• Brenda

  • Beküldte:
  • Brenda reagálása

    Kedves Tk!
    Köszönöm, kellemesen együtt töltött időnkről való felelevenítésed :-) Jó volt olvasni és visszaemlékezni ;) Várlak vissza, már csak azért is ,hogy "tartozásod" leródd :-D
    Megpróbálok valami csúszásgátlót beszerezni az ágy alá, hogy legközelebb ne ijedj meg ha az ágy is beindul :-D
    Remélem hamarosan találkozunk!
    Addig is millió csók : *

  • Egyeztetés:

    Régóta nézegettem már a képeit, egyszer csak erős felindulásból egy délelőtt felhívtam. Gyorsan felvette és kellemesen elbeszélgettünk 2-3 perc erejéig. Igazából már akkor megszületett bennem az elhatározás, de azért (magam által) hagytam magamat kéretni estig, mire rávertem egy nagyot a VTR gombra. :p
  • Megközelítés:

    Nekem 5* Etele tér tőszomszédsága, metró, buszok, régi és épülő villamos hálózatok. A hülye is oda talál, hát még én. :DD Szerintem még a parkolás is ingyenes.
  • Helyszín:

    A lakás szép és tiszta. A játszószoba tágas, benne egy kanapé, fotel, dohányzó asztal szekrénysor és egy franciaágy. A redőny 80%-ra le volt húzva, hangulatvilágítás pótolta a be nem szűrődő napfényt a légkondi halkan duruzsolt.

    A fürdő is rendben volt. Tiszta, komfortos bevallom a tusfürdőválasztékot nem nagyon néztem, mert a sajátomból vittem, azt használtam. Viszont Brenda jelezte, hogy van illatmentes is. Pozitív. ;)
  • Lány külseje:

    Brenda egy igazi belevaló milf. A képei teljesen jól visszaadják a valóságot. Nekem legjobban az arca és a haja jött be. Azok a szemek, és azok a nyuszi fogicák... Nekem Beverly D'Angelo jutott róla eszembe, de félreértések elkerülése végett, amikor még bomba formában volt, pl. az Európai vakációban. ;)

    Arra kértem a randi előtt, hogy a fotókon is látható zöld-sárga magassarkút húzza fel és egy hozzá illő rucit. Maradéktalanul teljesítette. ;)
  • Action:

    Brenda a kezdést illetően nagyon rugalmas volt. Szerencsémre nem volt előttem vendége, ezért korábban kezdhettünk a lefixált időponthoz képest. Emiatt az eredeti egy órás időtartamot ki tudtuk tolni másfél órárra.

    A ház elé érve, felhívtam és megkaptam a bejutáshoz szükséges kódokat. Meg sem kellett álljak az ajtó elótt, már nyitotta is. Igazán szexi volt, a fent említett cipőben és egy neonzöld, elöl végig cipzáros kis ruhában fogadott. Mikor az ajtó becsukódott, átöleltük egymást, és a szájrapuszinál kicsivel komolyabb, ám a csóktól még távoli kontaktusba léptünk.

    Ügyetlenül átadtam a csokikat, bekísért a játszószobába, leültünk a kanapé sarok részéhez, hogy jobban kézre álljunk egymásnak. Simiztem, gyönyörködtem benne, beszélgettünk, kacérkodott velem, ekkor már a csókocskák egyre inkább válltak komolyra. Combjai közé nyúltam és nagy meglepetésemre Brenda bugyi nélkül mutatta be nekem első randinkon a puncit. :p A hangulat fokozódott, jobbnak láttuk, ha elmegyek zuhanyozni.

    Miutál leverettem magamat, Brenda a franciaágyon várt hasra fekve, továbbra is felöltözve. Mellé kucorodtam, csókokat váltottunk, ezúttal már igazi szenvedélyes nyelveseket, a ruhácskán lehúztam a cipzárat, simiztem a popsit és a ciciket. Brenda pedig rávetette magát öcsire, kisvártatva pedig 69-esbe fordult, mert azt kívánta. Tettem a dolgomat, ahogy ő is, kicsit nehezen értem el a puncust, de miután sikerült elmarnom egy kispárnát az ágy másik végéből, már könnyebb dolgom volt. Annyira sikeresnek bizonyult az akció, hogy egy orgazmust is sikerült kieszközölnöm Brendánál.

    Hálája jeléül, a lábaim közé kuporodott és szájába vette öcsit. Fergeteges szopásban volt részem, szinte folyton a szemembe nézett, rendesen bevette tövig, nyalta, falta, nyálát csorgatta rá, a golyszikkal is játszott, aztán mikor a zacsin megtalálta az érzékeny pontomat, azt hittem megőrülök, olyan jó volt. Úgy gondoltam ideje kicsit hálálkodnom Brendánál, annál is inkább, mert amikor 69-esben kinyaltam, azt mondta, igényt tart még a nyelvemre és a technikámra. Nosza rajta, gondoltam, beleadtam apait anyait, nem lazsáltam. Erőfeszítésemet nagy megelégedésemre siker koronázta, Brenda remegve ment el.

    Kicsit kipihente magát, csókolóztunk, beszélgettüink, majd újból az öcsi lett a kedvence. Már tudta hol jó nekem, ezért hamar fel tudott piszkálni, de nekem más terveim voltak, ezért gumit kértem, Brenda belém ült és élveztem a hüvelyét, gyönyörködtem a mozgásában, simogattam a cickókat, a vádliját, bokáját, hátát és ahol csak értem. Talán egy enyhébb orgazmos itt is érte a kedves szőkeségemet, csak Ő tudja igazán. Hogy ki javasolta a váltást, már nem is tudom, de egyszer csak kutyában találtuk magunkat. Öcsit bevezettem a mennyország kapuján és Brenda kérésének eleget téve rendesen adtam az ívet. Azonban az ágy olyan hangokat adott ki, ami az én dinka agyamat annyira elvitte más irányba, hogy öcsit teljesen magára hagytam az a kis mamlasz meg összehúzta magát.

    Semmi baj, gondoltuk, majd Brenda szája megoldja a gondot, de valami agyban akkor végleg elszállt, mert hiába szopott Brenda valami észveszejtően jól, csak félárbócon állt a cerka, elbaltáztam az egészet. Szégyen ide, szégyen oda, néha történik velem ilyen. Bocsi Brenda.

    Fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem Brenda a hibás azért, amiért én ilyen hülyén vagyok összerakva.

    Ettől még kellemeset beszélgettünk, Brenda nagyon jó beszélgetőpartner, oly annyira, hogy az órára pillantva arra riadtam, hogy ha azonnal nem ugrok zuhanyozni, elkések. TP-nek nyoma sem volt, túl is léptük valamivel a másfél órát. A zuhanyzásból visszatérve öltözködés közben még beszélgettünk, kikisért az ajtóig és a viszontlátás reményében csókokkal búcsúztunk. Mert ahogy Ő fogalmazott nálam maradt valami, ami neki kellett volna. ;)
  • Elszámolás:

    A zuhanyzás előtt tettem le a borítékot a szekrénysorra. Amikor öltözködtem, pont rápillantottam, érintetlenül volt ott, ahogy hagytam. Egyébként meg a bővebb infóból a java kiderül.
  • Összkép:

    Brenda számomra egy rendkívül vonzó milf. Hozzá még vissza kell menjek, mert adósa vagyok. Az a Beverly D'Angelos felső fogsor nagyon megfogott...
Happy Massage