• Tia

 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Kedves Master :)

  Köszönöm a beszamolot , orulok hogy megismerhettelek téged és hogy eltölthettunk egy kellemes orat együtt :)

  Csok :)

 • Egyeztetés:

  Egy héttel előre telefonon hívtam. Rögtön sikerült elérnem és készségesen tájékoztatott a lehetőségekről , illetve a rózsaszálak mértékéről. Le is fixáltuk a mindkettőnknek megfelelő időpontot , majd ezután itt az oldalon VTR-en is megerősítettem.
 • Megközelítés:

  Kocsival érkeztem a VTR-en megjelölt címre. A GPS pontosan a ház elé vitt. Az utcán napközben sok ingyenes parkolóhely volt, mivel ilyenkor minden rendes ember dolgozik :) . Lehetett választani bőven a színpatikus helyek közül. A tömegközlekedés is kiváló a környéken véleményem szerint , bár erről személyes tapasztalatom nincs.
 • Helyszín:

  Több emeletes bérház szépen felújított lakásába érkezik a vendég. Bejáratnál a kapott kód beütése után nyílik a főkapu majd gyalogszerrel fel a megadott emeletre. Lift nincs , de nem is kell sokat kaptatni hogy elérjük a kívánt emeletet. A lakás szépen felújított, a fürdőben zuhanykabin , megfelelő tusfürdő és egyéb kiegészítő választék. Száraz fürdő kilépő és törölköző. A szobában nagy kényelmes francia ágy , illetve komód a ruháknak. Egyetlen negatívumként tudnám említeni hogy nincs klíma a lakásban, ebben a meleg időben sajnos én nagyon izzadtam.
 • Lány külseje:

  Mint ahogy már több kolléga is megírta előttem , gyönyörű fiatal természetes szépség. arc kitakarástól nem kell félni tényleg csak a diszkréció miatt van, gyönyörű a leányzó. Hosszú vörös hajzuhatag , illatos finom hibátlan bőr. Az eredeti cicik valami észvesztőek , úgy állnak hogy szebbet szinte rajzolni sem lehetne.Kemény popsi , hosszú gazella lábak.
 • Action:

  Érkezésemkor egy rövidnadrág topp kombóban fogadott. Kézfogás , két puszi majd bekísért a szobába. tudtam jó helyre jöttem , végig mosolygós kedves volt. Megbeszéltük jövetelem célját , illetve időtartamát , majd kaptam egy törcsit és nyomás tisztálkodni.
  Visszaérkezésemkor már meztelenül várt a szobába. Leheveredtünk az ágyra és apró símogatásokkal kezdtük az ismerkedést. Végig kacér mosoly volt az arcán. Majd a hátamra fektetett , oldalról felém térdelt és elkezdődött a francia lecke. Először a tövét illetve az oldalát nyalogatva, majd puszi a makk végére. Közben a kezével folyamatosan masszírozta gyúrta a zacsit és a golyókat.Úgy helyezkedett hogy én közben elérjem a testét.Símogattam a fenekét , a hátát , cirógattam ahol csak értem. Gyúrtam a ciciket, majd szépen vissza a popsihoz. Ö közben egyre gyorsabb tempóval franciázott. Mélytorok nem volt de így is fenomenális érzés volt. Ahogy szívta kezezés nélkül közeben a nyelvével paskolta a hegyét, ilyen technikában még nem volt részem , egész nap önző módon el tudtam volna viselni. Csak szívta szívta változatos ütemmel , hol nyalta a rudat, hol éppen csak bekapva a tetejét, és szívás közeben folyamatosan dolgozott a nyelvével, hol az egyik hol a másik szájüregébe koppanásig tolva az ezredest.
  Még mielőtt kivégzett volna kértem had viszonozzam kicsit kedvességét, ekkor csattant el az első igazi csók. Na ez megérne egy teljes misét. Olyan szenvedélyesen és finoman csókol hogy az szinte már hihetetlen. Vadul szenvedélyesen igazi barátnős viszonzós csókcsata volt, nem csak állta hanem kezdeményezte is. Alig akartam elszakadni a szájától de hát ugye muszály volt. A hátára fektettem és elkezdtem csókolgatni a testét, szépen haladva a nyakától a ciciken át egészen a finom punciig. természetesen minden állomás között vissza vissza tértem lopni egy édes csókot tőle. Nyaltam nyaltam édes kelyhét , de a csúcsra eljuttatni nem sikerült.
  Ismét fordulás következett , és ismét francia óra, majd gumit kértem és kértem hogy lovagoljon meg. Bele ült a nyeregbe , ő diktálta a tempót. Közben húztam magamhoz, csókoltam a ciciket, a nyakát és természetesen azt az édes száját. A franciával úgy felhúzott hogy nem is bírtam sokáig és egy hatalmasat élveztem. Szépen letisztogatott , majd magát is és elnyúltunk az ágyon.
  A két akció között beszélgettünk egy nagyot. Rendkívül kellemes társaság nagy értelmes lány. Volt szó munkáról, de legfőképp nyaralásról ki mit tervez a nyárra. Miután kicsit kipihentük magunkat, szinte észre sem vettem és már ismét a szájában voltam. Az előbb már leírt fenomenális francia bemutató folytatódott ismét, fergeteges pulzáló nyelv munkával, közben néha néha magamhoz húztam egy egy fergeteges csókcsatára.
  Ismét gumit húztunk majd az előzőkehez hasonlóan lovacska következett. Hol ő diktálta a tempót csavarta a csípőjét, hol én nyomtam neki erősebben. Közeben vad csókolózás szinte végig. Kértem forduljunk had támadjak hátulról. Szépen elhelyezkedett. Miközben vadul löktem hátulról nem húzódott előre felé sőt egyre jobban rátartott , lehetett csattogtatni rendesen. Közeben simogattam a hátát, gyúrtam a ciciket alúlról, majd fogtam a derekát és oly tempót sikerült diktálni hogy egy hatalmasat élveztem.
  Szépen letisztogatott majd irány tusolni mert lejárt az időnk.
 • Elszámolás:

  A megbeszéltet a találkozó elején letettem a szekrényre , első randi lévén gondolom ez így természetes. Végig ott is maradt nem is került szóba. Pesti átlag óra , egy bőven átlagon felüliért , főleg csók és francia vonalon, messze messze átlagon felüli.
 • Összkép:

  A sok pozitív beszámoló után nem is vártam mást. De maximális barátnős randevút kaptam. Biztos ha az élte engedi meg fogom még látogatni. Aki a természetes szépségű fiatal szomszédlány típust keresi a legjobb helyen jár.
Happy Massage