• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Szia :)

    Első sorban köszönöm szépen a beszamolot ! Ilyen aranyosan sem fogalmazta meg még senki hogy “ronda” vagyok :DDD Az meg nem fair, hogy te döntöd el másnak miért vagyok szép, mert neked nem tetszett az arcom :) Szerencsére az alakom nem körte alak :)) azért ott nem tartok a 15 éves sport multammal ! :) Mert hat ugye sok közöm nincs a sporthoz ;) Ettől függetlenül megegyszer köszönöm és remelem te sem haragszol meg én rám :)

    Szép napot neked :)

  • Egyeztetés:

    Előző napon egyeztettem vele telefonon a randit. Igazán kellemes csengő hangja már sejtette nem fogok csalódni valóban egy kedves közvetlen lányhoz lesz szerencsém eljutni!
  • Megközelítés:

    Az Örs vezér tértől tíz-tizenötperc gyalog ha valaki nagyon kilép, a 81-es troli háztól nem messze meg áll, egyébként a GPS a házig vezet. A közelben van dohánybolt vegyesáru kisbolt és Penny Market.
  • Helyszín:

    Régi panelház szépen felújított izlésesen berendezett lakása.
    A megadott kód beütése után fentről nyitja az angyalka az ajtót. Minden tip-top a lakásban a fürdő felszerelt a stresszdoktornő kellemes félhomályban tiszta lepedővel behúzott kényelmes franciaággyal vár! Egyszemélyes rendelőnek gondolom a tapasztaltak alapján.
  • Lány külseje:

    A képek alapján másra számítottam de ez is csak szubjektív. Szerencsére ízlések és pofonok különböznek, mert különben legyilkolná egymást a férfitársadalom. Írta valaki szomszédlány típusnak Tiát és alaposan kapott a fejére, a Tia fun MT-k dühös darazsakként röppentek rá emiatt. Akkor most én leszek a következő! A fotókon semmiképp de az életben a látványt tekintve nekem is az lány a szomszédból.
    A személyiségéből fakadó szépsége a tökéletes empatikus képessége a varázslatos hangja a vendégcentrikussága a mesteri szextechnikája ( csók francia) teszi széppé azok számára akik szépnek kiáltják! Másnak (nekem) igenis a kinézete szomszédlányos, de miért is ne lehetne a szomszédlány friss fiatalos testű körte alakú csípővel kemény fenekekkel, természetes széles bimbóudvarú érintésre azonnal reagáló cikkekkel, széles arccsontozattal, nem sportosságból hanem életkorából adódóan formás alakkal szép ápolt kezekkel, egy kívánatos hölgy,
    akit ajtóstul döntenél a szomszéd lakásba vissza ha törülközőbe csavarva eléd lép, hogy " Bocsi de nem tudnád kölcsön adni a hajszárítódat mert az enyém elromlott?! "
  • Action:

    Akkor jön az amiben kevesen akadnak párjául!
    A csók: Érzéki behunyt szemű, lágyan elernyedő ajkakkal szívó, finom nyelvcsapásokat használó.
    Közben kalandozó kezei könnyű érintésekkel keresik a lábad között szunnyadó cerkát és finoman hangolva egyre keményebb sodrófává alakítják!
    A francia csók: Hihetetlen amilyen átéléssel szívja be a makkot és forgatja rakosgatja a szájában kinyomva vele az arca oldalát! Masszíroz, szív, nyal csapkod a nyelvével felváltva. Tipikusan olyan akinek a szájából soha nem kéne kikerülni a farkadnak! Ja és nem fárad, nem sietett, addig csinálja hogy már lassan neked kínos miért nem durransz már el tőle!
    Amikor meg sikerül csillagokat látni megtart a szájában amíg lüktetsz és az utolsó hullám is elül csak akkor cuppan le rólad és ott a kérdő félmosoly a szája szélén miközben rád néz "Jól érezted magad?!
    Az aktus: Lassan minden mozdulatot kiélvezve toltam raktam a punciját először dogyban és aztán missziben, közben finoman masszíroztam a csiklóját belemarkoltam a melleibe, ő pedig behunyt szemmel élvezte a mozdulatokat a néha néha begyorsuló lökéseket, a cicik szépen ringatóztak föl le mint a lavórban a hullámok. A térdeit felhúzva tartottam szorítva a bokáit és olyan sokáig fogtam vissza magam amíg csak bírtam.
    Intelem 69: Mint tájékoztatott nem szereti ha beszívják a csiklóját ezért kérem finoman nyelvelkedve kényeztetni a nuncsit én is így tettem és bár nem repült el de remélem kellően kellemes érzésekkel viszonoztam a ő mesteri nyelvcsapásait.
    Végjáték: NFSZ én hanyatfekve ő oldalról négykézláb rámcuppanva és a fejem alá rakott párnáról mozizva a különleges oráltechnikája nyújtotta látványelemeket, közben puncimasszázs csak finoman de kellő nedvesedést teremtve a partnernő motivációjához!
  • Elszámolás:

    Na ezt nem kérdeztem meg előre a telefonban viszont előre átadtam mert az előzetesen elolvasott beszik után, megérkezésemkor megkérdeztem, hogy ki a kedvenc minisztere és akár torpedózhatnék is mert talált süllyedt a tippem!
  • Összkép:

    Tia minden elismerést megérdemel! Kéz csókkal távoztam meg kis csókkal meg puszival és nagyon kedves emlékkel! A zöld smaragd rám is varázslatosan hatott és remélem nem haragszik majd a szomszédlányos okfejtésért főleg ha leírom, hogy bár csak az én szomszédom lenne.
Happy Massage