• PANNI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettük le a randinkat, simán ment, szerencsém is volt pont akkor ráért amikor terveztem menni!
  • Megközelítés:

    Én kocsival mentem, nem először járok ezen a tetthelyen. Nagy szerencsém volt mert parkolót is találtam a ház előtt. Ha ott nincsen akkor nehezebb az ügy. Tömegközlekedés kiváló, mert közel van a Kolosi térhez.
  • Helyszín:

    Több leányzó szolgáltatóhelye az 5. emeleten :) Lift a 4.-ig aztán egyet gyalog. A lakás kimondottan a masszázsra van kihegyezve. Legalább kettő zuhanyzója van, és a masszázs szobák nagyon hangulatosak, lágy zene szól a félhomályban. Hogy mondjak negatívat is... a zuhanyzó sziloplastja kezd penészedni, de még nem zavaróan.
  • Lány külseje:

    Hihetetlenül tökéletes formájú, kedves nagyon mosolygós leányzó Panni. Alacsony, izmos vádli combok, popsi, lapos has, kerek pici tini cicik, nőiesen izmos kar, a képekhez képest már hosszabb haj, nagyon jól áll neki. És azok a szemek, amikor előadja amit a pornófilmekből tanult :D hatalmas...
  • Erotikus masszázs:

    Mivel 1,5 órára neveztem be így részesültem fel és levezetésben egyaránt:
    2. Felmásztam a masszázspadra, hasra feküdtem Panni pedig nekiállt a hátam átmasszírozásnak. Nagyon jó erős, de pici, igazi masszőr kezei vannak. jól átgyúrt, a könyökét is használta a lapockák alatt, amit ügyesen kifordítva, teljesen szakszerűen átmasszírozott. Kedvesen elbeszélgettünk, nagyon jó beszélgető partner is. Az erotika a szakszerűség és erő mellet mindig ott volt. :) Amikor a fejemnél állt, a formás feszes popóit viszont masszíroztam. A tanga bugyija, ami ekkor még fenn volt, kimondottan tetszett nekem, selymes fekete, jó tapintású volt de ekkor már megszabadult tőle.... na így még finomabb még selymesebb érzésben lehetett részem. Aztán a vállaimat és karjaimat is egészen a tenyérig megmasszírozta. Újra a fejemhez állt az arcom lefelé nézett a lukon, a kezeimet előre irányította így a nyakamat és a hátamat nyújtó mozdulatokkal még egyszer kisimította. És hogy meglegyen itt is az erotika, mindeközben továbbra is a popsiját markolásztam. Keveset a lábaimat is masszírozta, itt kértem, hogy feltétlenül hagyjon időt a kölcsönösségre és a 2. kényeztetésemre is... Azt mondta, hogy pont így tervezte. ;) Végig beszélgettünk, a masszázs alatt és amikor éppen nem volt tele a szánk valamivel. Ami a számomra a leghatárosabb afrodiziákum, az volt, hogy egyfolytában udvarolt, dicsért. Én is kitettem magamért, de minden dicséretemért kettőt kaptam vissza.
  • Levezetés:

    1. Amikor beléptem a lakásba, félhomály volt és megpillantottam ahogyan kedvesen mosolygósan üdvözöl az ajtó mögött, két baráti puszit kaptam, és előttem a csípőjét illegetve haladt a szobába. Hogylétem felől érdeklődött meséltem, beszélgettünk és közben levetkőztem és a kapott törölközővel elmentem zuhanyozni. Visszatértemkor lekerült róla a ruha lepel szerű része és egy szexi fekete kis melltartóban és egy falatnyi tangabugyiban várt. Ott állva a masszázspad és a kanapé között egymás testének felfedezésébe kezdtünk puszik időnként nyelvmentesen csókolóztunk. Eltávolítottam a melltartót, a kicsién ekkorra már nem volt annyira kicsi így hát a kanapéra ültetett, kispárnára elém térdelt és nekilátott a francia oktatásomnak. Előtte krémmel alaposan bekent majd mindenhonnan lenyalta :D ...nem tudom mennyire lehet finom ez a krém, mindenesetre én jól jártam. A franciája isteni. Szerintem egyre jobb, pedig sose volt gyenge ezen a téren. Már már málytorkosnak mondanám. Pontosan tudja mi kell a férfinak. Csinálta kézi rásegítéssel, kéz nélkül, amelyik keze éppen szabad volt az teljesen körbejárta a környéket. A kedvencem a golyók szopogatása, egészen mélyen beszippantja azt is. A gátat is masszírozta sőt volt, hogy közben az egyik ujjbegye enyhén a popeszba is becsusszant, épp csak annyira, hogy megvaduljak tőle ezek után nem csoda hogy eldurrantam, mégpedig a szájába. Hozott egy papirtörlőt, így egy rövid ideig édes hármasban voltunk Szilviával :D hagyott lenyugodni, simogatott még egy darabig majd jött a masszázs, de előtte kiment egy percre...

    3. A fantasztikus masszázs után megkértem, hogy feküdjön most Ő a padra hanyatt, előtte eltávolítottam a bugyiját. Végig csókolgattam a testét a szájától a lábáig. A ciciknél egy darabig elidőztem, majd le... A puncija telt husis, nagy csiklóval vastag husis ajkakkal. Körbepuszilgattam, majd jó alaposan kinyaltam. Közben ami nekem is bejön azt próbáltam viszonozni, a környéket is csókolgattam, a combjai belső felét, közben az ujjaim a gátat és enyhén az ánuszt masszírozták, majd újra a puncit nyaltam faltam,közben a kezeimmel, előbb a környéket a hasát egészen a ciciket simogattam. Hanghatások közepette, teste enyhe vonaglása közepette ment el. Egy kis levezető simi után hasra fordult a padra én meg feltérdeltem a sarkaimon ültem és így kaptam meg a francia oktatásom második leckéjét. A tükör minnő véletlen :D pont a pad azon végénél volt ahol éppen terpesztett lábai közé leshettem be. A látvány eddigi életem csúcsa volt. Fel is merült bennem, hogy le kellene fényképezni, de erre persze nem került sor. Szóval ha lefelé néztem, azt láttam, ahogyan éppen furulyázik időnként a szemebe néz, szemei csillognak, mosolyognak. Ha egy kicsit előrébb néztem, az izmos hátát darázs derekát, gyönyörű kerek popóját láthattam, aminél szebbbet kerekebbet körzőbel se tudnál rajzolni, és az enyhén terpesztett lába oooo formás combok, izmos vádli... ha még feljebb néztem, a tükörben láthattam gyönyörű punciját és a fentebb felsorolt gyönyörűen formás idomait csak visszafele :O Szinte nem is tudtam a franciára figyelni, csak a látvány ami teljesen elvarázsolt. Kérdezte, hogy fojtassuk e a kanapén... hát így lett. A koreográfia hasonló volt mint az első felvonásban, annyi különbséggel, hogy most a vég nem akart eljönni, mivel az időnk is a végére járt, mondtam is neki, hogy nem biztos, hogy fog menni. Ekkor lassan abbahagyta, egy kicsit simogatott puszilgatott, majd újra ráerősített, valami számomra szokatlan de nagyon jó remegés szerű mozdulattal kezelte a szerszámot, és végül a szájába mentem ismét. Nagyon nagy élmény volt. Nem hagyott fél sikerrel hazamenni, ezt nagyon tisztelem benne. Azt is mondta, hogy nincsen olyan, hogy lehetetlen és neki tényleg nincsen.
  • Elszámolás:

    Értékarányosan Panni a csúcs :) ...sőt talán még amúgy is. Az ajándék náluk évek óta nem emelkedett, így ma már átlag alattinak mondható.
  • Összkép:

    Minden szempontból ez az együttlét benne van nálam a top3-ban. Nem először voltam Panninál, de azok közül is a legjobban sikerült randink ez volt!
Happy Massage