• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Drága Zolikám úgy imádlak köszönöm szépen, és örülök neki hogy minden kívánságod mindig teljesíthetem neked és, hogy ennyire élvezed is :) Bármikor várlak vissza a Kéj kuckomba, hogy újra és újra el varázsoljalak te meg oda ad nekem ami jár nekem és annyira szeretem nem tagadom :) Millió Csókom neked és köszönöm mégegyszer :)

  • Egyeztetés:

    Utoljára még év elején voltam nála, a közelmúltban néhány sikertelen próbálkozás után végre összejött az újabb randi. Vtr-n egyeztettünk, mondhatni minden simán ment.
  • Megközelítés:

    Új helyre költözött, de nem messze a korábbi helyszíntől. Napközben voltam, ennek ellenére az összes közeli parkolóhely foglalt volt, így egy közeli mellékutcában tettem le az autót. Aki tömegközlekedéssel menne, szinte a bejáratnál van buszmegálló, kicsivel messzebb jár a villamos, de a metró végállomás is csak pár perc séta lehet.
  • Helyszín:

    A tetthely a földszintenten van, nem messze a bejàrattól. A lakás Rubihoz illő színvonalú, tiszta, kultúrált. Egy hatalmas franciaágyon tornáztunk, mellette egy kis asztalon többféle innóvaló, illetve pohár. A régi helyéről én egyedül a tükröt hiányoltam. A fürdőben ezúttal is volt rengeteg tusfürdő, szájvíz műanyag poharakkal, és természetesen friss, tiszta törölköző.
  • Lány külseje:

    Imádom minden testrészét, nagyon szép arca van, az alakja telt, de igazán szexi. A puncija finom, a popsi szűk, mégis könnyedén tágul. Kérés nélkül is magassarkúban, és apró miniruhában fogadott, amiből kikandikáltak a cicik, én pedig nem bírtam visszafogni magam, és még a fürdés előtt kézbevettem az ikreket :) A nyító képe egyébként mindent elárul Rubiról :)
  • Action:

    Érkezés után, annak ellenére, hogy rég nem láttuk egymást, nem húztam az időt beszélgetéssel, inkább rendeztem amit kell, és gyorsan lezuhanyoztam.
    Miután végeztem, állva kezdtünk csókolózni, majd Rubi engedelmesen letérteld elém, és a szájába vette a dolgokat. Nagyon ért hozzá, hogyan kell kényeztetni, persze én sem fogtam vissza magam, ledugtam egészen a torkáig a lüktető szerszámom. Hamarosan az ágyon folytattuk, előbb a fenekem nyalta, majd ismét felálltam, és így kezdtem tovább dugni a száját, egészen élvezésig. Érzésem szerint (mivel látni nem láttam belőle semmit) hatalmas adagot lőhettem a torkára, de Rubi minden probléma nélkül lenyelte az utolsó cseppig, aztán mosolyogva nézett rám, elégedetten az eredménnyel.
    Teljesen kifáradva heveredtem el az ágyon, várva a masszázsra, és az újratöltődésre. Egy kellemes, egész testet érintő masszázs után, ezúttal én vettem át a kezdeményezést, és Rubi mindkét lyukával hosszasan játszadoztam, közben persze az ezredes is jelezte, hogy ismét bevetésre kész, így egy rövid, de velős francia után, közösen gumit húztunk, és szemből csókolózva kezdtem punciba. Viszont nakármilyen kellemes is volt, a világért sem akartam, hogy a másik kedvencem, a popsi kimaradjon, ezért váltottunk, és némi síkosító után a hátsó bejáratot is sikeresen megostromoltam. Miután eléggé elfáradtam, megszabadultam a gumitól, Rubi fölé térdeltem, és a szép arcát kentem össze a maradékkal, ügyelve arra, hogy egy pár csepp jusson a szájába is, mert tudtam, hogy mennyireszereti :)
    Törölgetés után, még egy pár percet pihentünk, simogattuk egymást, közben beszélgettünk, időm vége felé ismét lezuhanyoztam, felöltöztem, majd egy ölelés után tökéletesen kielégülve léptem ki az ajtón.
  • Elszámolás:

    Szokás szerint előre rendeztem az ajándékozást. Az üdítők mellé helyeztem a korrekt ajándékot, további sorsát nem követtem figyelemmel.
  • Összkép:

    Már nem számolom hanyadszorra voltam nála, de továbbra is megunhatatlan, az egyik kedvencem. Úgy érzem ezzel mindent leírtam.
Happy Massage