• Heni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, délelőtt, majd érkezésem előtt 1 órával megerősítettem.
  • Megközelítés:

    BKV járattal szálltam le a Corvin-térnél, majd gyalogosan mentem a helyszínre. Corvin sétány mellett lévő kis utca, magas, modern bérház, bejutás kapott kapukóddal. A parkolás fizetős, de a szomszéd utcák szerintem nem zsúfoltak.
  • Helyszín:

    A tetthely hangulatos, diszkrét, 2 rendelős + lányok számára kis helységgel. A szoba pont jó hangulatú, sötétített de jól lehetett látni mindent. Tükör a mozizáshoz nincs ugyan, de Henike gondoskodott más elfoglaltságról. Fürdő mindennel felszerelt, zuhanyzós tusfürdők többféle, szájvíz, pohárkák ez utóbbi italnak Próbáltam nem meginni...
  • Lány külseje:

    Henike nagyon-nagyon szép! Szebb lett, mint korábban láttam. Gyengéje vagyok a női szépségnek, ő igazán levett a lábamról. Szerencséje, hogy nem a középkorban élünk, valószínűleg elégették volna máglyán, boszorkányosan megbabonázza az embert. Nekem a szeme nagyon tetszett, aztán az arca, nyaka fülecskéi, orrocskája, két szép gyönyörű cicije, amik nem túl kicsik, nem túl nagyok de pont megfelelő méretűek kis
    masszírozáshoz. A lány testalkata, mint a képeken: ruganyos karcsú gazellatest, formás combok, gömbölyű, feszes fenék, nagyon szép izgatóan rózsaszín puncika és a lábacskáit is szeretem simogatni, csókolgatni. Fehér bugyiban+melltartóban fogadott, virágot és desszertet átadtam, és finom nyelves csókot kaptam!
  • Action:

    Szeretek kezdeményezni, így én irányítottam. Kedvessége barátnős, nagyon sokat mosolyog, láthatóan tetszett neki a rajongásom a szépsége iránt. Már visszajáró vagyok, de kezdetben kissé szótlan volt, később találtunk közös témát, és akkor megnyílt. Élvezet vele beszélgetni is. 1 óra időre mentem, szépen ki is töltöttem.
    Megérkezéskor kértem, hogy jönne-e velem fürdőbe? Hát persze, hozott törülközőket, aztán elvonultunk. Zuhany alatt egymást mosogattuk, simogattuk, puszilgattuk, és amikor már patyolat tiszták voltunk, szárazon átmentünk a szobába, a franciaágyra. Hozott új, tiszta lepedőt, aztán kis franciával indítottunk. Nemsokára gumit kértem, majd kutyusba fordultunk és ez ment egy ideig, majd ismét francia. Hanyatt fektettem, végigcsókoltam a gyönyörű testét, és a rózsaszirmoknál nyalakodtam, ujjaztam és csókolgattam egy ideig, mígnem néhány rándulás után eltolt a nedvesen csillogó puncitól. Kicsit simogattam még, beszélgettünk is kicsit, aztán 69-ben folytattuk a találkozót. Isteni finom popsija van, és a franciája is isteni volt, mert néhány perc múlva nagyot élveztem. NFVSZ.
    Megtisztogatot, én megköszöntem, újabb fürdés, és forró ölelés+puszik és távoztam.
  • Elszámolás:

    Amit kért, azt előre kikészítve tettem az asztalkára.
  • Összkép:

    Heni nagyon odaadó lány, nem húzódozott semmitől sem, készségesen tette amiket kértem tőle. Nem volt semmi futószalag élmény, sem óranézés, semmi ami elvette volna a kedvem tőle. Nagyon jól éreztem magam, ő egy Angyal! Ajánlom a hölgyet!
Happy Massage