• Norina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Norináról már írtam egy istennős beszámolót. A történet folytatást kívánt, hiszen igazán remekül éreztük magunkat, és az együtt töltött bő másfél óra gyorsan elszaladt. Üzenetben azóta is kommunikálunk, ezt az újabb, szintén másfél órás találkozónkat is így beszéltük meg. Bár ő kezeli itt az oldalát és a telefonját, elérni őt nem mindig egyszerű, kitartás és türelem szükségeltetik még nekem is.
  • Megközelítés:

    A lányok a tavasszal új helyet találtak maguknak, mégpedig a Nyugati pályaudvar tőszomszédságában, egy csendes mellékutcában. Aki nem autóval közlekedik, a két troli valamelyikét tudja igénybe venni, de a Nyugatitól akár egy kényelmes sétával is megközelíthető a helyszín.
  • Helyszín:

    Külsőleg egy átlagos kinézetű VI. kerületi bérháznál találtam magam. A megbeszélt időpontban jeleztem érkezésemet. A kapualjból egy körfolyosóra kerültem és mielőtt körülnéztem volna, hogy merre tovább, az egyik résnyire nyitott emeleti ajtóból pisszegést hallottam. Így nem tévedtem el. :-)
    A masszlak egy kétszobás lakás. A lányok nagy lelkesedéssel csinosítgatják és rendezgetik be elképzelésük szerint.
    A szobánkban kényelmesen elfértünk, van benne nagy matrac, kanapé, masszpad, ruhainas és persze jól elhelyezett méretes tükrök a későbbi események mozizásához.
    A fürdő is teljesen rendben van, bár nem túl nagy, de tiszta és praktikus. A zuhanyzófülkében ketten is elfértünk, ez tesztelve volt. :-)
    Összességében teljesen rendben van a lakás, kellően diszkrét, a célnak szerintem megfelel.
  • Lány külseje:

    Az első, nem is oly régi írásomhoz képest semmit sem változott Norina. Szép, (sokszor huncutul) mosolygós arca van, csak emiatt is megbámulnám az utcán látva is. Műszempillája van, de ettől eltekintve mindene természetes. Bőre kellemes tapintású, szolibarna.
    Fülig érő mosollyal, öleléssel, majd egy olyan forró csókkal fogadott, hogy szóhoz sem jutottam. :-) Érződött, hogy ezúttal is tényleg örül nekem.
    Személyisége elbűvölő, ha megvan a kölcsönös szimpátia, akkor sok jó élményre, és 100% feletti barátnő-érzésre lehet számítani.
    Felöltözve fogadott, de nem bántam, gondoltam majd én levetkőztetem. Ezzel aztán megelőzött, ugyanis fekete, szexi alsóneműben találtam, mire befejeztem a fürdőben a tisztálkodást. A felajánlott visszaöltözéssel nem éltem, épp ezzel ellenkező terveim voltak. :-)
  • Erotikus masszázs:

    2.
    A lentebb részletezett felvezetés után már kisimult idegszálakkal, a fáradtságnak nyomát sem érezve feküdtem el a matracon a masszázshoz. A sok ülőmunkától kissé fájt a hátam, így Norinától ezúttal csak annak karbantartását kértem. Olajat kent szét rajtam, majd szakavatott mozdulatokkal, kellő erővel kezdte el a fenekem fölött a masszázst. Olyan jól esett, hogy szinte doromboltam a kezei alatt. Alaposan megdolgozta a derekam környékét és feljebb érve próbálta kigubancolni a lapocka alatti makacs csomókat.
    Ténykedése közben is nagyon vidáman elcseverésztünk és a figyelmének köszönhetően szerencsére egyáltalán nem ment a szakszerűség rovására.
  • Levezetés:

    1.
    A frissítő zuhany után ismerkedésre már nem kellett időt fordítanunk. Norina nagyon figyelmes, rögtön innivalóval kínált a konyhában, ami a kinti meleg után jól is esett. Én átadtam neki az ajándékba hozott sütiket, valamint háztáji epremet, amit örömmel fogadott és rögtön meg is kóstolt.
    A szobába visszatérve zenét indított a hangdobozon (megvallom, fogalmam sincs mit, annyira másra figyeltem) egy nagy ölelést követően le is pattintottam a melltartót és a bugyit Norináról. Semmi ellenvetése sem volt, sőt meg bíztatott is. :-) Szenvedélyes csókolózásba kezdtünk, melytől a tizedesem hamar jelét adta tetszésének. Hölgyem ezt észrevette és kézzel kezdett izgatni, majd hamarosan letérdelt elém és a szájával folytatta a felvezetést. Szép látvány volt ezt így felülről nézni, de javaslatára hamarosan elfeküdtem háttal a tatamin, hogy még izgalmasabban folytassuk.
    Csókokkal indult az ajkaimtól, majd izgató játszadozásba kezdett a lábaim között. Nem tért rögtön a lényegre, hanem először csak kézzel simogatta a szerszámom környékét, majd látva a hatást a nyelvcsúcsával tette ugyanezt. Lement a golyóimhoz és ott a kezével is besegített. Ez sokkal izgatóbb volt számomra, mintha rögtön elkezdett volna intenzíven franciázni. De arra sem kellett sokáig várnom, végigszántotta a nyelvét egészen lentről a makkomig, majd azzal kezdett huncutkodni.
    Ekkor már kőkemény voltam, így jött a "kínzásom" újabb állomása: hullámvasutazás az orgazmus felé! Fokozatosan nyelt el és ugyan nem koppant az orra a hasamon, de az átlagnál hosszabb méretem 2/3-át bizony eltüntette fél percre a torkában, ami nekem bőséges ingereket adott így is. Azután egy lágyabb, nyugtatóbb nyelvjáték következett, majd újra a torokra engedős, intenzívebb francia - és ez így ment kb. 20 percen keresztül... Vizuálisan is alaposan kiélveztem a történéseket, ugyanis mellettünk volt egy hosszú tükör, néha abban néztem magunkat könyökölve, hogy mit művel velem ez a huncut lány.
    Nagy szerencsém volt, hogy igen jól bírtam ezt embert próbáló franciázást, de aztán idővel éreztem, hogy hamarosan végem lesz. A múltkori élményeim és lehetőségeim alapján ezúttal a fenséges cicikre terveztem az patron elsütését. Felvetésemre Norina egyetértően bólogatott, mert megszólalni éppen nem tudott. :-) De aztán számomra is meglepő fordulat következett, ugyanis hiába szóltam, hogy jön a kitörés, hölgyem látszólag tudomást sem véve róla intenzíven franciázott tovább, miközben egy elég szép adaggal töltöttem meg a száját. Csak hörögni és nyögni tudtam, mint akit kínoznak... :-) Külön örömömre szolgált, hogy nem fejezte be azonnal a kényeztetést, hanem mintha tudta volna mit szeretek, még egy percig levezette élvezésemet. Szenzációs volt! Csak pislogtam és nem győztem hálát rebegni ezért az élményért.
    Előkerült a papírtörlő, de ahogy néztem, nekem nem volt már mit letörölnöm, viszont hölgyem diszkréten abba engedte magjaimat, majd kis időre kiment a fürdőbe szájat öblíteni. Mire visszatért, egy ajándékba hozott nagy csokival vártam a lábaim között - Norina alaposan meglepődött és nagyokat kacagott, majd egy újabb érzéki, nyelves csókot kaptam.

    3.
    A hibátlan felvezetés részemről méltó visszavágót kívánt. :-) Hölgyem elfeküdt a matracon, kérésemre hassal, ugyanis legutóbb megígértem neki, hogy a popsiját nem fogom kihagyni. Néhány puszi után megemeltem a csípőjét és alaposan kiélveztem a nyelvemmel a két formás félgömböt és rejtekükben megbúvó lyukakat. A hangokból ítélve hölgyemnek is jólesett a tevékenységem. Hamarosan fordulást kértem és egy hosszú, szenvedélyes csók után elindultam lefelé. A ciciknél elidőztem, nagyon kellemes volt babusgatni a tenyerembe éppen hogy elférő ikreket. Majd befészkeltem magam a lábai közé és a számmal kezdtem borotvált puncijának intenzív kényeztetésébe.
    Tudta mire számíthat tőlem, így eleinte könyökölve nézte, hogyan nyalom, majd elfeküdt és lecsukta a szemeit. Nem egy halk típus, nagyon is kaptam a visszajelzéseket, ami rám is ösztönző hatással volt és még szenvedélyesebben nyaltam. Pár perc kellett csak, és igen hangosan adta tudtomra, hogy a csúcsra ért. De a puncija is jelezte ezt izom-összehúzódásokkal és intenzív nedvesedéssel.
    Pihegni szeretett volna, de csak egy csóknyit kapott, a szerszámommal közben a punciját izgattam. Azután hirtelen ötlettől vezérelve fölé kerültem 69-be. Nem vette rossz néven, sőt az ezredes hamar a szájába került. :-) Én folytattam a puncinyalást. A hatás még intenzívebb volt ebben a felállásban a hölgyem részéről, mert egyre hangosabb lett. A hasam alatt hátranéztem rá, már alig tudott nekem franciázni, annyira elhatalmasodott rajta a kéj.
    Néhány perc múlva a száját a kezével befogva, sikítva élvezett el, a teste pedig görcsösen összerándult alattam és bekövetkezett az, amivel masszőzlány még nem ajándékozott meg: az egész arcomat és a számat lespriccelte a puncijával! A múltkor említette, hogy képes ilyesmire, így nem ért teljesen váratlanul a jelenség, de nagyon-nagyon örültem neki, mert már elég régen volt részem squirt élményekben.
    Ettől persze még inkább beindultam, esélyt sem hagyva Norinának a kibillenésre, újból nyalni kezdtem. Talán két perc sem kellett és egy újabb sikítós-spriccelős élvezéssel örvendeztetett meg! Pihenőt nem kért, de ahogy az átszellemült arcát néztem, nem is volt teljesen magánál... Hogy még tovább fokozzam számára az ingereket, ezúttal négy ujjammal erőteljesen és intenzíven járt körbe kezem a punciján. Másik kezem mutatóujjával a popsilyukát ingereltem. Továbbra is 69-ben voltunk, a combomat is időnként harapta-bekapta a kéjtől. Az én kényeztetésemre egyre nehezebben tudott koncentrálni, de nekem az átélt nem mindennapi élmények is elegendőek voltak az orális és kézi kényeztetésével fokozva, hogy beterítsem spermámmal a melleit, amit ő szét is kent magán...
    Az idő közben könyörtelenül haladt, ezért a végső csúcstámadást indítottam meg azzal, hogy a G-pontját is ingerelni kezdtem belülről egyik ujjammal, a puncimasztit kiegészítve. (Megjegyzés: az ujjazást egyébként egyáltalán nem szereti.) Ennek hamarosan egy minden eddiginél nagyobb, hangosabb és intenzívebb kettős élvezés lett a következménye! :-o Én pedig szó szerint úsztam az orgazmusainak nedüiben... Csak néztem kifelé a fejemből és megszólalni sem tudtam egy ideig. De hölgyem is csak annyit mondott, hogy "Basszus!..." :-D Összebújtunk pihenni, ez kijárt nekünk egy szűk órányi kéjelgés után. Norina azt mondta, ilyen kettős orgazmust, mint ez az utolsó volt, még nem élt át, így ez külön örömmel töltött el.
    A fürdőben egy kacagásoktól sem mentes, alapos zuhanyozásban részesítettük egymást. Tehettük, mivel már csak kettesben voltunk a lakásban.
    Üdítővel pótoltuk a folyadékveszteséget és még beszélgettünk egy darabig, mielőtt időmet alaposan túllépve, csókkal váltunk el egymástól.
  • Elszámolás:

    Mivel visszatérő vendége vagyok, így szóba sem került. Öltözés után, diszkréten tettem a csokrot a polcra. Ezúttal is az a véleményem, hogy minden egyes szirma nagyon-nagyon megérte!
  • Összkép:

    Ahogy reméltem, az előző, istennős élményeim méltó folytatását éltem át Norinával! Persze ehhez nagy szerencse és a hirdetése kellett, hogy egyáltalán egymásra találjunk. Az elejétől fogva eléggé egy hullámhosszon vagyunk, kölcsönösen bizalmunkba fogadtuk egymást.
    Norina egy nagyon imádnivaló, vidám, közvetlen, bújós, barátságos lány. Vele úgy érzem magam, mintha hosszú évek óta ismernénk és kedvelnénk egymást.
    Személyében egy remek és intelligens társaságot ismertem meg. Rengeteget nevettünk, hülyéskedtünk, mellette nagyon el tudom engedni magam. Olyan dicséreteket kaptam tőle, hogy zavaromban volt amit nem is tudtam viszonozni...
    Mindehhez persze két ember kell, hiszen ő is tükörként tudja ezeket a tulajdonságokat visszasugározni.
    Az erotikában igen gyakorlott, pozitívan csalódtam e téren is. A csókja fantasztikus, semmi visszafogottság, szemérmesség sincs benne, olyan szenvedéllyel csinálta, hogy már azzal felizgatott. A nedves sorozat-orgazmusait pedig míg élek nem feledem!
    A vendéglátás terén sem szenvedtem hiányt. Gyakran érdeklődött, hogy van-e valamire szükségem.
    Antidohányos igényemet maximálisan figyelembe vette, a nyomait sem éreztem rajta.
    Testileg és lelkileg is feltöltődve jöttem el tőle a viszontlátás reményében.
    Vele átélt élményeim a kölcsönös szimpátiának köszönhetően valósulhattak meg, hivatkozási alapnak kérem senki ne tekintse.

    Norinám! Köszönöm neked ezt az újabb nagyszerű élmény-cunamit! ;-) Istennős besorolás továbbra is jár, még ha esetleg nem is engedi így besorolni az oldal.
Happy Massage