• Jessyca

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor először hívtam, még úgy nézett ki, nincs számomra megfelelő időpont - aznap délután szerettem volna menni. Már beletörődtem, hogy ez a randi nem jött össze, mikor érkezett egy SMS, hogy mégis mehetek. Nem sokat gondolkoztam, ment a válasz SMS. A telefont rögtön felvette, vidám, kedves hangja van.
  • Megközelítés:

    Egyszerűbb nem is lehetne, akár villamossal, akár autóval. Odaérve megcsörgettem, a hangját nem ismerem meg - másodszor hallottam -, de ennél sokkal fontosabb, hogy a személyes találkozásnál már lehetetlen lenne összekeverni. Mint kiderült, várnom kellett 5 percet, amit a hőségtől szinte vibráló levegő tanulmányozásával töltöttem. Vagy én vibráltam belül az izgatottságtól, nem tudni. 5 perc múlva ő csöngetett meg, hipp-hopp bent is voltam a házban. Nemrég lehetett közgyűlés és ahogy néztem, elég aktív a lakóközösség. Ritka az ilyen. Ahogy Jessyca sem átlagos.
  • Helyszín:

    Panel, a lakásban rend, tisztaság. Egy nagy franciaágyon voltunk a nappaliban, Jessyca szerint egy ponton vigyázni kell a szélével, mert valami kiáll - nem tudom, de akkora az ágy, hogy nagyon ki kell állnia mindennek ahhoz, hogy valaki beüsse magát az ágy szélébe. A ruhákat is a szobában tettem le. A fürdő is rendezett, majdnem elcsúsztam ugyan a fürdőkádban, de aztán mégsem. Tusfürdő van bőven. Szájvíz is. Törülközőt nagyot kaptam. Nem voltunk egyedül, de nem találkoztam senkivel. Kivéve távozáskor a kolléganővel egy pillanatra és a futárral, aki a liftből kilépve hozta a házhoz rendelt ételt. Meg kell adni a testnek is. Pénzt előre adtam, itt volt egy kis félreértés, mert a bővebb infóban kapott alap ár helyett fullos árat fizettem, Jessyca szerint lehet, hogy a bővebb infó nem pontos. Arra már akkor sem emlékeztem, a telefonban mit mondott és pár ezer forinton nem akadtam fent.
  • Lány külseje:

    Régi tervem, vágyam volt egy fekete lánnyal randizni és jobb lehetőséget nem is kívánhattam volna, mint Jessyca. Sportos, formás, szilikon cicikkel. Külön is hangsúlyozta, hogy kímélni kell őket. Ezen felül az anál és a fotó/videó az, ami tabu. Utóbbit különösen sajnálom, mert a csoki barna ciciken a fehér ondó látványa fényképezőgépért kiáltott. A fürdőből visszatérve már meztelenül fogadott, hamar találtunk közös témákat is, közvetlen, cserfes csaj, jól állnak neki a tetoválások is. Ha valaki a fotók alapján nem tud dönteni, nyugodtan mondhat igent, nem fog csalódni.
  • Action:

    Egyszerűbb, ha azzal kezdem, mi volt és nem azt kezdem, mi nem. Mivel elsősorban a másik oldalon (masszázs) mozgok mostanában, csak masszázst kértem, gumis franciát, testre, illetve mellre élvezéssel és persze lábbal kényeztetést. Minden szavamat leste, minden óhajom, sóhajom azonnal teljesítette, nagyon lelkes és készséges volt végig. Órát én sehol nem láttam és a telefon sem jelzett, hogy mindjárt lejár az idő. A masszázs átlagos volt, átgyúrta a hátamat, krémmel. Szakavatott mozdulatokkal, de semmi különleges. A gumis francia sokkal emlékezetesebb volt, mintha az élete múlt volna rajta, lelkesen, változatosan, váltogatva a tempót, hol kézzel segítve, hol kéz nélkül, hol szemből, hol oldalról. A látvány is 5 csillagos volt. Mikor úgy láttam, eljött az idő, kértem, hogy verje a melleire, amit roppant szakszerűen össze is hoztunk, azt hiszem, elsőre sikerült közel tökéletes végeredményt produkálni. Jessyca kiszalad a fürdőbe, hallottam a vidám kacajt beszűrődni, én kaptam száraz és nedves törlőkendőt és egy pohár vizet. Némi kötetlen beszélgetés után a lábaimat gyúrta át, szavam nem lehetett erre sem. Utána újabb gumi és újabb kör francia, ugyanazzal a buzgósággal és odafigyeléssel. Itt kértem láberotika ízelítőt is, mint kiderült, ritkán kérik tőle ezt a vendégek. Ezen nem győztem csodálkozni, de aztán inkább azt figyeltem, hogy milyen lelkesen és szakszerűen veri a farkam a lábaival. Lábai szépek, ápoltak és termetéből adódóan picik. A végén még folytattuk a gumis franciát, de éreztem, hogy másodszor ez most nem fog menni. Elszaladtam zuhanyozni és megfogadtam, ha jövök még, akkor csakis másfél órára.
  • Elszámolás:

    Megnéztem, a bővebb infóban még most is kétféle szerepel - igaz, az nem derül ki, mi az alap és mi a fullos csomag. Akárhogy is, az élmény "fullos" volt és ez a legfontosabb.
  • Összkép:

    Jessyca nagyon közvetlen, rutinos, de egyáltalán nem fásult lány, aki tényleg odafigyel a vendégre. Ezen felül intelligens, vidám és persze vadítóan csinos is. Jó szívvel tudom ajánlani, örülök, hogy ennyi idő után végre rászántam magam, hogy meglátogatom. Ahogy beszéltük is, az ember mindig azt bánja meg, amit nem tesz meg és nem azt, amit igen. Ha ez nem is igaz feltétlenül mindenre, most beigazolódott. :D
Happy Massage