• Blanche

  • Beküldte:
  • Blanche reagálása

    Drága drhosse!

    Köszönöm az írást,mely egyben egy ajánlás is.... mert nem csupán a külsőmről írtál,hanem a belsőmről is, mely nagyon jól esett- hiszen szeretnék legalább egy kicsivel többet nyújtani egy egyszerű aktusnál- olvasva sorad , ez sikerült . Ajánlásnak pedig azért lett igazán ütős az írásod,mert csokorba szedtett azokat a gondolatokat is,hogy milyen típusú Úriembereknek ajánlasz- KÖSZÖNÖM!
    Nagyon jó volt ,hogy beszélgetéssel kezdtük a randevúnkat,mert úgy gondolom ez megalapozta az együttlétünket ,mely reményeim szerint nem egyszeri találka volt !
    Csalódást nem okoztál ,hiszen minden egyes veled eltöltött percet élveztem , ezért is örülök,hogy rászántad magad a velem való találkozásra .
    A minősítéssel megleptél és egy kicsit talán a pár méterrel a föld felett éreztem magam...na de mostanra már "kijózanodtam" és már csupán max a magassarkú emel magaslatba .... várom a hívásod, hogy belebújhassak és egy kicsit ismét a csúcson érezhessem magam....a csúcson egy intelligens,pozitív beállítottságú Úriemberrel,azaz Veled!
    Csókol hófehér Blanche!

  • Egyeztetés:

    Telefonon előzetesen megbeszèltük az időpontot, majd vtr.-n rögzítettem. Ahhoz, hogy eljussak eddig a pontig ,le kellet küzdenem azt az èrzèst, hogy az elbűvölő Blanche szàmomra nagy kihívàs.De nèhàny beszèlgetès telefonon, kis csevegès ès ugye a fotói amik kicsit visszafogottak, de annàl beszèdesebbek, megvàltozott ez az èrzèst. A hangja kellemes, stílusa megnyerő , mèg a tàjèkozódó beszèlgetèskor is türelmes egyszóval nem nagy túlzàs ha azt mondom tölèletes.Bàr a "most felveszi a telefon" funkciót nem hasznàlja, ha jól emlèkszem nem volt sikertelen hívàsom.
  • Megközelítés:

    A lakàs kis kertvàrosi utcàban helyezkedik el, a parkolàs a hàz környèkèn megoldható, pontos a megadott, hàz falàn nagy betűkkel a hàzszàm, a tömegközlekedèsről nem tudok mit mondani, nyílvàn megoldható.Èn autóval mentem, a pontos cím megadàsa utàn egyszer rànèztem a tèrkèpre ès utàna könnyen ment.
  • Helyszín:

    A lakàs olyan mint Blanche .Kicsit bővebben! Tökéletes! Mègbővebben! A dominàns fehèr, vilàgos színek hűen tükrözik az eleganciàt amely szó szorosan kapcsolódik Blanche szemèlyèhez. Az előszobàban kis ülő alkalmatossàg cipő levételhez ami szàmomra fontos, beljebb lèpve a talàlkozàsunk fő helyszínèn nagy komód, hatalmas àgy, rajta màr az elkèszített tőrűlköző szàmomra. Szobainas a ruhàim szàmàra. A egyik falon nagy tükör, az ablak altakarva nagy függönnyel mely nem engedi ki a kettőnk titkait, viszont a nyàri napsugàr vègíg símogatóan hat , pont anyi fènyt enged be,hogy a szemek vàgyai is teljesüljenek. Mondanom sem kell, a fürdőszoba rendelmezik minden feltètellel megszàmlàlhatatlan tusfürdő, makulàtlan tisztaság szàjvíz pohàrkàval tehàt ahogy mondtam olyan mint Blanche! Tökéletes!
  • Lány külseje:

    És elérkeztünk oda ahol màr a szavak egymàs utàni felsorolàsàval nem lehet èrzèkeltetni a làtvànyt. Blanche a NŐ! Pontosan ami a fotómon làtható, èrzèki, titokzatos. Azt hiszem a fotókon làtható egyik fekete szexy, hàromrèszesben fogadott, minden takart mègis semmit. Szívem vad kolompolàsban a làtvànytól, a fekete kiemeli Blanche tökèletes fehèr testèt, a művèszien alkotott forma, mely kislànyos s nőies egyszerre. A keblei bàrsonyos tapintàsúak, a bimbók csókokat követelnek, karcsú dereka, làgy ívben tündöklő csípője, feneke mely feszes, izmos ferfikèz nem tapinthat szebbet. Szemből a boldogsàg forràsa kis fazonnal a legszebb amit valaha làthattam ès èrezhettem.
    A arc ami szàmomra oly fontos, a kèpeken làtszik, baràtsàgot melegsèget sugàroz, megèrkezèsemkor infarktusközeli àllapotomból hozott vissza tekintete, mosolya, kedves hangja.
  • Action:

    Nem szokásom pornószerűen leírni az eseményeket, nem is tudom így megfogalmazni és Blanche esetében nem is lenne tisztességes.
    Egy hosszú ismerkedős beszèlgetès utàn(Blanche jóvoltàból ez nem az èn időm kàràra), vàggyal telve csak ennyit mondtam.Most màr ràd bízom magam.Kezdetèt vette eddígi èletem talàn legteljesebb együttlète. ALAPOS fürdès utàn a szobàba lèpve Kedvesem màr az àgyon fekve vàrt, melltartó franciabugyi mèg rajta ( ez mennyire fontos) jobb oldalàn a szàmomra fenntartott helyre hívott. Nem tiltakoztam! Làgy èrintèsekkel fokozta vàgyamat, ajkai előszőr gyengèden èrintette szàmat , illatos volt, puha ,màr itt èreztem lenti rèszem duzzadàsàt. Szexyn levetette meltartójàt, kislànyos keble làttàn izgalmam fokozódott csokjai atvàltottak szerelmesekèhez hasonló heves birtoklàssà.Akartam Őt! És Ő akarta, hogy akarjam, èreztem, csak egy fontos szàmàra, akkor, ott èn. Csokjait bőven osztogatta, haladt lejjebb, kezei làttàn simogattàk testem ès mèg lejjebb lassan, fokozatosan szàja lassan elèrkezett cèlpontjàhoz. Közben a bugyi eltünt, ott volt előttem a nagyon règen vàgyott Hölgy teljes valójàban, cselekedeteim màr csak ösztönösen működtem, tudatom màr a vegetatív idegrendszerre szűkült. Szerencsère Blanche biztonsàgot adott,tudtam, teljesen elengethetem magam. Ajkai mèg szolgàltàk fèrfiassàgomat, làgyan keze csak erintette nèha egy pillanatra azt, simogatta testem egyèb rèszèt, izgalmam fokozódott, Blanche èrezte, tudta mire vàgyom, kívàntam a legrejtettebb kincsèt, ès Ő átnyújtotta, birtokba vehettem. A 69! A bűvös szàm mely a boldogsàg szàma is lehet, nyelvem ízlelte csodàlatos kelyhèt, közben kicsivel lejjebb partnerem a hatàrokat veszegette ajkaival, èn èreztem kelyhe illatàt, fenekèt símogatva imàdtam Őt!
    És eljött a pillanat amikor Blanche megállt , kezei oldra nyúltak, tudtam most jött el a pillanat amit nagyon vàrtam. Kötelező teendői utàn a Szèpsèg fölèm kerekedett testünk kèt pontja egymàsba fonódott, lassú mozgàssal kezdődött a vàgta, majd szóltam öntudatlan hangon valamit ( talàn "ezaz" vagy " csinàld") nemtudom, Blanche egyre hevesebben mozgott, kezeimet kebleire nyomta, közben ràm hajolt, èreztem illatàt, leheletèt, csókjai tovàbbra is halmoztàk szàmat, ès közeledett a pillanat ahonnan nincs visszaút. Öntudatlan vonaglàs közepette èrkeztett az orgazmus Blanche jóvoltàból mindent elsöpörve, teljes erőböl.
    Hosszú percek teltek el mèg, az angyal akinek mindezt köszönhettem mèg nem vàlt külön tölem, engedte a teljes megnyugvàst majd azutàn mellèm tèrdelt, símogatàsok nem maradtak el, teljes megnyugvàs.
    Randinkat úgy fejeztük ahogy kezdtük, csak màr jobban ismertük egymàst, s bàr az idő bőven eltelt a tàvozàsomhoz való felkèszülès csókok ès simogatàsok mellett zajlott. A szomorú pillanat, az utolsó csók, utolsó pillantàs vège az illúzióknak vissza a szokàsainkhoz. De nem baj jön a következő alkalom amikor átèlhetem azt a csodàt amit eddíg csak Blanche tudott nyújtani.
    Köszönöm, köszönöm, Dràga ISTENNŐ!
  • Elszámolás:

    Egyetlen extràt nyújt Blanche, èn megkaptam,nincs felàr, az extra Ő maga
  • Összkép:

    Nem kètsèges, hogy Blanche kiemelkedik az egyèbkèn sok csodàlatos làny közül.Szemèlyisège, alàzata(nem összekeverendő az alàzkodàssal),hatàrozottsàga egy olyan lehetősèget ad a jozzàm hasonló fèrfiaknak.Azèrt mondom, hogy hozzàm hasonló, mert csak akkor lehet ehhez hasonló èlmèny, ha meglàtjuk benne az igazi Nőt.
    Megèrte vègigjàrni a hozzà vezető rögös utat és csak remènykedem benne , hogy nem okoztam csalódàst.
    Ehhez fogható baràtnő èlmènnyel mèg nem talàlkoztam.Úgyhogy baràtaim ha minősègi talàlkàra vàgyik valaki akkor Blanche a tökèletes vàlasztàs.De fontos megjegyezni, hogy ez tőlünk is függ. És ez nagyon fontos! Talàn nekem mindez sikerült.
    Minden nagyon köszönök a hölgynek.
Happy Massage