit, akkor a mar bevalt lanyok kozul valamelyiket kellett vna valasztanom, es nem kiserleteznem ilyenekkel. Hatalmas kapufa volt. Ugy erzem, kemenyen lehuztak amiert majdnem hogy semmilyen szolgaltatast nem kaptam, az is nagyon rossz es gyenge volt, es meg hulyenek is neztek! Senkinek nem ajanlom, aki meg akarja kimelni magat, egy kellemetlensegtol.
Happy Massage