• Kamilla

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Könnyű volt elérni, egy órával a randi előtt kerestem, este fél kilencre egyeztettünk egy találkozót telefonon. Már itt elvarázsolt a vagány, érces hangjával, lényegre törő, intelligens beszédével. Amikor a kapu elől hívtam telefonon, egyből a nevemen köszöntött, úgyhogy szövegértés pipa.
 • Megközelítés:

  Konkurens oldalon fent van a pontos cím, nálunk a térképen a pöcköt kicsit nyugatabbra kell értelmezni. Belváros, parkolás gondolom horror, szerencsére a bringámnak mindig van hely. Már egészen tisztul a környék, de azért 2 Kryptonite-ot tettem fel. :-)
 • Helyszín:

  Új építésű ház, pont jöttek a bentlakók, úgyhogy könnyű volt a kapun bejutás, csak szerintem ezzel félbeszakadt a rutintájékoztatásom, ezért lemaradtam arról a részről hogy melyik ajtón érdemes kopogtatnom… Tipikus rémálmom, hogy rossz irányba fordulok a folyosón, és egy nagymama nyit ajtót, aki épp a piacra indul. Megfigyeltem egyébként, hogy a legjobb kalandjaim pici sokkal kezdődnek, az adrenalin löket még közelebb sodor a valósághoz. A lakás egyébként teljesen rendben, Hilton szintű rend, tisztaság, előszobából első ajtó jobbra modern, süppedős ágyat rejt, egérút körülötte. Második ajtó szupertágas fürdőszoba, minden kellékével. Nem lakberendező szemüveggel megy az ember, ez világos, de még is megnyugtat, hogy partnerem rumli-toleranciája alacsony. Ilyeneket nem is említek, hogy rengeteg márkás tusfürdő, szájvíz, száraz kilépő, törölköző-méretválasztó-program várja az odalátogatókat.
 • Lány külseje:

  A képek precízen bemutatják: vagány, mindig moslygós, ici-pici, szuper csinos, sportos testalkatú, izlésesen tetovált lányról van szó. Stílusra nekem Michelle Rodrigez jutott a képekről az eszembe, de élőben az arca még szebb. Az a fajta lány, aki ha nem is visel sminket, már alapból van egy izgató egzotikum a vonásaiban, egy lehellet kacérság a tekintetében… Hangja nekem nagyon bejön, fogai gyönyörű fehérek, és sokat használja is őket. Mármint a mosolygáshoz. :-)
 • Action:

  Roppant meleg napon volt a randink, úgyhogy elkisér a fürdőkádba. Gyakorlatiasan dobja le ruháit, mint Lisabeth a tetovált lány c. filmben. 10 centire van tőlem pucér teste, nagyon élvezem a szituációt. Esetlenkedéseinkből a kontextus átformálásával humoros helyzetet teremt, profin oldja a hangulatot. Törölközés, lepedő igazítás, hanyat fekszik és magára invitál egyetlen szóval. Lassan simogatom, majd csókolgatom nyakát, mellkasát. Egyre lejebb gördülök izmos hasára, majd a combjai belsejét kényeztetve jutok el nemiszervéig. Nyalásra halkan reagál, néha ajkaiba harap, szemét lecsukja. Kisvártatva csípőjét is ritmusosan nyomja arcomhoz, ekkor lettem nagyon fontos a kollégámnak. Rezgőre állított telefonom úgy vibráltatta az egész táskámat, hogy azon nevettem magamban, sikeresebb lennék, ha a mobilt használnám izgatásra. Noha bénázásom miatt nem juttattam el szuper szexi partneremet a csúcsra, felejthetetlen élmény volt számomra, ahogy kezem után nyúlt és szorított magához.

  Csókolózni kezdtünk. Ekkor fedeztem fel milyen dús ajkai vannak, és mennyire odaadóan tudja őket használni. Ez után én feküdtem hanyat és ő oldalról kényeztette farkamat szájával. De még mielőtt bekapta volna, lepillantottam. Brutál hatalmasnak nézett ki ágaskodó férfiasságom ici-pici kezével átfogva. Önbizalom-Boost pipa. Ütemes szopása technikás, mély, körülölelő volt. Imádom, hogy ilyenkor ránehézkedik ágyékomra, jó nagy felületen érzem, hogy szervizelnek odalent.

  Kis idő múlva gumit húztunk. Ő balra, én jobbra nyúltam ki, és szinkronba gördültünk vissza egymás mellé az ágyra, óvszerrel a kezünkben. Lovaglással indítottunk. Lassan kéjes csípőmozgással belémült, és odahajolt. Belém kapaszkodott, csókolni kezdte a nyakamat és ritmusosan kezdett vonaglani rajtam. Majd gyorsítunk, már rajtam guggol, a süppedős ágy rugalmasságát kihasználva csattogósan vagyok megkefélve. Kicsit visszahajol, melleit markolászom, tetoválása beég az agyamba. Azt hiszem ezt a motívumot soha el nem felejtem.

  Szemembe néz, mosolyog: “na, birod még?”
  Cserélünk most őt fektetem hátára, és misszionáriusban hatolok belé. Ahogy becélzom punciját sarka beakaszkodik farpofámba és húz magába ellenálhatatlanul. Nagyon jól érzem magam, hozzásimulok és beletemetem arcom partnerem hajába. Pár perc után teljesen elvesztettnek ítélem meg a csatát önuralmam felett és hatalmasat élvezek lábai között. Hagyja lecsillapodni felkorbácsolt pulzusomat. “Egyébként messze laksz?” - kérdezi. Úúú, most kezd tudatosulni bennem, hogy életem legjobb barátnős szexe pergett le előttem. Még hasára fektetem, megmasszírozom testápolóval a hátát, gyönyörködök izmos testében, amig le nem jár az időm.
 • Elszámolás:

  Bővebb infó gomb lényegre törő. Nagyon baráti ajándékot a szekrényre tettem, átlagon felüli szolgáltatásért.
 • Összkép:

  Én nagyon meglepődtem, hogy fiatal partnerem Sarah Connor-os gyakorlatiassága, vagánysága, vadócsága, hihetetlenül érzékeny, figyelmes, magas szerelmi intelligenciával megáldott belsőt rejt. Egész este éreztem, hogy figyelt rám, nem a saját gondolataiban volt eltemetve, a fura szituációkat bámulatosan jól kezelte. Sugárzott belőle a lazaság, játékosság, ugyanakkor az alázat, tisztelet és profizmus. Valami alergiaszezon miatt nem is nagyon kapott levegőt, de ennek ellenére olyan odaadó lovaglásban volt részem, hogy meg is kérdeztem, vajon hogy nyomja, amikor oxigénhez is jut? :-) Hogy összességében mennyire jól éreztem magam? Fogcsikorgatva tudtam visszatartani magam, hogy ne tárcsázzam a számát az elmult három napban.
Happy Massage