• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Kedvesem:)
    Köszönöm és csak ezerszer köszönöm a figyelmességed.Egy regény író veszett el benned :))
    Csodás ember vagy , örülök hogy a kis Lizád lehetek.;)
    Második randevúnk által is nagyon kellemesen , tökéletesen éreztem magam , és a masszázs amit kaptam csodás volt :)
    A kis bicaj :)))) egyből mosolyt csaltál az arcomra.
    A kis meglepikért külön köszönet :)
    Az epres történetünk is igazán egyedi :P
    Mi kell még ? :) így szép és jó.
    Legközelebb játszunk is kicsit ( mkx :)
    Csokollak ölellek :)

  • Egyeztetés:

    Legutóbbi randink óta tartjuk a kapcsolatot egymással, hol privát üzenetben, hol telefonon. Mivel az első randink jól sikerült, így gondoltam, fel kellene elevenítenünk az élményt, meg hát vágytam is már a fantasztikus Lizára, hogy újra érinthessem . . . Így felvettem vele a kapcsolatot ez ügyben, azonban valami miatt mindig tolódott az újabb talink, hol miattam, hol a házban folyó munkálatok miatt. Azonban ennek a hétnek az eleje jónak tűnt nekem, így hétvégén bejelentkeztem Nála VTR-en a pontos időt megadva, amit szerencsémre el is fogadott. Egy másfél órás mítingben állapodtunk meg! :)
  • Megközelítés:

    Egy forró júniusi napon meló után bkv busszal átruccantam Budáról Pestre. Egy járatot használva, szinte a ház előtt tett le, de lehet jönni földalattival, s ennek a megállójától sem kell sokat gyalogolni, de troli is jár a közelben. Aki viszont autóval jönne, azt el kell keserítenem, mert eléggé forgalmas a környék, s elég kevés a szabad hely, de aki ügyes biztos talál parkoló helyet.
  • Helyszín:

    Egy régi belső udvaros pesti bérház, amely egy kicsit visszaránt magával a múltba, de nem kell megijedni egy kis időutazástól, hisz a lakás már felújított, s az ajtónál megláttam még Liza gyerekbicaját is . . . :) A lakásba toppanva egy előtérbe jutsz, ahol Liza cipői fogadnak, van belőlük bőven. Majd a konyha, és egy étkező, amelyből nyílik a fürdő, s ezen áthaladva jutunk a masszázsszobába. A fürdőszoba, valamit a masszázsszoba fotókkal is dokumentált a nem kevés fotói közt, nem nehéz fellelni őket. Mindenhol tisztaság van. Fürdőszobában kádban teheted magad szalonképessé, amelyben sokat segíthetnek a tucatnyi számú tusfürdők! Masszázsszobában tatami, s tükrök két oldalt. Olajjal masszíroz . . .
  • Lány külseje:

    Mit is mondhatnék? Liza egy tünemény! Már a fotói rabul ejtik a tisztelt makker figyelmét, amit a valóság nem kicsit überel! Fiatal feszes test, szép arc, ja és ha felveszi a szemüvegét még bájosabb is, játékosan kusza metszőfogak, ragyogó zöld szem, lefegyverző mosoly, amivel Liza rendesen él is. Ha a szemébe nézel, elvesztél, ha a melleire, akkor pedig a cerkád vágja vigyázzba magát seperc alatt! Szoli-barna finom bőr, sötétbarna hajzuhatag teszi teljessé az igen csak tökéletes képet. Tenyérbe illő tökéletes alakú, természetes cicik, karcolós mellbimbókkal, lapos has, kőkemény popó, bár nem sportol, és végtelen hosszú virgácsok jellemzik még Lizát!!!! Egyszóval: Bombanő/Ten Fifteen (minimum) :) !!!
  • Erotikus masszázs:

    Amint beléptem a lakásba, már majd szétvetett a kíváncsiság, hogy milyen „ruciban” fog várni. Nem kellett csalatkoznom, hiszen semmi nem volt rajta, csak egy piros zsinórtanga, s egyből szembe találtam magam csodaszép házigazdámmal, aki lefegyverző mosollyal és a tökéletes mellei látványával várt engem. Nem is teketóriáztam sokat, egyből átöleltem törékeny testét, s adtam is egy-egy puszit mindkét orcájára! S ebben a pillanatban be is szippantott a Lizauniverzum! A bárpultnál egy kicsit leültünk ahol megkínált üdítővel, én pedig átadtam az ajándékaimat, a földi epret meg is kóstoltuk . . . Jól elbeszélgettünk, sok témát érintve.

    Majd irány a fürdő, ahol megfürödtem, aztán illatosan betoppantam a masszázsszobába, ahol Liza már meztelenül, kontyba tűzött hajjal várt. Mivel másfél órára mentem így a randinkat a következő képen vittük végig: először masszírozok én, aztán Liza, majd a kényeztetés!
    Liza már nagyon várta, hogy megmasszírozzam így egyből hasra vágta magát a tatamin, s indulhatott a masszázs. Beolajoztam a kezeim, aztán máris indulhatott a program. A combjainál fölé térdeltem, s máris érezhettem finom bőrét. Jól átmasszíroztam a hátát, a derekát és a popóját is, majd időnként a karjait, és a válla is sorra került. Liza nagyon élvezte a masszázsom, mialatt tovább folytattuk a beszélgetésünket. Nagyon jó beszélgető partner is, bár időnként bele-bele hallgattunk ezzel is fokozva hatást . . .

    A masszázs második része már Liza reszortja volt! Ekkor én kerültem a hasamra, s Lizához került az olajos üveg. Használta is gazdagon! Bokáimtól kezdte a masszázst, majd így haladt fölfelé a testemen. Nagyon jó kezei vannak, kellő erővel és jó technikával masszíroz. Haladt a popóm irányába, majd jött a derekam és a hátam is! A tükörben lehet mozizni, ahogy a tökéletes teste fölém kerül, s masszíroz! Nagyon szexi látvány. Időnként fölült, s bekente olajjal a melleit, s indulhatott a csúszka is. Ahogy hozzáért a forró testével a hátamhoz, az egyenesen mennyei volt, mellei pedig ahogy érintettek, megindult a cerkámban a vér, én is kicsit megemeltem a fenekem, hogy fokozzam a hatást! Istenien csinálta, ahogy fel-le, majd egyik oldalról a másikra csúszott rajtam. Majd újból visszatért a normál masszázshoz, majd újból felült és bekente a csodaszép melleit olajjal. Én a tükörből néztem, ahogy a fények hatására bronzbarna testét bekeni olajjal. Nagyon szexi, nagyon őrjítő látvány . . . Majd újból csúszka, ami leírhatatlanul ördögi és erotikus . . . elvesztem mindörökre Liza csábításában . . .
  • Levezetés:

    Miután így teljesen behálózott megkérdezte, hogy volna-e kedvem egy kis földi eperhez, mert ha igen akkor hoz pár szemet . . . Persze, hogy volt, s Liza pikk-pakk hozott is egy kis tányérban. Miközben így fokoztuk a hangulatot, egyik kezemben az eper, másikkal pedig Liza testét simogattam. Nem kell mondanom, hogy ez a szitu a cerkámra is igen intenzív hatással volt. A vér csak úgy tódult lefelé, Liza pedig látta rajtam, hogy igencsak élvezem ezt a helyzetet. Miután elfogyott az eper, a tányért eltávolítottuk a közelből, nehogy megsérüljön! Indulhatott a tűzijáték, a csúcsok csúcsa. Egyenesen megőrjít a teste, s ahogy ránéz az emberre, az egyenesen szenzációs. Lábaim közé telepedett, kézbe vette a már igencsak felhevült cerkám, s előbb kézzel dolgozott rajta, úgy hogy én is hozzáférhessek tökéletes melleihez, amiket egyenesen imádok! Majd kicsit megalázta a kukimat egy kis köpködéssel, ami igen csak jólesett, majd bekapta és valami egész finoman, érzékien kezdte szopni, teljesen bekapta és bő-nyálasan le föl munkálkodott! Természetesen kőkemény voltam, és majd eldurrantam, amit Ő érzékelt is, hiszen rám villantotta zöld szemeit, s mélyen a szemembe nézett kiolvasva belőle mit érzek . . . Újból kézi vezérlésre váltott, én meg eksztázisba kerültem. Simiztem, markoltam melleit, tökéletes testét. Újból köpések, majd megint érzéki szopás , zöld szemei villogtatása . . . Én meg vonatoztam rendesen . . .

    Majd ezután kijőve a lábaim közül, az oldalamhoz helyezkedett, a tükör felé pucsítva, hogy láthassam a punciját és gyömöszölhessem popóját. Bal szemem a puncin, jobb szemem a mellein, tisztára mint egy kaméleon! :) Ez újabb adrenalin löketet adott, no meg az is, hogy Liza rendületlenül dolgozott a kőkemény cerkán! Úgy éreztem el kell engednem a srácaim kezét, mert már nem bírtam tovább a gyönyörök gyönyörét, így egy nagy adagot Liza kezébe spricceltem. Utána filmszakadás, hülyeségek rebegése, Liza megértő mosolya . . . Majd egyszer csak visszatértem a tatamira. Liza igen segítőkészen letisztogatott. Majd irány a fürdő, ahol új törülközőt kaptam. Mindketten beálltunk a fürdőkádba és jó alaposan megfürdettük egymást . . .
    Majd öltözködés, és érzékeny búcsú után kiléptem az életbe . . .
  • Elszámolás:

    Az ajándékról egyáltalán szó sem esett, sem a kapcsolatfelvétel során, sem a randink alatt. Jó, nagyjából tudtam csokor mértékét, s végül a *** rózsaszálból kötött csokrot tettem az étkezőben lévő asztalra a randink vége felé . . .
  • Összkép:

    Liza, a rókatündér. Bár nem láttam a filmet, de mindig a film címe ugrik be a nevéről. A tréfát félre téve, Liza egy tündér, egy angyal, de ugyanakkor egy démon is. Nem ismerem régóta, de kapcsolatunkat egyfajta nyugalom, kölcsönös tisztelet lengi körül. Amikor belépek hozzá az ajtón, elfog a nyugalom, tudom, hogy jó kezekbe kerülök és élvezem minden percét a randinknak! A legjobb az, hogy Vele lehetek, hogy csak rám figyel, hogy csak én létezem akkor a számára . . . Minden amit tesz velem, az csak plusz! Élvezem minden érintését, gyönyörködöm csodaszép testében, hallgatom kellemesen csilingelő hangját! Igen Ő Liza . . .
Happy Massage