• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétvégén könnyen elértem beszijei hatására,mert ki akartam magam tombolni.Két csomagból a fullos popsis ,mélytorkosat választottam és jól tettem.
  • Megközelítés:

    Autóval a ház előtt parkoltam,tömeggel nyűgösebb szerintem,de azt nem vágom.Waze koppra vitt Zuglóba.Gondolom grátisz a parkolás hétköznap is.
  • Helyszín:

    Pár emeletes épületben fogadott,tiszta és rendezett volt minden,célnak megfelel.Fürdőben pár tusfürdő,szájvíz pohárka nélkül.Baszobában félhomály volt és az volt a kissebik szoba a lakásban gondolom.
  • Lány külseje:

    Olyan mit a képein,bár a kiírtnál pár évvel idősebb.Arca átlagos nem az esetem,de testére jól ráizgultam.Egy jól dugható,sub hajlamú szomszédlányt kell elképtelni.Puncija pillangós,popsija formás,szűk és baszható.Cickók nyalásra jól reagálnak és láthatóak a képeken.
  • Action:

    Beléptem és egy xtra mini szoknyaszerűben volt melltartóval alkalmi vendéglátóm.Ledobáltam a ruhát és lecsapattam magam a kádban.

    Visszatérve álló fasszal az ágyra löktem és belenyaltam a pillangós pinájába és a popsijába köptem.Szétnyaltam a nyálat és jól megujjaztam a pináját is.Felálltam az ágyon és szopatni kezdtem vérbő eres fasszal.Csak úgy tolta rá magát ,meg akarza enni.Dugtam a száját koppra vette igazi fasszopó.Köpdöste és a zsákom is majszolta nagyon élveztem a mutatványt.69 ben megkóstoltam közben nyelte a bránert min a kacsa a nokedlit.Nem kellett sok bele is lőttem a szájába egy forró adagot.

    Kívántam még rögtón szopattam tovább ülve mint egy báró. Dugtam a száját,imádja ha jól megszopatják.Ujjazgattam popsiját és felgumiztattam magam.Szűk volt jól besíkosítoztam és beraktam neki,közben nyögdécselt és adta az instrukciót,hogy basszál gyorsabban.Kúrtam mint a nyúl lerántottam a kotont és a popójára lőttem egy fehér adagot.

    Kicsit masszíroztattam a hátam,de ahogy ült rajtam forró pinával újra megkívántam.Szopattam keményen majd gumit kértem.Felrakta és megjárattam a pináját.Békába,kutyusba és misszibe is közben ujjaztam a száját és nyaltam az arcát.Leugrottam róla letéptem a gumát és popsijára lőttem a harmadik patront.Fürdés és léptem.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag felett a fullos csomag amit az elején rendeztem.Számomra megérte a mutatvány.
  • Összkép:

    Ha eledeg van az illúzionista,mindenkivel többször elélvező lányokból és jót akarsz baszni akár seggbe,szájba is akkor lehet,hogy őt keresed.Átlagos kinézetű lány akivel órában 3x is elmentem,ilyen még nem is volt.
Happy Massage