• Tamara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sikerült elérnem telefonon rögtön. Kedves, továbbá részletes tájékoztatást kaptam a lehetőségekről. Volt egy aprócska kérdőjel a levezetés befejezése kapcsán, de ezt tisztáztuk.
    Éppen volt is szabad ideje, úgyhogy a Randit is lefixáltuk rövid határidővel.
  • Megközelítés:

    Nyugati pályaudvartól kőhajításnyira található a helyszín. A tömegközlekedés tehát adott. Autóval értelemszerűen bajosabb a parkolás a környéken. Én épp az Arany János utca környékén voltam, onnan gyalogoltam át Tamarához.
  • Helyszín:

    Régi bérházban található a lakás. Az épület maga nem egy impozáns látvány, de nincs vele semmi gond. Lift is van, bár én gyalog tettem meg a távot az emeletre. A kecó maga tágas, az effajta ingatlanokra jellemző hatalmas belmagassággal. Belül szépen fel van újítva a lakás és a célnak megfelelően berendezve. Amerre jártam tisztaság és rend fogadott.
    A szobához saját bejáratú fürdő tartozik, melyet személy szerint roppant praktikusnak és privátnak tartok. A tetthelyen egy nagy franciaágy szolgált a masszázs színhelyéül.
  • Lány külseje:

    Tamara szemtelenül fiatalnak tűnik, ha azt mondta volna 18, én azt is elhittem volna. Annyira kislányosnak tűnt, hogy egy perce kellemetlenül éreztem magam nehogy liliom tiprás vádja érjen.
    A képek amúgy a valóságnak megfelelnek. Tamara alacsony, nagyon vékony és emellett hatalmas szilikon cickói vannak. Nem tudom, hogy sportol e, vagy csak ilyenek az adottságai, de hihetetlen gazella testtel rendelkezik.
    Szemüveget viselt érkezésemkor mely némileg hozzájárulhatott a kislányos benyomáshoz, melyet az arca sugárzott. Az arca szép és fiatalos, haja szőkés-barna.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezés után a szobába mentünk, ahol mégegyszer átvettük a programot, majd én elballagtam tusolni.
    Mire visszaérkeztem Tamara már az ágyon várt egy szál bugyiban. Megkért hogy feküdjek a hasamra. Igy is tettem. Majd a lábamtól kezdve átmasszirozott a csuklyákig bezárólag. Kellemes masszázs volt, a hátamban lévő csomókból is lazitott valamennyit. Szólt, hogy forduljak meg, aztán az elülső combizmokat is átdolgozta.
  • Levezetés:

    A masszázs végével a figyelem a kukacra terelődött. Először egy masszázsolajos kézimunkával indítottunk. Már itt sikerült jól felhúznia. Nagyon ügyes keze van, azonban én már vágytam a franciára. Kérésemre váltottunk is. Először az ágyon fekve dolgozott rajtam, majd én átültem az ágy szélére ő pedig előttem térdelt. Ez sokat dobott a látványon. Valahol menet közben a szemüveg is lekerült így láthattam szép arcát teljes egészében furulyázás közben. Kérésemre a nyelvét is használta. Szuper volt, húztam ahogy csak tudtam, de elért a vég.
    A finish arcra ment, és bár extra volt, de itt nem volt nyafogás hogy ide ne, meg oda ne. Szépen úgy csinálta, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Csillagos ötös. Kellett egy kis idő, hogy magamhoz térjek míg Tamara lemosta magát.
  • Elszámolás:

    Korrekt, a megbeszéltek szerint. A végén adtam át az ajándékot. Extraként az arca élvezést kértem. Mivel nem tudott visszaadni az elszámolásnál, ezért lefelé kerekítettünk, amit utólag is még egyszer nagyon köszönök.
  • Összkép:

    Tamara egy roppant kedves, készséges és szép lány. Csalódni senki sem fog, legfeljebb pozitívan. Azon ritka szolgáltatók egyike, aki tényleg maradéktalanul teljesíti amit vállal, gondolok itt az arca élvezésre.
Happy Massage