• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagy bánatomra legújabb istennőm nemrég eltűnt, vagy végleg, vagy ideiglenesen, így kénytelen voltam az utánpótlás keresésébe fogni. Átnézve a kedvencek listáját, megakadt a szemem Alice, immár ingyenes hirdetésén. Felrémlett bennem Huff kolléga nemrég olvasott kiváló beszámolója, emlékeimben a két évvel ezelőtti, még sok igéző és izgalmas képekkel ellátott hirdetése, így rá esett a választás. Telefont ragadtam, bepötyögtem a számot, hívtam, nem vette fel. Sebaj, a türelem rózsát terem, egy óra múlva megint hívtam, felvette. Kellemes alt hangja van, rutinos tájékoztatást mondott, sajnos az általam preferált másnapi időpont már foglalt volt nála, így végül megegyeztünk a péntek délelőttben, úgy hogy előtte kb. egy órával hívjam megerősíteni a látogatási szándékot, csak akkor adja meg a címet is.Valószínűleg felelőtlen makktársak többször átverhették már, hogy ehhez ragaszkodott.
  • Megközelítés:

    A megbeszélt időpontban hívtam, másodikra felvette, megadta a címet, ami Angyalföldön, a Béke tér és az Árpád híd között félúton, a Szegedi úti paneltömbben van. GPS ismeri, a Szegedi úton a BKV buszjárat megállója majdnem pont a ház előtt van. Én szokásomhoz híven autóval közelítettem meg a tetthelyt, a házak között tágas parkoló van, sok üres hellyel.
    Persze, mint a 13. kerületben mindenhol, ez is fizetős, de a legolcsóbb tarifájú.
    Amikor a bejutáshoz szükséges kapukódért telefonáltam, figyelmeztetett rá, hogy vegyek parkolójegyet, aminek nagyon örültem, hogy ennyire körültekintő lány. Felliftezve a sokadik emeletre, a panelekben megszokott rácsos ajtón kellett átjutnom, míg végre Alice bevezetett Csodaországba
  • Helyszín:

    Jó karban tartott panellakás, aminek csak egy részét láttam, előszoba, fürdő és a tetthelyül szolgáló kisebbik szoba. Abszolút rend és tisztaság, a baszobában dupla ágy, friss lepedővel és egy, erre fenntartott, székre pakolhatja a gönceit a vendég. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, előtte kilépő, többféle tusfürdő, egyszóval a felszereltség teljesen megfelelő.
  • Lány külseje:

    Alice hirdetésében kevés és nem sokat mutató kép van, régebben viszont sok képpel hirdetett, jobb emlékezetű kollégák tanúsíthatják, hogy egész jó képekkel. Alice nagyon-nagyon karcsú, a teste ránézésre egy későn érő tinilányé, csak a popsi gömbölyű, az is pici, pont elfér a tenyeremben. Tapintásra viszont szálkásan izmos, sportos, simán dobogós lehetne egy fitness versenyen. Kedves arc, minimál smink, csak a szeme van diszkréten kihúzva, a mosolya elbűvölő. Egyébént a hirdetésben megadott adatok mind stimmelnek.
  • Action:

    Vetkőzést követően szóvá tettem, hogy nem igazságos, hogy csak én vagyok meztelen, így Alice két gyors mozdulattal ledobta magáról a fekete ruhaféleséget amiben kijött beengedni.
    Alatta semmi, így megsímogattam a vékony testét és belecsókoltam a nyakába. Na itt kezdődött, amit Huff boszorkányságnak nevez, én azonban szilárdabb természettudományos alapokon állva, inkább kisugárzásnak, feromonnak, vagy leegyszerűsítve csak kémiának neveznék. Rózsaszín köd kezdett gyűlni a szemem elé, bizsergés indult a testemben, tetőtől talpig. Kicsikém növekedésnek indult és megkeményedett, anélkül, hogy bárki hozzáért volna. (Kicsikém eredetileg Littlespy néven kezdte, később magyarosítottuk a nevét...)
    Megjegyezném, hogy az ilyen spontán reakció a magamfajta öregedő pasinál nem jellemző, általában a növekedés érdekében az aktuális hölgy tevőleges és direkt ráhatása szükséges, szájjal és/vagy kézzel.
    Közös fürdést következett, Alice megmosta Kicsikémet is, én meg őt, a popsit és lábak közötti területet különös gonddal, közben kicsit csúszkáltunk is egymáson a síkos tusfürdőnek köszönhetően, egyszóval jót pettingeltünk. Törölközés után a szobában mindnyájan állva kezdtünk csókolózni, ölelkezni, bár az ágaskodó Kicsikém némileg útban volt. Alice lassan leguggolt, és a szájába vette, szép lassan egyre mélyebben, csak egy ujjnyi maradt kinn, amikor megakadt a garatnál. Aztán egy határozott biccentéssel lecsúszott a torkába, tövig eltűntette. Döbbenetesen élvezetes nyitány, már sejtettem, hogy a folytatás milyen lesz...
    Diadalmasan felnézett rám, aztán egy öklendezéssel elengedte a torkából a makkot. Már szédelegtem az élvezettől, ezért megelőzendő, hogy eldőljek, javasoltam a 69 pózt.
    Alice kerekedik felülre, rácuppan Kicsikémre, elém tárul a méretes kisajkakkal lepkeszerű punci. Nem pont az ilyen a kedvencem, de ez most nem számít, teljesen be vagyok gerjedve, nyalom lelkesen, közben hol a tenyérbe mászó popsit markolászom, hol a kis kemény mellbimbóit izgatom, vagy csak símogatom a karcsú testét. Láthatóan élvezi a dolgot, az előtörő kéjnedvei tovább gerjesztik bennem a vágyat. Közben a szopás egyszerűen fergeteges, változatosan csinálja, hol egész mélyen beveszi, hol csak a makkot szopja, néha a zacsit is kényezteti, minden nyálas. Beujjazok kicsit, amire kéjesen felnyög, nagyon szűknek érzem, benne szeretnék lenni. Egy pillanat alatt felhelyezi a védelmet Kicsikémre, és nyeregbe pattan. Ilyen vad dugásban nagyon régen volt részem, Alice diktálja az iramot, nagyon jól bírja, én csak kicsit alámozgok, markolászom a popsiját, néha megnyalom a pici mellbimbókat, vagy átölelem valószínűtlenül karcsú derekát, magamhoz szorítva, hogy csak én tudjak mozogni benne.
    Előző nap kiterveltem, hogy több pózt is kipróbálnák, de ez most annyira jó, olyan élvezetes, hogy nem lehet abbahagyni, látom, hogy Alice is élvezi, nincs megállás, hagyom hát, jöjjön aminek jönni kell, ellövöm a patront a gumiba, jókora adag, vele fergeteges élvezet!!! Félájultan fekszem, moccanni sincs erőm. Alice letisztogat, majd mellém fekszik, átölelem, nagyon jó így vele. Ahogy a teste hozzám ér, egyre inkább érzem, hogy újra elfog a vágy, működik a kémia, szinte hihetetlen, hogy milyen hatással van rám. Lecsúszok a lába közé, nyalom, ujjazom, szürcsölöm a nedveit. Megfeszül a karcsú teste, nyöszörög, élvezi. Magamon is megdöbbenek, hogy vén fejjel mikre vagyok képes. Kicsikém is magához tér, növekszik, ágaskodik. Van még néhány percünk, hanyatt fordulok és Alice olyan szopást produkál, amire a halálos ágyamon is emlékezni fogok.
    Elég tapasztalatom van ilyen téren, volt már részem jóban, de ez mindent visz. Minden pillanatát élveztem, annak ellenére, hogy a második lövés végül is elmaradt. Az időnk elfogyott, Alice nem siettetett, sőt még egy pohár kólával is megkínált, majd jött velem zuhanyozni. Megkérdeztem, hogy írhatok-e róla beszámolót? Beleegyezett.
    Felöltöztünk, az előszobában még bénáztam kicsit a cipőfűzőmmel, majd kiengedett a rácson.
  • Elszámolás:

    Alice adatlapján nincs egyetlen extra sem, minden amit vállal az alap. Tehát nem kell matekozni, az előre közölt mértékű az ajándéka, ami az új pesti átlag, ami ezért a fergeteges légyottért igen méltányos. Egyetlen, nagy rózsaszál. A bizalom megvolt, az ajándékozást a végén rendeztük.
  • Összkép:

    Tömören fogalmazva Alice egy kislányos testbe bújt, ellenállhatatlan, buja és tömény női nemiség, amit óvatosan kell kezelni, mert könnyen függőséget okozhat! Az élmény vele fergeteges volt, minden pillanatát élveztem.
    Bő két éve van a kedvenc listámon, amikor felkerült nem voltam elég kitartó, hogy bejussak hozzá. Most tudtam csak meg, hogy akkor és azóta is, mit vesztettem. Nagyon bánom!!!
    Remélem sikerül majd bepótolni a veszteséget!
Happy Massage