• Ingrid

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jó szokásunkhoz híven Viberen történt, majd VTR-en véglegesült. Ingrid jelzi az oldalon hogy mikor szabad, akkor jó eséllyel elérhető.
  • Megközelítés:

    Újbuda egyik új építésű tömbjében található a kis lakás, megközelítés könnyen megoldható békávéval, illetve autóval is. Parkolót napközben vadászni kell, de a közelben van ingyenes lehetőség is. A térkép is jól jelzi. Aki az Alleeban parkolna esetleg, az a rövid séta végén kellemesen leizzad mire odaér ilyen időben, lehet beugrani a kádba izibe'. Egyértelmű a számozás is, nem lehet elvéteni.
  • Helyszín:

    Nagyon kellemes kis kuckóban fogad a hölgy, minden adott a kellemes masszázshoz és lazításhoz. Bejutás diszkrét, jó eséllyel nem találkozni senkivel. Nem tűz be a nap, illetve ha szükséges, a klíma is bedörrenthető. Nem nyikorog sem az ágy (na jó, egy kicsit :), sem a masszpad. Fürdő makulátlan, tusfürdők garmadája áll rendelkezésre.
  • Lány külseje:

    A számtalan fotóhoz nincs szükség kommentárra, maximálisan visszaadják Ingrid szépségét és testének tökéletes alakját. Rendszeresen sportol, így aztán a feleslegnek még híre-hamva sincs. A ciciken sem nagyon érzékelhető a pótlás, természetes hatásúak. Minimális tetkót visel. Egyszóval egy sportos és bombajó testtel megáldott hölgy nyit majd ajtót a látogatónak. Bikiniben fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs két kényeztetés közé ékelődik (pontosabban ezúttal csak egyre futotta). A kanapén beszélgettünk röviden az érkezésem után, majd irány a fürdő és visszatértem...... Miután feleszméltem a fantasztikus felvezetésből, átkísért a masszpadra és nekilátott átgyúrni. Jól ismeri a nyavalyáimat és a problémás területeket, ezekre fókuszált, ennek megfelelően megválasztva az erősséget is. Néha felszisszentem amikor célba talált :) A lábaimtól indultunk, majd a hátam, nyakam és a karjaim következtek. Finom masszázsolajat használ, pontosabban többfélét is. Ez alkalommal nem keveset változtatott technikán a korábbiakhoz képest, jól érezhetően hozzáigazította a ramaty állapotban lévő helyekhez. A végén a levez helyett a kezeimet ápolta hosszabban, illetve a teljes testes csúszka a hátamon is hosszabb volt. Profi, ezért voltam nála sokadjára is.
  • Levezetés:

    A fürdő után az ágyon várt bikiniben, illetve annak alsó részében, amitől viszonylag egyszerűen sikerült megszabadítanom. Apróbb csókokat követően lefelé vettem az irányt és franciásra a figurát, közben vissza-visszatérve a cicikre is. A fordulást követően ő vett kezelésbe, és változatos, hol szájjal hol kézzel támogatott kényeztetésben részesült a műszer, illetve a környéke. Az élményt fokozandó olajjal permetezett le és egy nagyon erotikus aktus-imitáció vette kezdetét, összeért aminek össze kellett.... A végén 69-es rajtszámmal adtunk az élmények és a cicikre robbantva lett végem. Utána még összebújva ejtőztünk egy kicsit. Második kört nem vállaltam, mert teljesen ellazított a start és a masszázs is.
  • Elszámolás:

    Egy jó ideje már nem változott a csokor, nagyon is reális, sőt...
  • Összkép:

    Nagyon egyedi minden, újfent köszönöm a törődést és visszatérek mindenképpen.
Happy Massage