• Pamela

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jótestű milf-re vágyott aznap az ezredes. Ezért felütöttem a kisokost és láttam, hogy a bakancslistámon meglehetősen feltorlódtak a tennivalók, így nem kellett sokat agyalnom a célponton.
    Telefonon kezdtük, majd smsekben folytattuk a hadművelet tervezésének pontos kivitelezését. Szerencsére olyan a munkám, hogy tudok menni ribizlit szedni amikor megkívánom - bár sajnos ennek a vendéglátóim nem mindíg örülnek, hiszen nem mindenki tudja lereagálni a hirtelen beeső vendégeket. Aznap szerencsém volt és Pamela kora délután tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Újpest központon is túl, de még a híres cukrászdán innen, a csodálatosan magasló panelházak közül az egyikbe kell mennünk. Parkolás ingyenes, ilyentájt még helyet is találtam könnyedén.
    Buszok és a metro megállója pár perc sétára találhatók.
  • Helyszín:

    Szokásos paneles check-in.
    A sorház mindkét oldalán ajtó, de kaputelefon csak az egyiken. Nem túl sokadik emelet, gyalog föl, majd átjutás a rácsos ajtón és tadamm már célba is értünk.
    A lakásban ketten rendelnek, de sem a kollegínát, sem makktársakat nem véltem éppen akkor felfedezni.
    A vizesblokk aprócska, ahogy a baszoba is. Jóformán csak egy ágy, egy szék a ruháknak és egy apróbb szekrény kapott itt helyet.
    Félhomály, zene és egy kis üveges ásványvíz a vendég jutalma.
  • Lány külseje:

    A fotókon alaposan szemügyre vehetjük mindenét, nem árul zsákbamacskát.
    Életkorából egy tizest lekerekít, de ez a női hóbort ne tartson vissza senkit, sőt!
    Punci, popsi hamvas, megkímélt állapotban várja a látogatókat.
    Teste jólápolt, illatos, bőre sima és bár bevallása szerint nem sportol, olyan szerencsés genetikát dobott neki a karma, hogy olyan mintha.
    A ciciken látjuk, hogy tuningoltak, de ne bánjuk, mert a jobbak közül valók.
    Arca kedves, mosolygós. Közlékeny, nyílt társaság, két lábbal áll a földön. Szerintem új a szakmában, nem az a típus, aki ebbe öregedett bele, hanem az aki valamilyen ok miatt csak nemrég kezdte.
    Olyan milf aki mellett boldogan sétálnánk a strandon is, meg a színházban is.
  • Action:

    A tusolás utáni, ágyban fekvős, ismerkedős beszélgetést, bár még tudtam volna folytatni, de inkább a feje mellé térdeltem és a szájába tettem. Nem nagyon gondolkodott rajta, bekapta és verte, szopta, nyalta rendesen.
    Közben simogattam, de nem akartam sokáig húzni ezt a részt, mert kétszeri tüzelési szándékkal érkeztem és tervem az volt, hogy az elsőt gyorsan a másodikat meg majd lassabban abszolváljuk.
    Pont fordítva lett.
    A gumi felhelyezése után alkalmam volt alaposan megkínálni több irányból is. Elölről, hátulról, oldalról biztosan, a többire ha volt is már nem emlékszem.
    Közben gyömöszöltem, simogattam mindenét, bekaptam a lábujjait ilyesmik.
    Hálás közönség volt, biztatóan sóhajtozott, talán valamennyire élvezte is, de nem őrült meg sem tőlem sem a teljesítményemtől (persze nem is vártam).
    Hátulról finiseltünk, szép volt, jó volt, elég volt.

    A félidőben olyan sokat dumáltunk, hogy az órára pillantva óvatosan megkérdezte, hogy a maradék rövid időben (10 perc kb) fog-e menni egy második is. Mondtam, hogy persze, egy órában kétlövetű vagyok, így egy natúr franciskát kértem.

    Hátamra feküdtem, csukott szemmel koncentráltam, ő meg mint egy szivattyú, folyamatos tempóval, könyörtelen elszántsággal és kitartással leszopott. Itt már nem voltak figurák, csak a meló.
    Lövés előtt udvariasan felnyőgtem, hogy nehogy a szájába pukkanjak, így volt ideje kivenni a szájából az ezredest és a hasamra irányítani a srácokat.
    Megdícsért, hogy mennyire ura vagyok a testemnek.
    Jól esett a dícséret, boldogan cammogtam ki a füribe, majd a kasszához.
  • Elszámolás:

    Utólag. A szokásos kerek csokor alatt egy kicsivel, bőven méltányos, tekintve a hölgyet és a produkciót.
    Ami engem érdekel (NF, KF, 2 lövés) az alap, a többit nem is nézem, nem is kérdezem ilyenkor, nekem más nem kell.
  • Összkép:

    Becsüljük meg!
    Egy jó fej, negyven feletti milf, harmincas kasztnival és tisztességes kínálattal...mindezt úgy, hogy a kerek csokorból visszajáró rózsaszálakért még utána vehetünk pár sütit az asszonynak a közeli cukrászdában.
Happy Massage