• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem telefonon Niobét első hívásra. Bő tájékoztatást kaptam a programokról és a randi időpontját is lefixáltuk egy füst alatt.
  • Megközelítés:

    A béke térhez közeli helyszín, pofon egyszerű odatalálni. Metró-villamos kombóval közelítettem meg a helyszínt, azonban autóval sem okozhat gondot az odajutás. Lakótelepi környezet, tehát a parkolóhellyel sem lesz gond.
  • Helyszín:

    Mint fentebb említettem volt lakótelepi környezet, de a kulturáltabb változat. A ház rendben van, 4 emeletes panel, tehát a liftet senki ne keresse.
    A lakás szépen fel van újítva és a célnak megfelelően berendezve. A hangulatról lágy zene és szórt fény gondoskodik Niobé mellett.
    A szobában masszázspad, egy matrac és egy fotel található, melyeket ebben a sorrendben használtunk fel később. Illetve egy asztal néhány székkel.
    Fürdőben zuhanykabin, tusfürdő választékkal, továbbá szájvíz, stb. Minden aminek lenni kell.
  • Lány külseje:

    A képek híven tükrözik a valóságot. Niobé rendkívül jó alakú és - ami nem látszik - szép arcú lány. Hosszú fekete haj, frenetikus cickók, amiről alig bírtam levenni a kezem. Itt megjegyezném, hogy annak ellenére, hogy feltöltött didikről beszélünk, kellemes természetes esésűek, és a tapintásuk is annak hat.
    Végül de nem utolsó sorban a képeken is látható nyelv piercing, ami nagy gyengém - a banános kép az emlékezetembe égett a látogatás előtt.
  • Erotikus masszázs:

    Van fél-, egy-, illetve másfél órás lehetőség. Én az 1 órás programra mentem.
    Érkezés után váltottunk pár szót majd én vettem egy gyors zuhanyt.
    Visszaérkezés után Niobé a masszázspadra parancsolt. Innentől forgatókönyv szerűen zajlottak az események, azonban ez különösebben nem zavart. Hagytam hogy dolgozzon rajtam. A vádliktól kezdett és haladt felfelé egészen a felső hátamig. Jól átgyúrt. Hogy mennyire volt profi összehasonlítva más lányokkal, azt nem tudom megítélni, mert nincs nagy viszonyítási alapom. Azt ellenben el tudom mondani, hogy ott és akkor jól ellazított. A masszázs alatt végig közvetlen volt, ami egy jó beszélgetést eredményezett.
  • Levezetés:

    A masszázs végével jelezte, hogy üljek fel és helyezkedjünk át a földön elhelyezett matracra. Arra már nem emlékszem a melltartó mikor került le, de amint elém helyezkedett és belekezdett a franciába én kézbe kaptam a ciciket.
    Kis hamar keményre varázsolt, viszont a tempó egy kissé monoton volt és az arcát sem láttam jól közben, ezért kértem, hogy helyezkedjünk a fotelre (mármint én) és így folytassuk.
    A látvány ekképp valamelyest jobb volt, a szemkontakt azonban elmaradt nagy bánatomra. Megkértem Niobét hogy vesse be a nyelvjátékot is. Megtörtént, így a látvány is rögtön jobb lett. Itt engedtem egy enyhe kezezést. Azt hittem addig is kemény voltam, de ettől tényleg úgy álltam, mint a cövek.
    Megkérdeztem a befejezés hova mehet. Mire ő: - Hova szeretnéd? Sajnos arcra nem lehetett, ezért végül az ajkai közt landolt egy nagy adag.
  • Elszámolás:

    Korrekt mértékű ajándék, előre rendeztük, bár Niobénak nem volt kikötése ez ügyben, lehetett volna utólag is.
  • Összkép:

    Tehetséges, kedves hölgyet ismertem meg személyében. Ha egy kicsit több változatossággal és odaadással történne a befejezés (igazi kényeztetés jelleggel), akkor nálam top kategóriába kerülne Niobé.
Happy Massage