• Niki_és_Bunny

  • Beküldte:
  • Niki_és_Bunny reagálása

    Köszönjük szépen a beszikét és az élményt is! :) Örülünk hogy ránk esett a választásod és kellemes élményekkel tudtunk gyarapítani.
    Alaposan megdolgoztattuk egymást, legközelebb folyt.köv! :)
    Addigis csókocskák, várjuk a folytatást!
    Niki és Bunny :*

  • Egyeztetés:

    Az oldalon üzenetben kissé nehezen ment, de türelmes voltam és próbálkoztam :)
  • Megközelítés:

    Most, hogy már jártam ott, könnyen odataláltam. Az Etele útra még mindig a stadiont építik, úgyhogy azt kocsival muszáj elkerülni, estefelé nem sok parkolóhelyet láttam, amúgy az egyik busz pont az épület előtt áll meg.
  • Helyszín:

    Panel sokadik emelete, a szoba izgalmas kis kéjlak, a fürdőszobában a zuhanykabin nem lett nagyobb :) A tett helyszíne franciaágy, ami épp akkora, hogy kényelmesen kivitelezhet szexuális manővereket két dögös csaj és az ember fia ;)
  • Lány külseje:

    Nincs nagyon mit hozzátenni, a hölgyek a képeken láthatóak. Ám Bunny többször felhozta, hogy Nikinek még nagyobb (természetes) cickói vannak, egyébként úgy voltam vele, hogy mindenüket fogdostam, mert hát vannak paramétereik :P szexi kis ruhákban fogadtak, bugyi nélkül ;)
  • Action:

    Érkezésem után egy pár percet beszélgettünk, vagy inkább ők, mivel láthatóan zavarban voltam, ezért gyorsan lezuhanyoztam, hogy minél előbb belecsapva az akcióba könnyebben oldódjak.
    Visszatérve a csajok már az ágyon fekve beszélgettek, mikor odaléptem ezúttal Niki állt fel az ágyra, hogy csókokkal és tapizással ismerkedjünk, mialatt Bunny már neki is látott mélytorkozni! Aztán Niki is beszállt ebbe a mókában, volt ám pajkos péniszirigység, és mindketten istenien csinálják. Ezután az ágyra fektettek és folytatták a szájjal való kényeztetést, majd Bunny átadta Nikinek az elsőbbséget a lovaglásban, ő pedig a számra ült, már mindketten besíkosítózva vártak. Nos, innentől nem tudnám visszaadni azt a felejthetetlen élményt, amit szereztek nekem, ugyanis olyan jó kezek/cicik/sunik és minden közé kerültem, hogy nem győztem csókolózni, fogdosni és altesti munkát végezni, egyszerűen át kell élni ahhoz, hogy elhiggye az ember. Szóval míg egyikükön dolgoztam, vagy ő rajtam, addig a másik lányt is fogdostam és csókoltam.
    Ezután Bunny következett kutyapózban, majd egy kis pihenő, amikből több is volt és közben szájjal kényeztettek, kissé követhetetlen műsorszám volt a szex, de általában a lányokkal felváltva váltogattuk a pózokat. Volt misszi is, illetve Nikivel ciciszex, amíg Bunny őt nyalogatta. Olyan is volt, hogy Bunny hanyatt fekve az ágyon kérte, hogy tömjem a szájába a farkamat - zökkenőmentesen :) Összeszokott páros.
    Kipróbáltuk a kanapét is a vége felé, és mivel már meglehetősen fáradt voltam az ágytornától, így ők lovagoltak, Niki szemből, Bunny háttal, mindketten elképesztően jól csinálják. Az utolsó póz a doggy volt állva Bunnyval, de már sajnos nem tudtam olyan szuflával döngetni, mint legutóbb, úgyhogy mivel az óra vége felé járhattunk, orális befejezéssel szerettem volna véget érni. Méghozzá úgy, hogy ketten két oldalról vették szájba a farkamat, amíg én köztük dugi-huziztam. Ám így nehezen mentem el, meg is dolgoztattam őket (sajnos), de végül is meglett a munkájuk jutalma, mikor már a kilövés küszöbén voltam, Bunny hirtelen kisajátította és a szájába élveztem, de még Niki melleire is jutott egy kis adag.
    Hát kicsináltak :)
  • Elszámolás:

    Az átlag kétszerese a lányoknak egyenlően elosztva, az előszobában hagytam a cipőszekrényen egy-egy borítékban egy doboz édesség kíséretében, ezekről egyébként diszkréten nem is esett szó a randi során.
  • Összkép:

    Minden tökéletes volt egy esti randihoz, hihetetlen élmény, mondanám, hogy megfizethetetlen, de ennyi rózsaszálért főleg kihagyhatatlan. A lányok dögösek, profik, kedvesek, hát barátnő feelinget nem mondanék, hiszen ilyen huncut dolgokat nem csinál a barátnőjével az ember szerintem :) Amiből mindenképpen kell hozzájuk, az a szufla ;)
Happy Massage