• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Üdv Footfan!

    Nagyon köszönöm a beszámolót! Ez egy hiánypótló írás. A sok beszámolóm közül a tiéd a második ami a láberotikára fókuszál, pedig számos olyan vendégem van aki eziránt vonzódik. Végképp nem is számítottam erre. Tényleg köszi!
    Ami pedig az írás rövidségét illeti (mert sokan biztos ezt gondolják): igazából nem is rövid, és minden lényeges információ benne van. Mikor olvastam újra megelevenedtek a történések, szinte minden eszembe jutott. Először azt akartam írni, hogy újra átéltem a dolgokat...de azért az barokkos túlzás lett volna. Nem lehet mindenki olyan írói vénával megáldva mint például Kisoroszlán kolléga, és igenis az ilyen írásoknak létjogosultsága van. Egy nem szokványos forgatókönyv szerinti randiról írnak, speciális levezetéssel, amiről egyébként is kevesen szoktak megemlékezni. Sok igénnyel, vággyal fordulnak felém. Most mondhatnám, hogy próbálom mindegyiket teljesíteni...de ez nem lenne igaz. Csak arra bólintok rá amihez kedvem, affinitásom van, ami izgatja a fantáziám.
    Meséltem neked és most megosztom a nagyérdeművel is, hogy régebben járt hozzám egy lelkes bácsika aki majdnem egy fejjel kisebb volt nálam. Aranyos volt és sokat lehetett vele/rajta nevetni. Ő is odavolt a női lábakért, és mikor belelkesült akkor szerette szavakba önteni a boldogságát. Egyszer mikor épp a lábamat simogatta lelkendezve megszólalt: Jaj, Aliz úgy imádom a hosszú combjaidat, a férfias lábadat...hányas is? Negyvenhármas? Te aztán tudod mit kell mondani egy nőnek- kiáltottam fel. Mindjárt adok én neked olyat, harminckilences te buta. Még egy ilyen bók és megpapucsozlak azzal a negyvenhármas papucsommal. Vele azért más hangulatúak voltak a randik mint veled volt. Tényleg úgy éreztem magam mellette mint Xena a hobbitok között.
    Tetszett ahogy a szókimondóságomat leírtad: nem óvatoskodok feleslegesen. Na még így sem fogalmazott senki.
    Nemrég egy szemfüles vendégem ( MZ/X kolléga) megjegyezte, hogy azt látja rajtam, változom. Igaza van, mert ezt magamon is tapasztaltam. Nagyon összetett és intenzív ez a munka, én pedig beletszem magam szőröstül-bőröstül. Olyan sok impulzus, élmény, tapasztalat éri az embert, hogy nehéz ezzel lépést tartani. Talán úgy tél végén éreztem egyfajta kiüresedést, tanácstalanságot, hogy milyen módon tudnék megújulni. Ennek a munkának megvannak a korlátai, hisz ugyanabban a kis szobában, hasonló forgatókönyv szerint történnek a dolgok. Magamba kellett néznem, és meg kellett keresnem azokat a dolgokat amik újra motiválni és inspirálni tudnak. Féltem, hogy beleszürkülök a munkába és gépiessé válok. Pedig pont az eredetiség és kiszámíthatatlanság az én védjegyem. Már az is eszembe jutott, hogy két hétre csak úgy kíváncsiságból átmegyek szexpartnernek. Kipróbálom a vidám oldal után azt is. De jelentem az alkotói válságon sikerült túljutnom. Most megint érzem magamban a tettvágyat, az izgalmat, a bizsergést, az ide nekem az oroszlánt is érzést. És ez jó. Mit jó, csodálatos! Elememben vagyok, úgy érzem nincs az a férfi akit ne tudnék elvarázsolni vagy meghódítani. (Persze ezalól kivételek a hétfő délelőttök. Azokért a randikért nem vállalok felelősséget.) És az olyan találkozások mint amilyen a miénk is volt, ahol kicsit máshogy történnek a dolgok, kicsit máshová kerül a fókusz, az ilyenek mind segítenek formában maradni és nem beszürkülni. Gondoltad volna, hogy ilyen fontos szerep jut neked?
    Sok ehhez hasonló vagy talán még ennél is jobb kalandot kívánok neked!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam Alizt. Szerencsém volt, azonnal felvette. Nagyon imponált, hogy azonnal bemutatkozott, ritka az ilyen. Megbeszéltük a megbeszélni valókat, és nem sokkal rá már indultam is hozzá.
  • Megközelítés:

    A címre szerintem könnyű odatalálni. Jár valami busz, ha valaki tömegközlekedni szeretne. Én autóval mentem, a parkolás ingyenes, és van is hely.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, rendezett. A fürdőszobában rendelkezésre állnak a szükséges kellékek. A szobában tatamin adhatjuk át magunkat az élvezeteknek.
  • Lány külseje:

    Aliz intelligens, szép arcú, jó alakú, magas Nő. És nem véletlenül írtam nagy betűvel. Ezen kívül a magasságának megfelelő formás, 39-es lábai vannak.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázst két “esemény” közé iktattuk. Vádlitól indult felfelé, kellemesen átmasszírozta a testemet. Eközben a tükörben csodáltam őt. Mindkettő nagyon jól esett. A végén fordulás, és egy olyan meztelen csúszkában részesültem, hogy ha nem lett volna “első kör”, akkor valószínűleg itt végem is lett volna. De ehelyett folytattuk a második kényeztetéssel.
  • Levezetés:

    Zuhany után ismerkedésként az ölembe vettem, és simogattam, masszíroztam, puszilgattam vendéglátóm csinos lábait. Ennek hatása nem maradt el, beállt az erősen izgalmi állapot. Aztán Aliz javaslatára hanyatt feküdtem, ő pedig egyik lábát az arcomra, másikat az ezredesre helyezte. Ügyesen simogatott, masszírozott, miközben én csókolgattam, nyalogattam a talpát, lábujjait. Nagyon élveztem a helyzetet, ezért nem cifráztuk túl, így lett végem. Utána zuhany, beszélgetés az élet kisebb-nagyobb dolgairól, majd kényelembe helyeztem magam, és jöhetett a masszázs.
    A masszázs hatására ismét igényem támadt arra, hogy kézzel-lábbal kényeztessen Aliz, amit készségesen meg is tett. A második felvonás után törlés, majd Aliz hasra feküdt mellettem. Simogattam picit a hátát és formás fenekét, miközben csendben kipihente az értem tett erőfeszítéseit. Utána zuhany, öltözés, és búcsú.
  • Elszámolás:

    Ugyan az ellenkezőjét javasolta Aliz, de én mégis inkább előre elhelyeztem az ajándékot a szekrényre. Ott is maradt mindvégig. Amúgy az ajándék mértéke szerintem manapság már kicsinek mondható, különösen ahhoz képest, amit kaptam érte.
  • Összkép:

    Összességében egy intelligens, kedves nőt ismertem meg, aki pontosan tudja, hogyan lehet a férfi ember kedvében járni. Sokak szerint csípős a nyelve, szerintem inkább csak nem óvatoskodik feleslegesen. Nekem ez szimpatikus volt, számomra így felszabadultabb volt az eltelt másfél óra hangulata. Ugyan általában törekszem rá, hogy mindig új vizekre evezzek, de ennek ellenére könnyen megeshet, hogy Alizt újra meglátogatom. Bátran ajánlom az ínyenceknek, akiknek egyformán számít a külcsín és a belbecs.
Happy Massage