• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves adamklein!

    Köszönöm az élményed megírását.

    Legközelebb ha találkozunk akkor úgy csináljuk, hogy minden beleférjen, amit szeretnél. Tudod, ha nem mondod mit szeretnél nem tudom - nem akarom - kitalálni, hogy mi lenne a kívánságod. Igyekszem teljesíteni ha egy mód van rá, bizonyos határokon belül. :)

    Nagyon lényegretörő volt az élményed. Egy kis dolog változott már szerencsére: lehet már a kereszteződésben közlekedni már nincsen olyan káosz, mint volt. Az nem volt semmi, de nagyon ügyesen megoldottad a parkolást is. :)

    Nos, ha szeretnél is legközelebb találkozni itt leszek.

    Puszillak és vigyázz magadra.

    Alexa

  • Egyeztetés:

    Már régebben is próbáltam elérni Alexát, sikertelenül. Most újra próbáltam, szintén nem értem el, de kis idő múlva visszacsörgetett és tudtunk időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Autóval az útfelbontás miatt elég nehéz most megközelíteni, pár utcával arrébb kellett parkolnom. Aki tömegközlekedéssel menne azt a villamos a ház előtt teszi le.
  • Helyszín:

    Panelház, lift van. A lakás a hőség miatt talán de nagyon be volt sötétítve, viszont van klíma ami nagyon jó. A fürdő kicsi, de tusfürdőből van választék. A szobában masszázságy és heverő is van.
  • Lány külseje:

    Mint a képeken. Szép magas lány formás popsival, kicsi mellekkel. Arccal hirdet, meglepetés nem vár senkire.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a masszázságyon történik és kellően erős, jól átdolgoz. Lehet választani sokféle krém és olaj közül. Lábakkal kezdi, majd karok és hát. Masszázs közben folyamatosan beszélgettünk, minden féléről lehet vele társalogni. Elölről nem masszírozott, csúszka sem volt. Oldalt vannak tükrök, amiben korlátozottan de lehet nézelődni. Mikor elérkezett a fordulás ideje megkért, hogy menjünk át az ágyra.
  • Levezetés:

    Ez már az ágyon zajlik. Párnák a fej alá, hogy lássam is, ő meg lábam közé kuporodott és kérdezte, hogy kézzel vagy szájjal. Is-ist kértem, amit kellemesen lágyan, barátnősen de elég hatékonyan csinált. Először a zacsit kényeztette, majd kézzel és szájjal vett kezelésbe. nfvsz kértem, amit maradéktalanul teljesített is. Miután elélveztem még hosszasan a szájában tartott, hagyta, hogy lenyugodjak. Ez nagyon tetszett, nem ugrott egyből fel.
    Utána az időkeretből kicsit kicsúszva de még beszélgettünk, még egy zuhany, majd távozás.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek a helyszínen sem változtak. Abszolút megéri kategória az extrák sincsenek elrugaszkodva a földtől. A végén adtam oda.
  • Összkép:

    Nagyon jó masszázst kaptam egy kellemes levezetéssel. Legközelebb lehet, hogy nem csak a talpmasszázs részt ugorjuk át, hanem a lábakat is, hogy legyen idő egy kölcsönösre is.
Happy Massage