• Gitta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két nappal a megbeszélt randi előtt telefonon hívtam, tájékoztatott, megegyeztünk hogy a tali napján sms-ben azért írok ha netán bárkinek valami közbejönne.
  • Megközelítés:

    Budai helyszín, fizetős a parkolás, viszont akadt parkoló bőven mivel kora délutánra mentem, a szokásos agyeldobós budapesti közlekedésen kívül nem volt semmi probléma. Úgy sejtem jár itt bőven tömegközlekedés.
  • Helyszín:

    Régi társasház, volt egy kis gondom a bejutással mert makrancoskodott a belső ajtó és befeszült, de végül sikerült bejutnom! :) Tipp: told be finomat az ajtót és csak utána próbáld nyitni. Szívfájdalmam hogy pici a zuhanyzó és nem tudtam a zuhany alatt dagonyászni Gitta testrészeit, ezt mondta is a telóban nem volt vele gond.
  • Lány külseje:

    Fekete egyrészes csipkében fogadott ami nem sokat takart :). Gitta jó magas, nálam is magasabb pár centivel, de nekem ez bejön. Lehet hogy egy nagyon picit régiek a képei, de azt kell hogy mondjam nekem nem okozott csalódást.
  • Action:

    Beléptem, majd behívott a szobába, kávéval, teával, vízzel kínált, és kicsit beszélgettünk, csak vizet kértem mert már így is felspannolt a forgalom.
    Amíg elmentem zuhanyozni hozott egy pohár vizet és lefeküdt az ágyra, majd törölközés után kicsit ismerkedtünk. Nagyon figyelmes csaj és szeret kezdeményezni valamint ezt humorosan teszi, négykézlábra helyezkedett az ágy szélén, lekapta rólam a türcsit és elkezdett franciázni. A látvány itt nekem nagyon bejött, a derekán ahogy vonaglott nagyon jó volt belemarkolni finoman a fogódzkodókba, és a popsi formája is észvesztő. Nem szabad ötvenkilós húszéves csajokra gondolni, hanem igazi érett női formák dolgoznak itt, nem is akárhogy. Nem csak ímmel ámmal csinálja hanem nekem úgy tűnt élvezi is ha megfelelő a partner. A golyókat is kezelésbe vette és a kézhasználatot mellőzte, de azért simogatott kapaszkodott. Kértem hogy mielőtt kicsinál egy kicsit kényeztethessem én is. Lefeküdt az ágyra és szemügyre vettem a cickókat, majd lejebb is kicsit barangoltam. Ezt ha jól érzékeltem jó néven vette kis nyőgések és fejszorítás koronázta munkásságomat, majd átadtam a stafétát újra neki. Ezután hátra feküdtem és átadtam magam a Gitta élménynek, ami jó alapos francia után szájban végződött és valami fenomenális volt nekem. Nagyon alaposan kifacsart :) . Utána mellémbújt kicsit beszélgettünk és utána még egyszer "kivégzett" a franciájával. Mivel először jártam nála ezért nem akartam mindent egyszerre, ez így szuper volt!
  • Elszámolás:

    Távozás előtt zuhanyoztam egyet gyorsan majd utána elszámoltunk, teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Gitta szuper csaj, lehet vele dumálni, laza, nagyon figyelmes és jó társaság.
Happy Massage