• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elözö nap telefonon történt. Pontos tájékoztatás a cimet is megkaptam. Az adott napon még telefonon megerösitettem.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem , közvetlenül a ház elött bajos lehet a parkolás ,de kb 200m re már megoldott a dolog, én a Róna utcában parkoltam. Helyszin ami a térképen meg van adva.
  • Helyszín:

    Nem régi épitésü ház emeleti lakása. Minden rendben van vele szoba megfelelö ágy rendben. Fürdö ok sokféle tusfürdö van, szájviz is. A törölközö mérete is rendben. Tisztaság volt mindenhol.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelöen ,telt alak, kedves arc. Böre selymes tapintású feneke kerek feszes.
  • Action:

    Fürdés után megérkeztem a szobába kis türelmet kért, pár másodperc mulva érkezett is. Levetette nem sok ruhadarabját. Ismerkedös puszikkal öleléssel csókokkal kezdtünk. Meismerhettem a telt cickókat a feszes kerek fenekét.Gyorsan a francia részre tért amit lágyan kezezés nélkül teljesen eltüntve és változatos tempóban csinált, örületesen jó volt:) Közben simogattam mindenhol a hátát kerek fenekét és persze a punciját is.Majd én következtem kicsit a ciciket kényeztetem majd délfelé vettem az irányt nyelvel ujjal majd ujjakkal, ami elég szükösen ment a punciba :) Védöfelszerelést kértem megbeszéltúk ,hogy kutyában kezdünk. Hát elég feszes a Wanda puncija vigyáznom kellett el ne süljek hamar. A hangok amiket adott még tovább feszitették a hurt. Majd rápróbáltunk a popsira ami szépen lassan ment az elején majd gyorsitottam a a tempón pár perc után elért a vég ami testre élvezés lett. Kis beszélgetés után azt mondta rajta nem mulik a második menet, neki is látott . Számomra is meglepöen gyorsan hadrendbe állitott. Gumihuzás lovaglás majd missziben csináltuk. Itt már majdnem öszejött a második ,csak az a bizonyos pont hiányzott. Majd szájjal próbálkozott de nem az ö hibájából nem következett be a második élvezés. Mindent elkövetett . Legközelebb lehet összejön.:)
  • Elszámolás:

    Elöre megbeszéltek alapján a popsi volt extra még. Részéröl tejes bizalom a randi végén rendeztük le.
  • Összkép:

    Elösször voltam nála. Kedves közvetlen barátságos. Köszönöm a remek órát Wandának, remélem ö sem érezte rosszul magát velem.
Happy Massage