• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Kedves (nem is olyan) Zord!

  • Egyeztetés:

    Liza régóta a kedvenceim között van és a nlgykezes masszázs is a bakancslistámon, szóval adta magát a helyzet :) Előszöt itt chaten egyeztettünk, majd telefonon, mert akarta hallani zord hangomat :) Egyből felvette, kölcsönös volt a szimpátia és megbeszéltünk egy randit 2 nappal későbbre
  • Megközelítés:

    Nyugati/westend közelében, szinte mindenféle járat megáll itt. Autóval nagy szerencse kell, hogy a közelben tudj parkolni.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű ház belső kétszintes emelete. Kifejezetten érdekes építészetileg (pl. hogy mire való az 1. szint :)) Szobában tatami, ahol a móka zajlik, fürdőszoba kilencvenes évek hangulat, de nekem bejön. Sokfajta tusfürdő, baba a nyerő :).
  • Lány külseje:

    Választhattam Anna és másik kolléganő között. Gondoltam , menjünk ABC-sorrendben (és durvasági sorrendben:)) Anna képei alapján nagyon babának tűnt és nem is csalódtam: ő az a lány, akit nem mertél megszólítani középsuliban, mert annyira helyes volt, hogy semmi esélyed nála. Csodaszép és nem is sejti :) olyan kis szerényke s visszahúzódó. Liza a képei alapján is sugárzóan szép, és élőben is, a gyönyörű zöld szemeiben el is lehet veszni. És hozzá mosolyog, incselkedik, izgat.... na ő teljesen tudatában van, milyen hatással van a ffiakra, és ki is használja...Anna kislányos alakjával, Liza asszonyos tökéletességével bűvölt el..
  • Erotikus masszázs:

    Eszméletlen... Liza szakszerű profi massszázst ad, vádlitól vállig átgyúr erősen mindehol miközben Anna profi tanrtikus/szeretetmasszázst ad egy másik területen... A kettő külön-külön is mámorító lenne, de együtt szinte kínzás :). Az erős és a gyenge masszázs együtt egy olyan földöntúli élményt ad, amit nagyon nehéz szavakba önteni. Olyan, mint az édes-savaanyú mártás, vagy a sós-mogyorós karamella vagy az erős pistás meleg húsleves... már az első érintéseknél feladtam és tudtam hogy nagyon nagy baj lesz. :)) Szavam bennakadt, szemem fennakadt, négy kéz járt rajtam fel és alá.... alig tudtam figyelni, ki hova nyúl...
  • Levezetés:

    ...de a fenekemre egyre többször került sor (ezt imádom)... és jött a hab a tortára, a négycicis masszázs...te jó ég, két mellel is extra, de hogy még kettő a fenekemen is siklik, az szinte már kibírhatatlan. Liza elkezdta harapdálni a fülem, és megkérezte, hogy kínozzanak-e tovább, vagy megfordulok. Nem tudtam válaszolni. Utolsó erőmmel megfordultam. Anna fergeteges lingamba kezdett, ismerem a fogásokat és tudom, hogy ehhez több év tapasztalat kell, meleg olajtól nedves keze úgy siklik keze a farkamon, mint ami pontosan tudja, mi jó nekem, mintha ezer éve gyakoroltunk volna együtt. Közben Liza óvatosan bekapja a a makkom... nem is szopja még, nem meri, mert látja hogy teljesen kész vagyok....amikor odanézek, meg se ismerem a farkam, makkom msflszel akkora, mint szokott lenni és vévörös színű :) Hatalmas élmény ez, nem is ragozom tovább, tényleg próbáljátok ki.
    Sok mindent terveztem még, Liza punciját akartam kézzel és szájjal kényeztetni, dús nedvét lefetyelni, magamba szívni és lenyelni. Anna bugyiját leimádkozni és megcsodálni.... De szégyen ide, szégyen oda, 14 éves tinédzserré váltam és nem tudtam parancsolni magamnak, több gallonnyi spermát lövelltem szét. A lányok simogattak és nyugtatgattak, és nem mosolyogták meg a gyenge teljesítményem... Akkora élmény volt, hogy nem bírtam magammal.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszélt *** felkerekítve adtam át.... Mindent megér, tényleg, külön-külön is, és aki bírja (nem én:)), annak klét nővel is. Én egy nőre vagyok hitelesítve :)
  • Összkép:

    Nincsenek rá szavak, mennyire megérte, nekem kell még gyakorolnom csak :) Bár egy kis csorba esett a férfiasságomon, hogy nem bírtam 2 nővel (két ILYEN nővel!) . Lehet, hogy bizonyításképp továbbmegyek az ABC_n, és Zsófival is megpbálok egy négykezest... ők egymással is foglalkoznak... ha azt bírom fél óránál tovább, megmentem a haza becsületét :)
Happy Massage