• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Drága Aquilaaaaam :))))

    köszönöm a kedves szavaidat, bokjaidat melyekkel elkenyeztetsz engem :) Örülök az együtt töltött oraknak, mindig jól érzem magam veled :)

    Sok-sok Csók !

  • Egyeztetés:

    Csak elvan mint a pók, hát én is elvoltam. A pók hálót szőni tud. Az ember gyereke írni.
    Már nagyon éheztem közelségét Így a múlt héten Íráspróba és ment a Vtr. Rögvest vissza is igazolta én pedig zaklatottan malmoztam.
  • Megközelítés:

    Kedvenc helyem a XIV. A pontos helyszínt a Gps ismeri és oda vezet. Parkolás könnyű és ingyenes. Troli, busz 3-5 percnyi távolságra. Ki a HÉV-et kedveli kicsit többet sétál és közben hangolódhat.
  • Helyszín:

    Fölújított panel. Tiszta, rendezett, parkosított környék. A lakás a kedvenceim egyike. Ízlésem szerinti. Ragyog és fehér minden. Friss illat, világos.
    Szoba enyhén besötétítve. Nagy francia ágy, friss hófehér lepedővel, rajta mintára hajtogatott törcsi és párnák sorjáznak. Komód mécsesekkel, mik hál isten ma nem égtek. Hajjajjaj, de szupi lenne éjszaka! Kis puff mire a ruháimat raktam. Fürdő zuhany kabinnal és mindennel bőségesen fölszerelt. Imádni való helyszín.
  • Lány külseje:

    Fekete, vékony nyári ruhában fogadott. Alatta csak cicifix, mint szükségtelen kellék.Nyakamba borult és így üdvözölt.Gyorsan a fülébe súgtam: le ne vedd csak miután megfürödtem, egy sztriptíz keretében.Mosolygott az egész lány. Smaragd zöld szemeiben örömtűz fényét láttam föllobbanni. Arcának gödröcskéi még huncutabbnak tűntek. Szájának íve csóókra csábít. Kivillanó fogai vágyat ébresztenek. Ahogy nekem dől érzem kemény melleit. Fenekét markolva megállapítom nem változott. Jó fogású és kemény. Ekkor megérzem szemérem dombját is és lompim már fészkelődik is. Kilépek papucsomból és megy előttem. Fenék és kecses lábainak összhangja lenyűgöz újfent. Szépsége, kedves bújása elfelejteti hol is vagyok. Tökéletes test és a csak Te létezel éreztetése elvarázsol. Az illúzió teljes.
  • Action:

    Bő fél órája fürödtem,így nem sokat vacakoltam és már rohantam is. Szobába be. Míg elmentem mellette egy gyors csók, egy markolás a fenekébe és már hanyatt is vágtam magam. Kis fenék billegtetés és a ruha már nincs is rajta.Ledobja és ugyan egy mozdulattal a cicifix is lekerül és ott áll előttem úgy, ahogy az isten megteremtette. Levegőt is óvatosan veszek . Rögzíteni akarom ezt a képet, hogy ha álmomból fölébredek ezt lássam magam előtt.
    Hívogatóan kinyújtom kezem és már röpül felém és teljes súlyával rajtam. Szája a számon és összeforrunk. Csak ölelem és csókolom, plusz frissen mosott hajának illata!
    Szinte részeg bódulat lesz urrá rajtam. Érzi és mosolyog és csókol, hol ér és araszol egyre lejjebb, míg nem lomposomhoz ér. Nyalogatja, ízlelgeti és játszik, mint furulyán. Nyalva, nyelve, cuppogtatva, élvezettel, makkokat számlálgatva. Garatra veszi és fejét kicsit följebb emelve őrült nyelvpörgetésbe kezd. keresztben van így mindenét elérem és meg is kapják a nekik járót. Melleinek súlya van és bimbói barnás rózsaszín udvaruk közepén keményen adják tudtomra örömüket. Puncija szépen nedvesedik.
    Mindketten szinte belefeledkezünk és élvezzük egymást.
    De mielőtt a visszafordíthatatlan folyamat részemről beindulna, hátára fektetem Kedvesem. Szájától nehezen szabadulva csodás melleit kényeztetem. Nyalogatom, szívogatom. Fölnézve látom örömteli mosolyát. Kezdek a száj és cickók közt ingázni.Fantasztikus ahogy együtt van velem. Valahogy elindulok a combok irányába. Belső felüket finoman harapdálva, csókolgatva, ahogy egyre széjjelebb nyílnak egy csillogó kívánatos puncira lelek. Megszűnik a külvilág és nyalni kezdem. Finoman érzéssel csak nyelvheggyel, majd belenyalva rendesen. Egyszer egyszer nyelvem hüvelyébe is próbálkozik. Hang nincs, de csípejét egyre intenzívebben mozgatja emelgeti. Markolom csodás seggét, majd mindkét kezem melleit veszi birtokba. Az eredmény nem marad el. Remegve röpülni kezd az élvezetek országútján. Nem tol el így finoman folytatom és teljes extázisba kergetem. Remeg karomba. Bár hol érek hozzá, remegés a válasz. Lassan kissé megnyugszik. Nincs újabb szopás. Össze nézünk és már nyúl a gumiért. Gyorsan fölpödöríti és síkosító. Ez már szerintem rutin, mert tocsog puncija.
    Szemből ereszkedik rám. Alulról megtolom kissé. Na ekkor egy sóhaj kiszakad torkából. Smaragd zöld szemei szemembe fúródva. A kívánalom tüze lobog bennük és hajtani kezdi a ménest. Teszteli farkamat hosszában, majd köröz,hogy a rögzítést tesztelje. Melleit számba tolja, majd csókba forrunk össze, de feneke folyamatosan járja őrült táncát. Fölegyenesedik. Mellkasomon támaszkodik egy kezével. Másikkal hátra nyúl és golyszikat morzsolja. Kész rögvest végem lesz, de még nem akarom.
    Pozit váltunk és missziben folytatjuk. Lazán merülök tövig lucskos puncijába, hova sk, vezetem lompit. Ez bizony bizalom a köbön. Szexelünk ütemesen, élvezettel, mikor is Tiám teljesen kiterpeszt. És ekkor vörös köd és tolni kezdem rendesen. Ösztönből, kívánósan, mint nőt ritkán és hörögve élvezek. Hosszan hagy nyugodni magában. Vádlim görcsöl, testem izzadt és remeg. Mennék, de még nem enged. Farkam puncijában lel végső nyugalomra. Ezután szépen, mosolyogva, babusgatva megtakarítja lompit.
    Össze bújunk és beszélgetünk. Imádom értelmét, őszinteségét, nyíltságát. Ez emeli ki az átlagból többek közt.
    Gyors zuhi és a szokásos búcsú, csóókokkal fűszerezve és el.
  • Elszámolás:

    Átlag egy csúcs kalandért egy istennővel.
  • Összkép:

    Hiába a légkondi kocsimban. Melegem van. Tlám még mindég fűt belülről. Úgy érzem velem van még. Az órában oly bizalommal, érzéssel vagyunk, hogy még soká tart mire tudatosul vége, elmúlt. Dehogy múlt! Most is orromban illata, lelki szemeim előtt pedig vágyódó, odaadó mosolya. Karjaimban érzem remegő testét és azon gondolkodom, mikor is tudom újra érezni, látni. Nem tudom, hogy csinálja, de mindég elvarázsol. Csóókollak
Happy Massage