• Dr Szöszi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    “Istenem”
    Köszönöm ezt a meglepő írásodat!
    Köszönöm hogy az istennod lehetek , köszönöm ezt az érzést mert számomra ez egy érzés , nem csak egymást követő betűcskek melyek nemes összetett szóvá állnak össze!
    Tyűha!
    Elakadt a szavam , elakadt minden gondolatom, elcsuklik a hangom, könnyes a szemem , össze szorul a szivem!
    Szeretnék a másik oldalon állni vagy csak újra kislany lenni és várni a fordított napot mint az iskolában , amikor szerepet , feladatot lehetett cserélni!
    Miért???
    Írni írni írni Beszámolót írni , mert nem csak Istennők vannak hanem Istenek is !
    Isteni vendégek!
    De erre várni kell!
    Ehelyett csak köszönni tudok és csak egyszerű módon !
    Köszönöm hogy vagy Nekem!
    Köszönöm hogy lehetek Neked
    Köszönöm hogy ilyen vagy!
    Köszönök mindent , bár szavakkal ezt nem lehet megfogalmazni ,mert kevés nem lehet ezt az érzést kifejezni csak ÉREZNI!
    Lehet ilyen?????
    Igen lehet még ebben a helyzetben is mikor úgy érzed ismered , ismered minden porcikáját,, minden gondolatát , minden rezzenését !
    Igen lehet , nem hittem de van az a rezgés amit nem befolyásol sem idő sem helyzet sem tér! Csak van az erzes!
    Drága Lala köszönök Minden figyelmességet , bár csak egyszerű módon de próbálom szavakba önteni a lehetetlent!

    “Két összeillő ember
    Fénylő tágra nyíló szemmel.
    Figyeld elakad a hangunk
    Istenem, hát mi vagyunk!
    Két fénysugár a ködben.
    Jöttél akkor és én jöttem
    Végre megláttalak téged
    És köszönöm az egész életet!”

    Köszönöm Lala!
    A te kis Origod!
    Csokollak
    Szöszke

  • Egyeztetés:

    Néhányan tudjátok, ennek bizony története van. A literatúra ejakulációmnak köszönhetően, nem is rövid. Ez sem lesz az és nem utolsó sorban pedig rendhagyó.
    A második randevúnk alkalmával már éreztem, talán ráleltem az Origómra. A harmadik beszámolóra írt reagálása jó értelembe véve sokkolt, gyomron vágott, szíven ütött és ismétlésre ösztönzött. Közel volt egymáshoz a két randi, így azt megtartottam magamnak. A technikai szünetet követően a központba történő visszatérésem időpontjáról VTR segítségével tájékoztattam. Épp beszéltünk egymással és a hangjából hallottam, hogy meglepetésként érte a piros felkiáltójel felbukkanása, viszont pillanatok alatt "zöld úttá" varázsolta nekem. Kuncogva vettük tudomásul, hogy mint egy iskolás kisdiák, remegő térdekkel tudom kivárni azt a pár napot, amíg újra a karjaimban tarthatom.
  • Megközelítés:

    A pontos címet immáron most is megkaptam, az autóm viszont már magától is odatalál.
    Az Allé, a Schönherz kollégium és a BME sportközpont által határolt rész a célterület.
    Néhány parkolóhely mindig árválkodik szabadon, napközben alacsony áron pihentethetjük a vasat, amíg mi magunk szárnyak nélkül lebegünk a kezelés hatására.
    A tömegközlekedési infrastruktúra jelenléte és pár perces séta is tökéletes célba érést biztosít, az ezen közlekedési módot preferálók számára.
  • Helyszín:

    Ebben nem változott semmi és összetettebben nem tudnám ismét összefoglalni. Nézzétek el nekem, de újra bepötyögöm az utóbb leírtakat.
    A szentély, a nyugalmas lakótelep egyik teljes diszkrécióval rendelkező, otthonosan berendezett lakása. Intim félhomállyal, hangulatvilágítással, gyertyákkal, háttér zenével teszik a Hölgyek még inkább egy barátságos relaxációs központtá. A fürdőt kád, zuhanyfüggöny, száraz kilépő, drogéria, szájvíz teszi alkalmassá a tisztálkodási ceremónia lefolytatására. A szoba tágas, kényelmes ággyal felszerelt, otthonos kuckó, melyről néhány, a portfólióból ismert fotóról, elképzelést is alkothatunk.
  • Lány külseje:

    Hmmmm........., hát Ő egy isteni Nő!
    Az adatlapról minden információ olvasható, a fotói hűen ábrázolják Szöszi adottságait.
    A 3D-s élmény viszont bűvöletes, mert a látvány mellett körbe lengett a nyugalma, ugyanakkor éreztem pici izgatottsággal tűzdelt energikusságot és ezzel egy perc alatt az ujja köré csavart.
    Feltűzött hajjal, a védjegyévé vált hatalmas karika fülbevalójával, csillogó kék szemeivel, incselkedő mosolyával tette egésszé azt a bizonyos "sut" szerű miliőt, amiben akaratlanul is letehettem a terheimet.
    A fotókon is megcsodálható terepmintás jellegű, fekete kis semmiségben fogadott, kiegészítőként hatalmas tűsarokkal tette kacérkodóvá a viszontlátás pillanatait.
    Előre is elrebegek egy "Köszönöm Uram, Ámen-t", mert ahogyan azt már megénekeltem, a Teremtő kegyes volt eme tüneményhez mind a külsejét, mind a habitusát illetően. Fátyolos tekintettel, mosollyal az arcomon győződöm meg minden alkalommal arról, hogy a keskeny pofija az apró szájacskájával, formás cicijei, feledhetetlen vonallal megáldott popsija, tiniket megszégyenítő pontossággal "rajzolt" finom puncija, selymes és tökéletes bőre, karcsú lábai és bokái ismét kezem és a nyelvem közelébe kerülhettek.
    A barátságos, empatikus jelleme, mérhetetlen kedvessége mindig azt a konklúziót juttatja eredményre, hogy a találkák idejére bizony megszűnik minden külső tényező és nem létezik más, csupán "Ő maga"...
  • Erotikus masszázs:

    Frissítőként és a földi lét ismételt elérése érdekében kaptam két kényeztetés között (Kettőőő? Igazán magam sem tudom, majd eldöntitek a végére.) a svéd masszázs tudományából, mert bizony tanult mesterségről beszélhetünk Szöszi esetében. Szerintem nincs olyan testrésze, amivel ne tudna masszírozni. Az ujjacskái, a tenyerei, az alkarjai, a felső teste, kiemelve a ciciket, a combjai, a puncija rendszeres résztvevője annak a "terepszemlének" amit rajtam végez. Lábaimtól a tarkómig egyetlen részem sem maradt érintetlenül és kezeletlenül. Mindenre gondosan figyelve, a kívánt igényeimhez tökéletesen alkalmazkodva ragadta magához a lehetőséget. Szakszerűen, alázatosan, odaadással tuszkolta ki belőlem a görcsöket, csomókat, feszültséget.
    A cicis és puncis csúszkája frenetikus. Folyamatosan éreztem a figyelmét, éreztem a lelkesedését, éreztem, hogy kiteljesedik benne, hogy kedvére való, hogy elejétől a végéig kísér, fürkészi a reakciómat, lesi a gondolataimat. Igazi nagy játékos, hihetetlenül magas erotikus kultúrával megáldva.
  • Levezetés:

    Izgatottan, szinte rohanva érkeztem meg éppen a megbeszélt időben. Telefonhívás segítségével kértem és kaptam bebocsátást. Milyen szerencse, hogy mindig lobogtatok egy táskát a kezemben, mert most belebotlottam egy, épp a "helyi járatra" várakozó Hölgybe, így sherpaként, zavarodottság és feltűnés nélkül eltűntem a lépcsőházban, mintha az ott lakó közösséghez tartoznék.
    Immáron a zárt ajtó mögött, a kedves, ölelkezős, puszikkal tarkított fogadtatást követően, túl estünk a szokásos procedúrákon. A fürdőből visszatérve kihámoztam Kedvesemet a fogadó dresszéből, miközben figyelmesen hallgattam lélegzetvétel nélküli élménybeszámolóját. Imádom,hogy ilyen kis cserfes velem. E képen az ágyra keveredve az ölembe pattant és az olajba pácolt farkam, a kezének és a puncijának együttes játékától hamarosan elérte a kellő állapotát. Izgatott és húzott a végtelenségig, már nem akartam mást csak az ajkai között lenni, de még nem jött el az ideje. Néhány megváltó, csókokkal eltöltött szünettel tarkított kört kaptam még, midőn Ariadné fonalának is megfelelő útvonalat rajzolva a puszijaival, elért a makkomhoz.
    Szinte újra ismerkedve vele, finoman körbenyalogatta, majd centiről centire tüntetett el a szájában. Csókjaival, nyelvével érintette, masszírozta a farkamat, a golyóimat, amikor is a makkommal, a fülbevalóján keresztül néztem farkasszemet. Néhány csípő mozdulattal kísérve, mosolyogva mondtam:
    - Drágám! Dugom a fülbevalódat...
    Kedvesem a beszippantott golyómat finoman elengedte és kacér kacsintás keretében lefűzte magát rólam. Levetve, félretéve a karikát , ott folytatta a kényeztetésem, ahol pár másodperce abbahagyta. Nyelvének áldásos játéka, szájának finom szorítása, ütemes taktikája, kezének kellemes simogatása egy idő után térdre kényszerített. Megfeszülve, magamba fojtva a hangokat durrantam az ajkai közé, átadva a magjaim, további hasznosulását szolgálva.
    Rövid tisztálkodást követően hasra vezényelt és a fent leírtak szerint hozott vissza a valós érzékelés, tisztánlátás mezsgyéjére a mentás krémmel végzett, profi masszázsának köszönhetően. Hosszas kérlelés következményeként, most megengedte nekem, hogy viszonozhassam a masszázst. A sarkától felfelé indulva érezhettem a "Vénuszi" formáinak, finom tapintású, bőre alatt megbúvó idomainak, az én szememben mindenképp hálás, jelenlétét. A popsijához érve teljesen elveszítettem a kontrollt. Ködbe burkolódzott homályos látással, minimális agyi tevékenységgel már azt sem tudtam pontosan mit csinálok. Elbódított a látvány, a manuális érzékelés pedig újjá élesztette a vágyaimat.
    Kedvesemet a hátára fordítottam és csókolózva indultunk tovább a varázslat útján.
    Rosszcsont vándorként végigpásztáztam és élvezkedtem a dombocskák szépségében, a tavaszi rügyek növekedésében. A síkság pihentető és csiklandós világát követően eljutottam végre a kúthoz. Ismerős hely, jártam már itt, így néhány perc elteltével kinyílt az első ajtó. Megkóstolva a mennyei nektárt, álomittasan folytattam tovább a kutakodást, mígnem ráleltem a második kulcsra is. Nyöszörögve, nyögdécselve nyílt a kapu és szürcsölve erőt meríthettem az éltető nedűből.
    Szöszi megnyugodva revansot fontolgatott, ami tettekben teljesedett ki. Már nem volt ismerkedős, köszöngetős puszi, egyből a szájában kötöttem ki. Szívott, szorított, a nyelvével masszírozott. Végignyalogatott mindent rajtam, majd csak a makkomat szopizta erőteljesen és újra a teljes farkam terítékre került. Sokáig és eszméletlen hősiesen küzdött velem, amikor a lábaim közül áthelyezkedett keresztbe, és félig rajtam fekve folytatta a "szorongatásomat". Iszonyatos vehemenciával hajszolt és préselt a vég felé. A csípőm felvéve a szájának és kezének ütemét, rohamra indult ellenem. Koncentráltam, hogy bírjam még. A zsibbadás határán már azért rimánkodtam, sikerüljön mégegyszer...
    - "A rohadt életbe...!"
    Összerándulva bitang nagyot élveztem, az" ajándékaimat" személyesen átadva Kedvesemnek.
    - Nincs is olyan, hogy "rohadt élet"... válaszolta elégedett mosollyal az arcán, miközben kézzel a farkamat kényeztette tovább. Tágra nyílt szemmel, kacagva, de pironkodó pofával bújtam a párnák közé és halkan megjegyeztem:
    - Ezt soha nem felejtem el!
    Kis pihenőt és csókokat követően közösen indultunk tisztálkodni, amig zuhanyoztam addig is szóval tartott, majd öltözködést követően, búcsú és csak az autóban ücsörögve jött az első emlékképem, gondolatom, ami ez volt: " Mi vaaaan?"
    E képen zárult életemben ez a fejezet...
  • Elszámolás:

    A bővebb infó lekérésével, pontos betekintést nyerhetünk erre a fejezetre vonatkozóan. Személyes megbeszélés során sem tapasztaltam mást, hiszen ezen 90 perc is pontosan tükrözte az olvasottakat. Az adatlapon feltüntetett extráért járó bővebb csokrot az elején, kis figyelmesség kíséretében adtam át. Magyarázatra nem szorul, hogy nekem egyértelműen megérte.
  • Összkép:

    Azt gondolom immáron négy fejezetben leírtam mindent, de ez a mostani élmény önmagában is megéri a legmagasabb minősítést.Most inkább igyekszem összefoglalásként 16 db Szöszire jellemző kifejezést, tulajdonságot, + 2 db megélt tartalomra vonatkozó szót, találni:
    16 db:
    - Különleges,
    - Örömmel teli,
    - Szenvedélyes,
    - Zárkózott olykor,
    - Ösztönös, ha kell,
    - Nyitott,
    - Öntudatos,
    - Melegszívű,
    - Igéző,
    - Szeretetteljes,
    - Természetes,
    - Empatikus,
    - Nyugodt,
    - Na, már megint a fülbevaló jutott eszembe..:)),
    - Őszinte,
    - Mámorító.
    + 2 db:
    "........ ........!"
    A két szót már leírtam, bizony csak most látom,
    Így a rejtély helyett a megoldó kulcsot adom.
    A felsorolt 16 szó kezdőbetűjét, ha összeolvasod,
    A pontok helyére illő szavakat, megoldásként megkapod!
    Drága Szöszim!
    "Örömmel tölt el, hogy megismerhettelek,
    sok-sok felejthetetlen élményt köszönhetek Neked.
    Jellemzőid a finom érintések és az alapos gondoskodás,
    remélem nem volt túl sok, részemről a bohóckodás.
    "Csókol az Udvari bolondod"
Happy Massage