• Zirisz

  • Beküldte:
  • Zirisz reagálása

    "Vérszívó" boyboyom :D
    Köszönöm a besziiiiit ! :) :*
    Egyèbkènt nem is fogytam utolsó talink óta :), 60kg voltam és most is annyi vagyok. Talan picivel több izom került most mar ram kevéske edzèsnek hála, azert èrezted vagy làttad igy :)
    Vàrlak visszaaaa ;)
    Csókjaim :*

  • Egyeztetés:

    Újabb hónap telt el, és egyre jobban vágytam az én szőke energiabombázómra. kellett ugyan egy bő hét, mire össze tudtuk egyeztetni (erről persze főleg én tehettem), de egy kis cset, egy kis sms, és sínre került a randi
  • Megközelítés:

    Idézve önmagam, Újlipót széle, busz, troli pár lépésre, metró kicsit többre, napközben fizetős a parkolás, este viszont a ház előtt volt szabad hely. Cuki volt, mert SMS-ben újra elküldte a címet, hátha elfelejtettem volna már, hová is kell érkezzek. Hát nem, ezt nem lehet elfelejteni :)
  • Helyszín:

    Minőségi új építésű ház, tizenkevés éves, majdnem a teteje. Másfél szoba, a kéjszobából nyíló fürdővel, minden, ami szem s száj ingere lehet, törülközők halmokban az előkészítetten felül, fogkefe fogkrém kikészítve, szájvíz, kád, dezodor, tusfürdő. Higiénia-fétisben szenvedőknek tökéletes edzőpálya.
  • Lány külseje:

    A múltkori után most újra adtam le rendelést, és természetesen rendelkezésre állt, annak ellenére, hogy a randi előtt 1-2 órával értesítettem csak a választásomról Nyuszikát. Minden porcika a helyén, megint fogyott a múltkori randi óta - de csak egy kevéskét - , csillogó szemek, tökéletes smink, szőke lobonc, és vigyor, amint meglátott. Nincs mibe belekötni, finom cicik, nagy gombokkal, igen-igen izgató popó, és hát igencsak vadító illat
  • Action:

    Megérkezést követően csók, ölelés, kicsi simi ide-oda, asztal, kisszék, kóla, csacsogás. Beszélgetés közben jár a keze, jár a szeme, érintések, oda-odahajol egy puszival, egy csókkal, majd egy teli szájak nyelvessel... Nem tudom eldönteni, hogy beszélgessünk még előjátékként, vagy húzzak már a fürdő irányába, de amikor már nagyon kalandoztak az én kezeim is, akkor megkönnyítette a választást: Vetkőzz!
    El a már ismert helység irányába, de jelzem, h le ne vedd a ruhát! Kötelező, alapos tisztálkodási kör, majd be a szobába. Azonnal rámveti magát, ölel, csókol, majd még az ajtóban térdre ereszkedik, és egyből elnyel. Gyakorlatilag azonnal, és tövig. Tocsog a farkam a nyálától, érzem a garatot, húzom a fejét is rá, nincs ellenkezés, de engedek is azonnal, hiszen ez nem az én stílusom, újra mélyre veszi, újra húzom, majd újra engedek. Jelzem, hogy állj, most kinyallak! semmi cicó, kicsi szünet, hogy levegye a rucit, nekitámasztom az ajtófélfának, most én megyek térdre, és azonnal rávetem magam a puncira. Illatos, ízes, finom. És nem kell szerintem fél perc se, hogy elélvezzen. Fél lábát felteszem az ágyra, hogy jobban hozzáférjek, és újra a puncira kattanok. Most se tart tovább. Szinte kifosztottnak érzem magam, hogy csak ennyi kell.
    Ránt az ágyra, a farkam a szájában újra, mélyre nyeli, tövig, a nyelvével a golyókat izgatja közben! !!! Na itt van az én végem. Ujjam a csiklóján, ráparancsolok, élvezz, de nem engedheted el a farkam a szádból! Cicatekintettel rámnéz, nem félsz, hogy leharapom?! Bánom is én, megbízok benne, újabb orgazmusok érkeznek. Megint ki kell nyalnom, de megint nem tart soká.
    Előkerül a gumi, szájjal rásegít, majd lusta pasi módon az ölembe ültetem, "most pedig lassúak leszünk" - szól a kívánságom. Nem sokáig bírja lassan, úgy kell visszafogni, hogy ne azonnal lőjük el a puskaport. Ülésből hátrafektetem, és kérem, hogy játsszon a csiklóján. Én meg élvezem, ahogy a farkam benne, és látom, ahogy elélvez az ujjától. Megint nem tart soká. Elővetetek vele egy vibrit, játszik a csiklóján, én közben az antennákkal és az ajkával vagyok elfoglalva. Megest nem sok kell hozzá neki. Mi történik itt, hüledezek magamban. Hátára dől, lábak az égbe, és kegyetlenül meg lehet pakolni. Sziszeg és fújtat az élvezettől, néha már azt hiszem, hogy fáj neki, de kérdésemre mindig megnyugtat, hogy NEM, CSINÁLD!
    Az újabb orgazmusok már úgy látom, sok neki, így kiengedem a szorításból
    Azonnal a farkam után nyúl, lerántja a gumit, mélyen beszívja, játszik a rúddal, a golyókkal, van itt mindenféle ajak és nyelvjáték, besegít a kezével is, és emlékszik a kedvencemre is, benyálazza az ujját, és a mellbimbóim után nyúl. Kész vagyok tőle agyilag.
    Kis 69 után újabb gumi, és megint lovagol, de most ráhagyom a nagyját az elején, aztán persze visszaveszem az ütemezést. Számolatlan orgazmusokkal ajándékoz meg, de kezdek kifáradni
    Ezt a gumit is eltünteti, és elkezdi szopni-verni a farkamat, én már csak a csiklóját tudom simogatni, majd a mellére engedem végre.

    Kis pzs, lerántjuk a meggyalázott lepedőt, és az alatta lévő tisztán fekszünk és cirógatjuk egymást, beszélgetünk, majd elvonulok a fürdőbe. Még egy kis csacsogás, a vége az utcán egy cigivel, majd a búcsúcsók, és indulok...
  • Elszámolás:

    A végén a kóláspalacknak támasztva. Szerintem nem is érdemes agyalni rajta.
  • Összkép:

    Most csak "rövid" egy órás szexmaratont tartottunk, de ez is teljességgel kielégítő volt. Mondhatom, ki lettem facsarva, minden előzetes várakozásomat felülmúlva. Vagy ennyire jól illünk össze a szexben, vagy ennyire élvezi. Vagy mindkettő :) Nekem tökéletes randi volt. Köszi SzőkeNyuszi! :) Folyt.köv. és bocsi, ma gonoszdi napom volt :)
Happy Massage