• Lia

  • Beküldte:
  • Lia reagálása

    Drága!
    Nagyon szépen köszönöm,hogy leírtad az őszinte véleményed! :)
    Én is nagyon jól éreztem magam a társaságodban...;)
    Örülök,hogy ilyen pozitív élményekkel távoztál tőlem! :)
    Remélem fogunk még találkozni!
    Legyen szép napod! Csók

  • Egyeztetés:

    Többszöri próbálkozás és barátnővel történő beszélgetés után végül sikerült telefon végre kapnom Evelyn-t. Készségesen és kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. Majd meg is beszéltük a találkozót aznapra.
  • Megközelítés:

    A Lehel tér közvetlen közelében található a helyszin. Egyszerű odatalálni.
    Én BKK-val érkeztem, a metrótól gyalogszerrel 2 perc séta. Kocsival is egyszerűen megközelíthető a helyszín, de a parkolásról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház. Egy erre a célra berendezett és fenntartott ingatlan, mint megtudtam többen vannak lányok, akik szobát bérelnek a lakásban. Bár nem vagyok híve az efféle felállásnak, semmi gond nem adódott a logisztika, vagy a személyes tér terén.
    A lakásból az előszobát, a tetthelyet és a fürdőt láttam. Ezek mind szépen rendben és tisztán voltak tartva. A fürdőben rengeteg tusfürdő közül lehet választani, szájvíz is rendelkezésre állt.
    A szobában kellemes zene szólt hangulatvilágítás mellett. A masszázs és a levezetés a földön elhelyezett matracon történt. A ruhákat a szobában található szobainasra lehet aggatni.
  • Lány külseje:

    Evelyn egy gyönyörű leányzó. Minden úgy van rajta ahogy a természet adta, no szilikon. Nem az a kimondott vékony teremtés, de formás és kerek pont ott ahol kell. Szép arcát dús barna hajkorona öleli körül és egy mosolygós szempár tekint vissza az ember fiára. Természete kimondottan barátságos és kedves, hatalmas mosollyal az arcán fogadott az ajtóban.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a levezetés után történt kérésemre, Evelyn ezt is teljesitette kérésemnek megfelelően.
    Megkérdezte, hogy egész testes masszázst kérek e. Igennel feleltem. A lábaktól felfelé indulva átmasszírozott mindenhol. Volt ahol egy kicsit erősebben is, miután megkérdezte, hogy nagyobb nyomást is alkalmazhat e. Szerintem kimondottan tehetséges és ügyes keze van, a masszázs végével felfrissültnek és ellazultnak éreztem magam. Mindezalatt egy remek beszélgetést folytattunk mindenféle témában. Itt sem ért csalódás, mi több egy intelligens és kedves lányt (nőt) ismertem meg személyében.
  • Levezetés:

    A levezetés felvezetés lett. Mint később megtudtam Evelyn először furcsállta kérésemet, de szó nélkül teljesítette. Minden úgy történt ahogy szerettem volna. Franciás kényeztetést kértem és kaptam. A matracon fekve kezdtünk. Rendkívül finom puha ajkai vannak. Minimális kezezéssel és kérésemre egy kis nyelvhasználattal röpített a csúcs felé. Majd felálltam, ő pedig előttem térdelve folytatta a szopizást, csodás látvány volt. Közben a cickókat markolásztam. A végén arcra kértem a befejezést, mely extra volt. Azonban Evelyn tökélyre vitte a befejezést, nem volt nyafizás, vagy mis-másolás, azt kaptam maximálisan amit kértem. Kellett egy kis idő, hogy magamhoz térjek míg Evelyn letusolt.
  • Elszámolás:

    Az óra végén számoltunk el, teljesen mértékben a megbeszéltek szerint. Arcra élvezést vettem igénybe extraként, és maximálisan megérte ez is, az egyik legjobb ilyen élményem volt.
  • Összkép:

    Egy csodás, kedves hölgyet ismertem meg személyében, aki maximálisan törekszik a vendégek minden igényét kielégíteni (természetesen az adott keretek között). Szuper volt, Evelyn a maximálisan ajánlott kategóriába tartozik!
Happy Massage