• Cindyke

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az előző beszámolóm után, hogy ne tűnjek teljesen csapodárnak , gondoltam írok egy picit Karenről és a reggeli merevedésemről.:-) (gondolom aggódtatok miattam) Karen azóta már gondoskodott róla, és meg ígérte, ha jelentkezem ezt meg teszi máskor is és én jelentkezem mert gyakran gyötör ez a reggeli jelenség. (Esküszöm többször az életben nem írom le a reggeli merevedést, értettem az öt kritikát) Miért is került ez most ide? Mert ekkor már tartott a mostani találkozó szervezése. Sajnos nem egyszerű három ember idejét összehozni. Egy hónapon keresztül tartott az én nagy napom össze hozatala. Ez egy, két hölgyes randi, Cindyke, Judy meg NO-kECMEC! Itt kezdődött, szöveges üzenetben. Cindykével leveleztem, de Judy 3 hétig nem volt itthon. Mikor megjött Judy, innentől már gyorsan ment. Szöveges üzenet, VTR, telefonhívás, és reggeli SMS. ( kicsit túlbiztosítottam magam) Így terveztem meg az én nagy napom.
  • Megközelítés:

    Már reggel úgy ébredtem ez az én napom, mert ma két szépséggel fogok találkozni és remélhetőleg szexelni is. Amikor egy fővárosi címről van szó, ezt egy teljesen felesleges rublikának tartom. GPS-odavisz, tömegközlekedés van mindenhol. Busz, villamos, metró, troli. A 296- os busz pont a ház előtt tesz le. Úgy is megnézed hová mész. Nézd meg kérlek, mert a 296-os busszal még a közelébe sem jutsz.:-)
  • Helyszín:

    Szoba, konyha, fürdőszoba. A célnak megfelelően berendezve, és csillogó tisztaság. A fürdőben kád van. A fürdőben mi mindég számoljuk a tusfürdőket, de minek? Egy illatmentes a kapcsolatban lévő pasik miatt pont élég lenne. Ja, és egy, a hölgy kedvenc illatával. Szerintem ez az igazi döntés. Lehetsz illatmentes és telibe tolhatod a kedvesed ízlését. Mert ekkor nekik akarunk tetszelegni. Ugye?
  • Lány külseje:

    Cindykével kezdem, mert vele egyeztettem a randit. Sok kép nincs róla és azok sem arccal. Ő egy szőke korának megfelelő kellemesen szép arcú, igazán nyílt tekintetű, kacér pillantásokkal rendelkező Nő.
    Látszik a testén, figyel magára és nagyon kellemes finom bőre van. A ciciket egy tinilány nyál csorgatva irigyelhetné. A tenyerem bőséggel megtölti és olyan kellemesen ruganyos, (gyömöszkölt már valaki stresszlabdát? Akkor biztos tudjátok milyen:) És stresszlabdát bimbócskával? Akkor inkább ki kell próbálni! ) Judy: Ö egy fekete, legalábbis sötét hajú és nagy keblekkel és szép nőies teremtés. Olyan őzike tekintettel amiből még csak tippelni sem lehetne a foglalkozására! Ha kicsit ügyes vagy, találhatsz valahol arcos adatlapot is. Nem tudatos választás volt az egy szőke egy fekete, de így lett tökéletes.
  • Action:

    Olyan alaposan tusoltam mint még soha, és nem ez a lényeg hanem, hogy sokáig. A törölközéssel is elhúztam az időmet rendesen. A fürdőből kijövet, ami nem volt egyszerű dolog részemről mert szét izgultam az agyam. Még a fürdőben úgy voltam, hogy számolok háromig és meglepem a hölgyeket magammal. Számoltam háromig és senkit nem leptem meg semmivel. Gondoltam még egy törölközés rám fér. Ezt még kétszer eljátszottam, és mielőtt teljesen vörösre dörzsöltem volna a testem a törcsivel, kiléptem a fürdőből. TADAMMM, it vagyok hölgyeim! Az a két bájos gyönyörűség állva várt rám, de az is lehet, hogy már készültek megnézni a fürdőt, nincs-e ott valaki rosszul. :-) Kedves mosoly mid kettejük arcán, én meg próbáltam valamit mondani. Annyira torlódtak a fejemben lévő szavak, hogy csak ilyeneket tudtam mondani: ÖÖÖ, IZÉ, MÚÚ! Gondoltam jobb lesz ezt befejezni, mert a végén még valami nagy dumás machónak néznek és azt hiszik, én itt most valakit csak ki akarok dumálni a bugyijából. A két kedves vette a lapot. Itt most nem én fogok irányítani és duma híján maguktól kell megszabadulni a bugyitól. Egy két ölelés és puszi után kérték helyezzem magam kényelembe a franciaágyon. (az ágyra konkrétan nem tértek ki de gondoltam ott azért csak kényelmesebb mint máshol) Azt a kényelmes pozíciót választottam, aminél masszás szalonba jön az a gondolom már sokunk által hallott borzasztó mondat. " ne így, hanem hasra "

    Háton fekve nézhettem végig ahogy az édesek nem várnak a bugyiból való kidumálásra, és maguktól szabadulnak meg tőle. Ettől a látványtól teljesen izgalomba jöttem. (na nem mit ha az izgalommal eddig is lett volna valami probléma)
    Két lehetőséget láttam magam előtt innentől. Vagy összevesznek rajtam, és borul a menetrendem valamelyikük erőszakot tesz rajtam , miután megküzdöttek egymással. :-) A másik lehetőség az volt, hogy egymásra várnak, mint mikor otthon elhangzik a mondat: valaki vigye ki a szemetet! Az én drága hölgyeim tudtak egy harmadik lehetőséget. Egyszerre közelítettek és puszilgattak mindenhol. Na most már érzem, ez tényleg az én nagy napom. Össze szokott páros lehet mert tudták mi kel egy bamba pasinak. Cindy kezdett bele a főnököm kényeztetésébe, Judy pedig tovább puszilgatta a testem és közben érzékien simogatott egy párszor meg harapdálta a mell bimbóimat. Próbáltam finoman felhúzni Judy-t a számhoz és nem is kellett erőltetnem, jött a kedves. Én imádom a csókokat, de ez nem mindenhol adott és csak szájra puszi van . Judy nem ellenezte az igazi csókokat és a nyelveseket sem. (mint később kiderült Cindynek sem volt kifogása az igazi csókok ellen.) A csókos és a franciás kényeztetésem közben éreztem, ez ma igazán az én napom!
    Judy bőséges csókjai után kértem, hogy térdeljen fölém és had ízleljem meg a punciját a nyelvemmel. ( cindy közben lágyan, hol erősebben a főnökömön dolgozik.) Nyalakodtam egy ideig és már ott volt a gondolat a fejemben a cseréhez. El múlhatott a zavarom mert ki is mondtam, hogy most legyenek kedvesek cserélni.

    Egy picit cindy félre értett, mert rögtön a punciját kínálta. Nem úgy van az! Nem akarok én ajtóstól rontani a kéjkuckóba. A fejét húztam magam felé, amit rögtön értett is, ezért a további húzás elmaradt. Ó anyám borogass! Itt is igazi csókok, igazi nyelves, ajak bekapós. Judy közben kényeztetti a főnököm. (ez volt a legfőbb oka amiért szerettem volna kipróbálni a hármas felállást, mert mindég zavart, hogy szaxi közben nem lehet csókolózni. Tudtam hogy jó érzés lehet, de hogy ennyire!) Ennyi finom csók egyetlen órában. Már majd bele szédültem a csókokba! Ha csókról van szó én nem vagyok az a szédülős fajta, de itt Judy még mindég igyekezett a lehető legodaadóbban kényeztetni, ez is erősen bejátszott a szédülésembe. Gondoltam most már eleget kopogtattam és kértem cindyke punciját, ide a nyelvemre. Ó itt már nagyon kívántam, hogy legyen aktus is. Nagyon megjött a hangom, mert gumit kérek, kapok. Nem tudom melyik kedvesemtől, de hát itt sem vártak egymásra. Judy kezdet lovagolni és cindyvel csókolóztam. 1-2 perc után (ezt a mondatot most egy kollégától kölcsön veszem, mert a megfogalmazása nagyon tetszett)
    akadt egy kis probléma a gumival. :-( Mert ugye ez az én napom. Az én két Tündérkém mint ha mi sem történt volna, és hogy ez tényleg az én napom legyen gumi le és szájjal kényeztetnek. Meglepően gyors eredmény. Gumi fel és Cindyke is fel, lovagló pozícióban. 1-2 perc. Ugye tudjátok mi történt. Nagyon úgy festett a dolog, hogy ez nem az én napom lesz. Itt én már el elengedtem volna a történetet, de ez a két gyönyörűség úgy gondolta, ha törik ha szakad, itt ma boldog lesz valaki. Cyndike kapott az ajkai közé és Judy jött csókolózni. Nagyon tudnak valamit ezek a lányok, szinte pikk-pakk felállították azt a lusta disznót. Aktusra már gondolni sem mertem és nem is akartam. Judy mikor épen nem csókolt folyamatosan tartotta a szemkontaktust, azzal a szűzlányos tekintetével és felvette az én lihegésem ritmusát, Cydnike pedig csak szájjal és nyelvel egyre erősebben kényeztetett. Kisvártatva megjött az én boldogságom, ekkor Judy-t elragadva csókoltam mindenhogy ami a repertoáromba szerepel. (csók ügyben elég széles repertoárral rendelkezem. :-) ) Cindike pedig a szájában tartott és néha-néha a nyelvével még rám ingerelt.

    A maradék ptörlőbe került, és alig vártam hogy cindykét is megcsókolgathassam. Csókolgatás után cindike az egyik karomban, Judy pedig mellém térdelve simogatta a mellkasom. (talán valaki le is törölgetett, és valaki kérdezett valakit " neves törlőre is szükség lesz?" de itt nincsenek tiszta emlékeim) Beszélgetés közben én bőségesen cicikézhettem. Egy lánynál ez teljesen rendben van mert van az ember fiának két keze. Én úgy imádok cicizni mint ahogy csókolózni. Akárhogy spekuláltam a két kezemmel és a számmal mindég maradt feleslegbe egy szép keblecske. Mivel a csókos kedvem nem lankadt néha két keblecske. Milyen jól jönne most az az egy-kettő "felesleg" :-) Sajnos az idő az egy relatív fogalom, néha gyorsan halad, néha meg lassan. Ez esetben gyorsan haladt! Itt is úgy voltam , hogy nagyon jól éreztem magam és nem megvárva a kitessékelést magamtól kértem a fürdőt. Lehet, hogy ezt nem érti mindenki, miért megyek magamtól pont onnan ahol jól érzem magam. Nálam ha kitessékelnek, az csapja az egész illúziómat, és az emlékeimben úgy szeretném elrakni, hogy szívesen látott vendég voltam. Fürdő, öltözés, búcsúzás. Az ajtóhoz kísértek mindketten, még kicsit jó pofiztunk. Nagy öleléssel és nyelves csókkal búcsúztatott mindkét édes vendéglátóm.
  • Elszámolás:

    Nem kérték előre, részemről jobb lett volna! :-) Az átlag alsóbb része. Én ezzel úgy vagyok, ha a hölgy (ez esetben hölgyek) el tudja velem hitetni, hogy szívesen látott vendég vagyok és van csók bőséggel, mindég rátoldok. Ezzel szerintem jelzem, hogy elégedett voltam, és még jövök. Érdemes rám emlékezni, mert értékelem a figyelmességet. Két hölgynél ez majdnem egy program, az egyikkel
  • Összkép:

    Itt nem a hölgyek felé vannak szidalmaim!! (őket majd kicsit később dicsérem)
    Uraim!!! A hölgyek össze szokott páros látszik, hogy nem én vagyok az első szemét amit ki kell vinni. Elmondták már voltatok egy -ketten-tizenketten.....! Hol a beszámoló??? IRGUM-BURGUM!!!
    A nagy mérgemben el ne feledjem megköszönni az én kedves partnereimnek, akik bevezettek a hármas felállás rejtelmeibe és annak ellenére, hogy a nagy lusta disznó odalent pihenni akart mégis megkaptam azt az élményt amiről kamaszkorom óta álmodozom. Köszönöm hölgyeim!!! Biztos vissza megyek mert szoknom kell a szitut és van egy olyan álmom is, hogy három hölgy és NO-KECMEC!:-)))) Esetleg valaki nem ismer egy vöröset aki beszállna? Persze csak ha már megszoktam a hármas felállást. :-)))Hogy ajánlom-e másoknak? Most teljesen komolyan mondom. Aki olyan bamba mint én, annak csak a fürdőből kel kijönni és ha tetszik ha nem megkapja azt amiért ment. Az adatlapjukon meg ott van, hogy tudnak ők vadmacskák is lenni.
Happy Massage