• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam, és szerencsére szabad volt még az általam kért időpont.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyű odatalálni, és van bőven parkolóhely a környéken. Tömegközlekedéssel sem lehet gond.
  • Helyszín:

    Rendes, tiszta lakás, hangulatos masszázsszobával, tatamival. A fürdőszoba is tiszta, bőven van tusfürdő választék.
  • Lány külseje:

    Egy kis köntösben fogadott, alatta fehérnemű. Mosolygós, kedves, nagyon szép arcú lány. Az alakja hibátlan, gyönyörű formás és méretes de nem túl nagy cicik (szilikonosak), és kemény popsi.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után javasoltam, hogy kezdjünk rögtön erotikus masszázzsal, de ő ragaszkodott a fokozatossághoz, így rábíztam magam. Nem bántam meg, a masszázsa kellemes volt, a lábaktól indult, nem túl erős, de azért simogatásnál erősebb mozdulatokkal. Voltak lágyabb mozdulatok is, de ez a rész még nem az erotikáról szólt. Szerintem kellett neki egy kis idő hogy ráhangolódjon. Egyre haladt feljebb, a popsinál már voltak apróbb incselkedő mozdulatok, de aztán feljebb jött és a hátamat is megmasszírozta. Popsijával időnként csúszkált kicsit rajtam, ez nagyon kellemes volt. Volt egy pici csúszka is a hátamon a cicikkel, és még egy puszit is kaptam. Összességében kellemes lazító és mérsékelten erotikus volt a masszázsa. Néha picit az volt az érzésem, hogy máshol járnak a gondolatai.
  • Levezetés:

    Fordulás után nagyot változtak a dolgok. Ekkor még nem voltam kemény, de ez nagyon gyorsan megváltozott, miután a combjaimat kezdte olajozni, majd a farkamat simogatta. Én segítettem a gyönyörű melleket beolajozni, ő meg közben a puncival csúszkált rajtam. Ez már eszméletlen izgató volt, álltam már mint a cövek. Picit rám hajolt, egy kis időre át tudtam ölelni, de ez nem tartott sokáig, felemelkedett, így viszont a melleket csókolgathattam. Valahogy úgy alakult, hogy a puncihoz nem tudtam hozzáférni egész idő alatt, persze ez véletlen is lehetett és nem is erőltettem. Amit kaptam tőle, az így is fantasztikus volt. Lejjebb csúszott és egy isteni jó lassú és érzéki franciába kezdett. Először csak a makkot nyalogatta körbe, majd fokozatosan egyre többet vett a szájába. Próbáltam kicsit tovább húzni a dolgot, még egyszer átöleltem, de hamar visszatértünk a csodás franciához, és aztán már nem volt megállás. Rákérdeztem hová mehet, és szimpátia alapján mehetett végig, így hatalmasat lőttem a szájába, legalábbis az eleje oda ment, a többi már nem, mert elvette a szájától. Igazság szerint én nagyon erotikusnak találom ezt a félig szájba élvezést, mert ilyenkor az első lövés egy része csöpög a szájából ami szuper izgató látvány élvezés közben. Utána picit megtörölgetett, majd indulhattam rögtön zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem az asztalra egy átlagos méretű virágcsokrot.
  • Összkép:

    Nagyon csinos (arcra is, alakra is), nagyon kedves lány. A kölcsönös szimpátia megvolt, mégis valami kis plusz hiányzott, ami szerintem a következő találkozásunknál meglesz. Igazán jól éreztem magam, és szívesen lennék visszajáró vendég nála.
Happy Massage