• EDINA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy korábbi napra is szerettem volna időpontot egyeztetni , ami sikerült is , de sajnos valami közbejött neki és a találkozó napjának delelőttjen lemondta a találkozót. Nem csüggedtem és pár nappal később is itt egy randit beszéltem meg , az már sikerült . Vele beszéltem ,nagyon kedves hangja volt , a telefonban részletesen tájékoztatott a lehetőségekről.
  • Megközelítés:

    Jól ismert hely Óbudán , én magam is gyakran megfordultam már ott korábban . Egyszerű és diszkrét a bejutás, a lift megy , utána meg egy emeletet gyalogolhat az ember. GPS odatalál , tömegközlekedés is van a környéken ,még parkolóhelyet is lehet találni igaz fizetős.
  • Helyszín:

    Mint már említettem nem először jártam a lakásban ,nagyon szép igényesen kivitelezett helyről van szó, ahol több szoba áll rendelkezésre. A fürdőszoba is igényes, igaz nem zuhanyzó, hanem kád van és zuhanyfüggöny sincsen , de mégis kellőképpen nagy ahhoz, hogy az ember ne úsztassa el a fürdőszobát. A törölközők közepes méretűek nedvszívó képességük nem a legjobb ,de azért ez nem kizáró ok a kellemes élmények tekintetében.
  • Lány külseje:

    Ha nagyon őszinte akarok lenni ,akkor azt kell, hogy mondjam, amikor az ajtón belépve megpillantottam Edinát csalódott lettem. Ok, hogy az ilyen helyeken megforduló ember tudja , hogy ezen a környéken nagyon erősen dolgozik a photoshop, de mintha egy teljesen más hölgy lett volna az ajtóban, mint aki a képeken szerepel. Ha nagyon nagyon megvizsgálom a képeket akkor lehet azt mondani ,hogy ő van rajtuk , dehát ehhez nagyító kell, ami már eleve nem jó előjel.
    Szóval a külső az kb. két kategóriával rosszabb , mint a képeken , viszont a szép nagy , fiatal és keményebb fajtából való természetes mellei sok mindenkit kárpótolhatnak. Engem most nem sikerült teljes mértékben. A bőre a ehérebb fajtából való combjai vastagabbak, csakúgy mint a bokák. Aki ezt a típust kedveli, annak főnyeremény , akinek nem ez a zsánere az egy kicsit csalódni fog.
  • Erotikus masszázs:

    Nemrég kezdett , saját elmondása szerint kb. három hete foglalkozik ilyesmivel. Ehhez képest viszont nagyon jó kis mozdulatai vannak , megfelelő helyeken gyúr, nyom és masszírozza szét a csomókat. Mindezt fehérneműben végzi. A háton kezdi a gerinc mellett , majd benyúl a lapockák alá, váll karok különböző helyeken és utána következnek a combok és a vádlik.Az erőssége nem sportmasszőr kategória, de azért a simogatásnál sokkal hatékonyabb, olyan közepesnek vagy attól picit erősebbnek mondanám. Amikor a combokat masszírozza , egészen pontosan a comb belsőt, akkor már be benyúl a zacsikhoz , ezzel jelezvén azt hogy hamarosan más irányt vesz majd a kezelés . Valahol itt szabadul meg a melltartótól, mert amikor elhangzik a vezényszó, hogy “megfordulhatsz” , már félmeztelenül áll melletted. Előkerülnek a már korábban említett nagyon formás jó tapintású keblek.
  • Levezetés:

    Finoman simogatva , gyakorlatilag becézgetve , kézzel kezdi kényeztetni az ezredest és hagyja , hogy én is kényeztessem a kebleit, hol szájjal hol kézzel . Viszonylag rövid idő után 1-2 perc lehetett a szájába veszi a már meredező farkamat. A zacsikat is simogatja és egy nagyon érzéki francia veszi kezdetét. Könnyű irányítani. Úgy csinálja hogy én nagyon szeretem nem gyorsan de kellőképpen erotikusan mozog le és fel, majd kérésre bent is tartja a szájába és úgy játszik a nyelvével a makk érzékeny szélén .
    Ezt persze sokáig nem lehet bírni, de mielőtt szétrobbannék kérem , hogy álljunk le. Készségesen eleget tesz a kívánságomnak , közben mosolyog. Majd ugyanígy folytatjuk , illetve kezdjük előről . Amikor a következő csúcspont bekövetkezne , már nem állítom le , hanem egy hatalmasat élvezek, a szájába.
  • Elszámolás:

    Mértéke baráti, környékbeli átlag , érték arányban jó , utólag rendezve , masszás padon hagyva.
  • Összkép:

    Edina alapból egy kedves fiatal lány , szerintem nem neki való ez a fajta tevékenység , úgyhogy megítélésem szerint hamar el is fog tűnni innen. Maga a tevékenységgel kezdők jó és rossz tulajdonságaival rendelkezik. Ha valaki nem arra a lányra számít , aki a képeken van , akkor nagyon jól is érezheti magát az alatt az idő alatt, amíg Edinával van.
Happy Massage