• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, szinte azonnal. Kedves és pontos tájékoztatás. Csilingelő hang.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, parkolóhely van bőven, igaz már ez a terület is újabban fizetős. Aki BKV-zna a 14 es villamos szinte a ház előtt áll meg.villamos
  • Helyszín:

    Négy emeletes panel, a másodikon van a rendelő. Lift nincs, persze nem magasak az emeletek. Szép kultúrált kis lakás, célnak tökéletes, fürdő mindennel felszerelt, ami egy ilyen helyszínen lenni kell, az minden van.
  • Lány külseje:

    Super alak, super cicik, super popsi, nagyon szép sexepiles mosolygós arc, melyből sugárzik a kedvesség. Gyönyörű hosszú fekete ében hajzuhatag.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órás programra neveztem be, így mindenre jutott idő bőven. Itt két kényeztetésre van lehetőség, én az elején és a a végén vettem ezt igénybe, hogy a massage-ra is tudjak koncentrálni. Nos a massage mondható teljesen szakszerűnek, nagyon jól átgyúrt mindent, közben érdeklődik, hogy jó e úgy ahogy csinálja, legyen gyengébb-erősebb stb. Szóval nem csak sexi az egész dolog, hanem abszolút jó massage-t is kap a vendég. Közben kellemesen lehet beszélgetni, de ha relaxálni akar az ember, arra is ráérez a drága.
  • Levezetés:

    Szóval,ez maga a paradicsom. Ahogy írtam ez az elején és a végén volt. Kezdésnek egy álló csuszkával kezdtünk. Itt segédkeztem a csodás cicik sikosításával, ami frenetikus. Nió háttal popsival nekem dőlt és eszméletlen erotikus mozgásba kezdett, én a ciciknél fogva húztam magamra, miközben egy idő után Nió hátranyúlva elkapta a farkam és eszméletlen erotikusan elkapta. Hol a kezében, hol a farpofák között siklottam. Egy idő után ledőltünk a tatamira, és egy eszméletlen franciába kezdett, hol gyengéden, hol cuppogósan, bevetve a pirszing tudományát. Kimondott mély torok nem volt, talán a méretem miatt is, de a torok bejáratig időnként becsusszantam. Egy idő után kértem egy kis szünetet, mert nem akartam még felrobbanni, szerettem volna még mindezt élvezni. Persze ez csak egy kis időhúzás volt a részemről, mert miután újra belekezdett ebbe a szent tevékenységbe, már nem bírtam, és egy hatalmasat robbantam a szájacskájába, miközben elsötétült a világ körülöttem. Az utódok mind eltüntek Nió érzéki szályában, egy csepp sem veszett kárba Neki pedig biztos, hogy aznapra megvolt a teljes vitamin mennyisége. -A második levezetés a super massage után történt. Itt szintén áttértünk a tatamira a massage padról. A műsor hasonló volt az első felvezetéshez, annyival bővítve a repertoárt, hogy volt teljes testes szemből csuszka is.
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt, a mostani átlag, de minden rózsa szálját megéri a randi. Elején letettem az asztalra, szóba sem került.
  • Összkép:

    Csak ajánlani tudom, kéretik vigyázni rá. Ja és mikor mosolyog olyan édes és sexi, hogy majd meg kell zabálni. Igaz a képek retusáltak, de ugyan ilyen szép élőben is.
Happy Massage