• BLANKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefont egyből felvette. Vele beszéltem. Másnap délelőttre beszéltük meg a másfél órás találkozót.
  • Megközelítés:

    Az Amfiteátrum közelében van a tetthely. Könnyű odatalálni. Én tömegközlekedtem. Villamos, busz a közelben, picit távolabb a HÉV. Az utcában lehet parkolni, biztos fizetős. A házszám sajnos hiányzik a kapu mellől, de azért nem kell agysebésznek lenni, hogy megtalálja az ember.
  • Helyszín:

    Odaérve telefonon megkaptam a kapukódot, majd a garázson keresztül kevés lépcsőzés után nyílt az ajtó. Blanka bekísért egy ízlésesen berendezett igen nagy szobába. Masszázspad, tatami, kanapé, tükrök mindenfelé. Tökéletes! A fürdő is nagyon tágas, kényelmesen lehet zuhanyozni. Tusfürdőből, szájvízből, dezodorból nagy a választék. Mindenhol patika tisztaság uralkodik.
  • Lány külseje:

    Arcos képekkel hirdet, tehát nincs meglepetés. A retust sem vitték túlzásba, tehát nem Serena Williams fogad :) A viccet félretéve Blanka gyönyörű, karcsú, magas hölgy. Nagyon szép az arca, szemei mosolygósak. Jó pár évet letagadhatna.
  • Erotikus masszázs:

    Tisztálkodás után a masszázspadra hason feküdtem fel. Ekkor vette le a melltartóját, masszázst már csak egy kis bugyiban végezte. A gyönyörű, tenyérbe illő, hetykén álló cicik szinte vonzották a tekintetemet. Szerencsére a tükörből jól lehetett mozizni. Masszázsa abszolút szakszerű, nem egy kéthetes tanfolyamon szerezte a tudását. Lábak, farizmok, derék, hát, nyak, karok. Kellő erővel masszírozott, nagyon jó volt! Közben kellemesen elbeszélgettünk.
  • Levezetés:

    A masszázs után kaptam egy kis innivalót, majd áttelepedtünk a tatamira és kezdetét vette az erotikus rész. Simogatások, puszik, apró csókok, majd azoknál a gyönyörű cickóknál időztem többet. Lekerült a bugyi is, a combjai közé helyezkedtem és a nyelvemmel kényeztettem a csodás, borotvált punciját. Láthatóan és érezhetően tetszett neki. Majd 69-be fordultunk, itt már én is kaptam a jóból. Előbb ő ért célba (legalábbis nagyon úgy tűnt), aztán mellétérdelve ő folyatta a szájával kis barátom kényeztetését. Nagyon finom volt, nem sokáig bírtam és a szájába élveztem. Nem kapkodott, hagyott lenyugodni, kaptam még egy kis folyadékpótlást, aztán újra a fürdő felé vettem az irányt! Míg el nem felejtem, friss törölközőt kaptam!
  • Elszámolás:

    Utólag a kis asztalra téve. Kerületi átlag. Nagyon korrekt.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Blankával. Szuper masszázs, szuper kényeztetés egy szuper nővel. Mi kellhet még!
Happy Massage