• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Kedves Simisoma :)

    Köszönöm szépen ezt a csodás beszamolot :) Én is nagyon jól éreztem magam veled :)

    Legyen csodás napod :)

    Csók !

  • Egyeztetés:

    Privát üziben egyeztettünk néhány nappal korábban. Időközben bekapcsolta a VTR-t, ezért így is megerősítettem, amit azonnal visszaigazolt.
    Pár perccel korábban érkeztem. Nem vette fel, de T0-kor visszahívott.
  • Megközelítés:

    A Keleti pályaudvartól induló troli másik végállomásának közelében. Parkoló a ház előtt. Alacsony emelet. Panelkuckó.
  • Helyszín:

    Színvonalasan felújított lakás. Közepes, félhomályos játszószoba. Egyedül voltunk, max. privacy. Franciaágy, kis cuccolóhely, éjjeliszekrény, komód, óra. A fürdő szuper, de a víz nehezen folyik le. Kabinos tus, száraz kilépő és törcsi, tucatnyi tusfürdő, pohárka, szájvíz.
  • Lány külseje:

    Remek test, szép arc. Cickók csodaszépek. Teltek, a legkevésbé sem gravitálnak. Hosszú combok, nőiesen izmos popsi. Kifogástalan higiénia.
  • Action:

    Ajtónyitáskor nagy ölelés, nagy puszi, nagy mosoly, kis popsisimi a miniruci alatt. Fürcsi után Tia már meztelenül állva várt. Gyönyörű! Ha csak nézhettem volna egy órán keresztül, azt is szívesen tettem volna. Ehelyett kebleire vetettem magam, és összegyűrögettem őket. Közben, és utána is, csókok, ölelések, simi(somá)k. Mögé kerültem, a hóna alatt átnyúlva dédelgettem cickóit. Nyakát puszilgattam. Lassan hátrafordította arcát, száját kínálta csókra. Hátával mellemhez dőlt, popsijával ágyékomhoz, melleivel a kezemben tartottam karjaim között, és percekig csókoltam. Ez is tarthatott volna egy órán keresztül! Mégis egyre inkább az ágyhoz közelítettünk. Combomra ültetve kényeztettem ajkait, cickóit. Majd ő ült az ágyra, és éledező férfiasságomat kapta ajkai közé. Valósággal csókolózott vele. Szájában tartva nyelvét pörgette makkom körül, és bejáratta vele szájüregének minden sarkát. Óriási érzés, csak éppen végzetesen elgyengülnek tőle az ember térdei. Hanyatt fektettem Tiát, és én kéredzkedtem combjai közé. Egyik keblét és másik popsiját markolva merítettem nyelvem puncija finom redői közé. Lassan egész arcom csatakos lett tőle. Ekkor már alig bírtam magammal, és gumit kértem. Fölülről hatoltam Tia forró és szűk puncijába. Combjaival átkarolta derekamat, és magához, magába szorított. Hörögve, nyögve ringatóztam benne. A ringatózás egyre gyorsult és mélyült, hevesen lüktettem és fickándoztam kedvesem puncijában, amíg körül nem ölelt a vörös köd. Őrületesen jó volt. Tiával mindig őrületesen jó.
    Annyira összeizzadtuk egymást, hogy muszáj volt egy óraközi tusolást beiktatni. Kis pihentető dumcsizás után ismét csókolózni kezdtünk. Kezeim Tia csoda szép melleit keresték, nem volt nehéz rájuk találniuk. Majd Tia vette kézbe, de leginkább szájba az irányítást, és újabb, még élvezetesebb francialeckében részesített. Egy tömött párnát gyűrtem a fejem alá, hogy közben karcsú leányteste ritmikus mozgásának pazar látványát mozizhassam. Punciját simogattam, nedvesedését követően a redők mélyén turkálva. Az ujjazás tilos (pedig mennyire jól esett volna!), ezért csak kívül játszadoztam, amíg Tia meg nem lovagolt. Erről világos emlékképeim nem nagyon vannak, csak érzések és benyomások kavarognak bennem, ahogy visszaemlékezem, mintha egy impresszionista festményt csodálnék. Édesem világszép testének mozgása, kebleinek hullámzása, kerek csípőjének simogatása, paskolása, cickóinak markolása és puncijának lüktető szorítása alkotnak dinamikus harmóniát. Mit harmóniát, szimfóniát! De még ez is fokozhatónak bizonyult. Hátulról merítettem kardomat Tia hívogató hüvelyébe, és kis bemelegítő dugattyúzás után kölcsönösen vadul döngettük egymást, összecsattogtatva amit csak lehetett. Remek befejezése egy remek pásztorórának.
    Kérésemre Tia meztelenül búcsúztatott, csókokkal, öleléssel, cicipuszikkal, popsisimikkel, és sok-sok nagy mosollyal.
  • Elszámolás:

    X szál nárcisszal háláltam meg Tia vendégszeretetét.
  • Összkép:

    Remélem, hogy még sokszor lesz lehetőségem élvezni Tia társaságát, kedvességét és tökéletes testét.
Happy Massage