• Norina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az úgy történt, hogy a Hölgy elég facéran dobálta labdáit a csevijében felém, és telefont ragadtam. Norina már rég a kedvencek közt volt, és mikor beszéltünk, már akkor tudtam, hogy bizony napokon belül mennem kell hozzá. Nagyon okos, intelligens Lányról beszélünk, ez nagyon tetszett. Szóval mindent megbeszéltünk, szűk fél órában, és vártam a másnapot. Telefonban is lehengerlő Noncsi, ahogy kacag, vág az esze, incselkedik, nagyon aranyos!
  • Megközelítés:

    Nem volt gond, bár a navi segített. Oktogontól egy kellemes séta, 73 as troli a ház előtt tesz le. Parkolás megoldható, volt egy-két hely is, tehát le tudtam parkolni a vasat. A környék fizetős, és ez már a húzósabb kerület, figyeld a pénznyelőket, mert folyamatosan melózik a parkolóőr!
  • Helyszín:

    Emeletes körfolyosós ház egyik kis lakása. Rend, tisztaság minden felé, két szoba, a miénk nagyon csini volt. Tatamin a földön, tükrök körbe, polc az apróságoknak, zenedoboz, hangulatvilágítás, kanapé, szobainas, egyszerűen tökéletes! Fürdő kicsi, de patent...bár a száz kiló feletti kollégáknak szűkös lehet, de nem vészes. Minden megtalálható a tökéletes higiénia eléréséhez.
  • Lány külseje:

    Egy igazi kis tünemény, egy tündéri Lány! Amit a képeken látni hatványozottan az vár a valóságban is! Szép feszes formák, bájos arcocska, kis fekete szempár, ápolt igényes hajkorona, csodás mosoly hófehér szabályos fogakkal! Kerek arcocskája, fürkésző tekintete, mind-mind egyedi és különleges. Nagyon eszes a Kisasszony, érdeklődő, intelligens, okos, sokat olvas, és mindenben jártas. Ez már akkor kiderült mikor beszéltünk telefonon, és az is, hogy imád nevetni, viccelődni. Résen kell lenni mert hamar bevisz a málnásba, ha formában van, és mikor már gondolkodóba esel akkor döbbensz rá, hogy megvezetett, és nagyokat nevet!:-) Szóval egy igényes, csodás Hölgyemény, nagyon tetszett mind vizuálisan, mind a gazdag belső értékeivel együtt!!
  • Erotikus masszázs:

    1 - Randin történt!
    Mert két randit írok most le, lehet hosszú lesz, de Ő volt az első Lány, akit egy héten belül kétszer is meglátogattam! Így utólag belegondolva legjobb döntéseim közé sorolnám, hogy ezt megtettem!

    Megérkezés, bebocsájtás, fekete fehérneműben fogadott, csini volt. Ajándékozás, puszik, majd a kanapén üldögélve dumcsiztunk. Itt kis puszik, majd irány a fürdő. Nagyon udvarias, és figyelmes, a fürdő ajtóban már kaptam is az első finom nyelves csókot amin meglepődtem. Mivel Noncsinál vannak határok, nem bármit bármi áron, és ezek az intim dolgok szimpátia függőek elmondása szerint, lehetséges, hogy az voltam??
    Tehát fürdőből visszatérve hasra parancsolt és olajjal kezdett masszírozni. Kicsi kora óta tanulta és szereti is amit csinál, ezt az első fogásoknál észre is vettem. Majd egyre jobban érezhető volt a profizmusa, talpaktól kezdi, és teljesen a tarkóig tart a masszírozás. Nagyon érzi az izmokat, hol kell jobban gyúrni, hol kell erősebben, letapadástól függően. Szóval erős már majdnem sport gyúrást kaptam, jeleztem ne kíméljen, hát nem is kímélt. Volt mikor felszisszentem de megnyugtatott, hogy majd a végén higgyem el jó lesz. Valóban csodás érzés mikor ellazulva, sokkal könnyebben érzed magad, egy ilyen alapos minden porcikádat megmozgató masszázs után. Tehát Norina egy profi masszőr, aki ismeri az emberi testet, és annak megfelelően nagyon jól alkalmazza a szakma fortélyait. Közben persze sokat beszélgettünk, ezt én jobban szeretem mint a csendet, mert hajlamos vagyok bealudni...de Noncsi kezei alatt bealudni nem lehet, csacsog, nevetgél, sztorizik, nagyon elemében volt!:-)

    2 - Randin történt!

    Nos itt masszázs nem történt...:-) vagyis részemre. Előbb érkezvén egy bő fél órával éppen energiát gyűjtöttem egy hell bevitelével, mikor is két szemrevaló csinibaba közelít, hát akkor látom, hogy Noncsi az a barinővel. Ebédelni voltak, egymás szemébe néztünk és tiszteletben tartottuk a diszkréciót, kis fekete sort volt rajta, ami alatt olyan szépen mozgott a popsi, hogy hű-ha.
    Tehát megérkezvén egy hófehér bugyi, cicitartó volt a fogadóruha, egy nagyon szép bézs felsővel ami csak a derekáig ért. Már ezt látván megvadultam, és belépve heves csókokkal, popsi simivel üdvözöltük egymást.
    Kanapén ülve dumcsiztunk, várnom kellett a fürdőre, lábacskája rajtam, simogattam, masszíroztam kis talpát, lábfejét, Ő pedig csókolgatott, bújt hozzám...imádtam! Majd fürdő felszabadult, Noncsika levetkőztetett, inget nem szeret kigombolni, mondtam a nadrág könnyebb lesz, és tényleg könnyebben ment. Alapos fürdőhasználat, majd ruhák eldobva mindkettőnkről, és most, ha egy kis időre is de Vendéglátóm lett a vendég, mert olajjal szépen átgyúrtam csodás testét, formás virgácsait. Persze nem önzetlenül, hiszen ahogy elkalandoztak újaim, popsit, puncit simogatva, Noncsi pucsított, és fordulása után kezdődött az erotika!
  • Levezetés:

    1 - Randin történt!

    Egyszer csak Norina a fejemhez állt és kérte, hogy most fordítsam lefelé a fejemet. Fél füllel halottam, hogy lekerül a rucija, és már csúszik is a fejemtől kezdve lefelé, érzem ciciket a hátamon, puncit a tarkómon, kezeim a popsijára teszi, én azt simogatom, majd vendéglátóm siklik le-fel rajtam. Kis idő múlva végigcsúszik le a lábamig, majd megfordulva helyet cseréltünk, itt már Noncsi alattam, én simogatva csókoltam szép ajkait, nyakát. Haladtam cicikhez, ahol málnaszemecskék kicsalogatva, nyelvemmel hasán keresztül le a punciig. Csodás zárt puncit találtam melyet körbenyalogatás után ízlelgetni kezdtem. Norina kezdett hangoskodni, szorította kezem, simogatott, én pedig eltalálva a ritmust hamarosan remegve, csúcsra ért a Drága! Tetszett a dolog, és finom levezetés után ismételni kezdtem a hevesebb ritmust, Noncsi pedig élvezettel fogadta a ráadást. Most még nagyobb volt a tempó, Vendéglátóm egyre hangosabb lett, teljesen átadta magát a kéjnek. Nyaltam puncit, popsit, majd szája elé téve kezét, megfeszült, kezével fejemet magába húzva, combjai satu ként befogva fejemet, hangosan remegve ismét elrepült. Itt már érzékeny lett, finoman érintettem csak, majd sóhajtozva megköszönte nyelvjátékomat, hogy ez már nagyon hiányzott Neki. Most te következel kijelentéssel csókokkal halmozott el, és leérve kemény macikához finoman kényeztetni kezdte azt. Kis kézi simik, majd ajkai siklottak farkamon, franciája csodás, környék is kapott nyelvjátékot, mikor is 69-es poziba kerültünk. Én nyaltam csodás csuporkát, Noncsi hol nyögdécselt , hol pedig ajkai közt voltam. Egyre jobban, hangosabban pörögtünk, majd érezve kitörést jelezvén azt, Ő cerkám mélyre véve óriásit robbantam ajkai közt. Hihetetlen nagy durr volt, remegtem, Noncsi pedig nem kapkodva szépen hagyott lenyugodni, majd utódok diszkréten szalvétába, engem letörölgetve fürdőbe ment rendbe szedni magát. Visszatérve heves csókok, bújás, de sajna időm lejárt, gyors zuhi, ahol lemosta hátamat, még guggolva a lábaimat is, egy gondoskodó kis Tündér volt, én felöltöztem, majd csókokkal utamra engedett!

    2 - Randin történt!

    Csókokkal indítottam, istenien tud csókolni, majd haladva délnek, ciciknél elidőzve irány a csuporka. Ismerve Vendéglátóm mit szeret rögtön a közepébe csaptam, és sikerült Őt kétszer is a csúcsra juttatni. Imádom ahogy ez a Lány élvez, kilép a komfortzónájából, nagyon elragadja a hév. Majd Ő kezdett el franciázni, kis idő múlva 69 pozit felvéve nyaltuk faltuk egymást. Itt már köpködte, sűrűn mélyre engedve kényeztetett, én pedig nyaltam, szívtam csodás csuporkáját. Meglepően jól bírtam Noncsival ellentétbe, Ő egyre hangosabb lett, és első remegése, sikolya jelezte csúcsra ért. Majd folytattuk a mókát, Norina meglepően hamar ismét hangoskodott, cerkámat hátrahagyva szorította combomat, fejét az ölembe fúrta, elkezdett puncival a számon keverni, majd éreztem elönti számat, államat a kéj bőséges nedve Noncsiból, és remegve, hangosan ismét elélvezett. Lefordult rólam, még remegett, valami mennyei emberkét emlegetett, és megpihent a Drága, édes volt. Majd ismét kis macit vette pártfogásba, hevesen kényeztetett, én pedig kis idő elteltével robbantam ajkai közt. Törölgetés, rendbe szedte Magát, visszatérve csókolt és bújt, pihentünk, beszélgettünk. Nagyon szeretem a közelségét, bizalmat kaptam amit megbecsülök, imádom ahogy nevet és vág az esze.

    Majd rásimítva farkamra éreztük, hogy az kezdi kihúzni magát, és ismét francia lecke következett. Kényeztetés részemre, popsi, punci simogatás részemről, majd 69 - es pozi....szerintem ez az egyik kedvence. Ismét heveskedtünk, itt már nem finomkodtunk, én nyaltam faltam csuporkát, ami kétszer is nektárral ajándékozott meg, majd a végén én is elengedtem utódaim Norina ajkai közé. Romeltakarítás, Noncsi a fürdőbe kiosont, majd volt még egy kis időm amit összebújva, csókokkal élveztünk! Az idő haladt, mentem fürödni, Noncsika ölelt, csókolt, nem engedett, maradásra ösztönzött de hát nem lehetett! Felöltöztem, ami nehezen ment a sok ölelés és csókok miatt, és fájó búcsú után lépnem kellett!
  • Elszámolás:

    A bővebb infóból minden kiderül. Telefonon is átbeszéltük, véleményem szerint az átlagos kategóriába tartoznak a virágszálak. Első randi másfél óra, a második pedig két óra volt. A végén tettem ki egy polcra, kicsit megtoldva amit Noncsika nem fogadott el meglepetésemre! Nagyon korrekt a Kisasszony ebben is, hogy megérte-e??? A kapott élményekért akár nagyobb csokrot is!
  • Összkép:

    Jelenleg most úgy írom ezeket a sorokat, hogy jó pár nap már eltelt, és nyoma sincs olyan érzéseknek, hogy esetleg elfogultan írnék! Mégis van egy olyan érzésem, hogy ez a kis Tündérke teljesen elvarázsolt. Nagyon egy hullámhosszon égtünk ,, ezt meg is írta a randik után ,, amin én is meglepődtem a magam részéről is! Szóval nem akarok itt most ismét ódákat zengeni...de egy Csodálatos Lánynál voltam, aki szép, formás, okos, és magával ránt, ha megvan a kémia! Nagyon udvarias, kedves, őszinte Noncsi, figyel rád, érted van mikor Nála vendégeskedsz. Figyel minden apró részletre, innivaló, tea, citromos jeges tonik, lemossa olajos tested, segít levetkőzni, és még egy jó pár apró figyelmesség ami kerekebbé teszi az egész együttlétet! Borzasztóan jól éreztem magam egy Tündéri Lánnyal aminek remélem lesz majd folytatása is. Természetesen a kiosztott cím az nem véletlen részemről, maximálisan megszorozva a lila élményt!!
  • Webi megjegyzése:

    A jövőben légyszi egy randi - egy beszi
Happy Massage