• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Drága, Édes Tragosom!

    Kimondhatatlan örömmel olvastam engem méltató soraidat. Annyira jól éreztem magam veled, hogy arra szavak sincsenek. Egy igazi FÉRFIT ismertem meg személyedben aki a mennyekig repített, és aki mellett igazi NŐ lehettem. Millió puszikat, csókot, egy egész csók-tornádót küldök feléd és epekedve, vágytól gyötörve várom a következő alkalmat.
    Csók, ölelés, imádás, szmájli, szmájli, szmájli...és szmájli.

    Folytassam még?
    Akik ismernek most arra gondolnak, hogy biztos bevertem a fejem és félrebeszélek...pardon: írok. Az az igazság, hogy mindig is ki akartam próbálni, hogy milyen lehet egy reagálás az itt megszokott protokoll szerint. A fenti pár mondatot olyan nehezen izzadtam ki, hogy szinte fájt. Akkor most befejezem a bohóckodást és próbálok saját stílusban reagálni.
    Szóval:

    Helló Tragos!

    Látom a relaxmasszázsomra négy csillagot adtál. (Mindig is fantasztikus érzékem volt megragadni a lényeget, ezért ezzel a fontos témával kezdeném.)
    Szerintem még jóindulattal sem ér az négy csillagot. A masszázst végigdumáltam és téged is dumáltattalak. Nagyon személyes kérdéseket tettem fel, jó pár komoly témát érintettünk, amire te mély és őszinte válaszokat adtál. Szerintem a relaxálásra akkor lett volna esély ha előtte bekötötted volna a számat. Lehet ezt a masszázsfajtát ki is veszem a repertoárból. Bár elméletileg lehetséges, gyakorlatilag a megvalósulására nagyon kicsi az esély. Olyan vagyok mint Szamár a Shrekből, akit mikor letartóztattak azt monda, hogy jogában áll hallgatni, mire a másik kijelentette, hogy csak képessége nincs a hallgatáshoz.
    Említetted, hogy régóta kacérkodtál már a hirdetésemmel, de eddig nem volt merszed eljönni. Remélem nem bántad meg a döntésedet? Ez olyan kamu kérdés volt, mert tisztában vagyok vele, hogy nem. Azért kezdtem a kis írásomat mindenféle túlzásokkal, mert tudom, hogy te hasonlóan gondolkodsz ebben a kérdésben. A kevesebb néha több. Egy-egy őszinte gesztus és szó sokkal többet ér az üres frázisoknál.
    Úgy érzem megvolt köztünk a szikra és a közös hullámhossz. Persze ezt még lehet azért fokozni, és lehet, hogy alkalmunk is lesz rá. Bár nem tűnsz olyan visszajárós fajtának, de el tudom képzelni, hogy a jövőben még találkozunk.
    És most jöjjön a nagy vallomás, az őszinte kitárulkozás. Úgy érzem itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba és az igazat, csakis az igazat mondani: soha nem táncoltam és sportosnak tűnő teljesen sporttalan vagyok! Végre kimondtam, megkönnyebbültem, fellélegeztem. Hogy akkor miért van benne a hirdetésemben? Kabalából, babonából. Mikor anno felkerült a hirdetésem akkor egy nálam jóval tapasztaltabb személy tanácsolta, hogy ez olyan jól csengő mondat és a férfiak szeretik a táncos lányokat. Így visszagondolva remélem, hogy nem csak ennek az egy mondatnak köszönhetem kis karrierem. Azóta már milliószor ki akartam törölni a bemutatkozásomból ezt, de nem vitt rá a lélek. Félek ha kiveszem oda a jó szériám, a szerencsém. Lehet jövő héten bátor leszek és kitörlöm, és meglátjuk mi fog történni utána. Próbálom majd e fantasztikus mondatot valamivel helyettesíteni.
    Látszik, hogy ez egy pénteki reagálás. Ilyenkor még a szokásoshoz képest is kajlább vagyok. Ki tudja hétfőn mit kaptál volna? Lehet egy gyásztáviratot.
    Így a végére pedig szinopszisként csak annyit írnék: mikor az összegzés részben a hirdetésemből idéztél...végképp beloptad magad a szívembe.
    Tehát ha a jövőben egy táncos múlttal rendelkező, sportos masszőz társaságára vágysz akinek fontos az intellektus...tudod mit kell tenned!

    Köszönöm a látogatást, köszönöm az írást!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Elég régen nyomon követem Aliz tevékenységét és megmondom őszintén nagyon magával ragadott az a magabiztosság, és határozottság, amit a csevijében tapasztaltam nem beszélve a fotói által okozott vérkeringési problémákról. Összeszedve bátorságomat telefont ragadtam és hívtam Alizt. Pár csörgés után felvette majd nagyon határozottan, de kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről a találka időpontját két nappal későbbre beszéltük meg azzal, hogy előtte való napon kér egy megerősítést és itt elkövettem egy apróbb hibát. Kicsit későn jeleztem vissza a másnapi találkozásunkat, amit természetesen találkozásunkkor szóvá is tett. Címet sms-ben kaptam azzal, hogy megérkezésemkor telefonon keressem.
  • Megközelítés:

    XII. kerület Istenhegyi út. Autóval egyszerűen gyorsan megközelíthető parkolni a ház előtt lehet BKV/BKK is működtet, egy pár járatot ezen az úton úgy, hogy a megközelítéssel nem lehet gond. Sajnos pontos járatszámokkal nem szolgálhatok, de akik ismerik, a tömegközlekedést azoknak nem okozhat gondot kideríteni. Megérkezésemkor azonnal hívtam Alizt majd a kapukód és némi instrukció után már bent is voltam a szentélyben egyszerűen, gyorsan, diszkréten.
  • Helyszín:

    Belépés után cipő levétel majd ajándék átadás. A lakásban rend és tisztaság a fürdőben kád és rengeteg tusfürdő és szájhigiéniát segítő szer várja a bátor vállalkozókat. A szobában tatami és szükséges kellékek sora (kis kanapé a kényelmes vetkőzéshez/öltözéshez, állófogas a ruháknak) várja a gyanútlan áldozatokat. A tatami mellet az elmaradhatatlan tükrök, halk zene és megfelelő félhomály teszi még varázslatosabbá Aliz egyébként is varázslatos lényét.
  • Lány külseje:

    Írhatnám, hogy olyan, mint a képeken, ami igaz is meg nem is. Én a műtermi képeknél a saját készítésű fotókat preferálom, szerintem azok jobban visszaadják a valóságot. De aki megnézi Aliz képeit és ellátogat hozzá az nem fog csalódni a valóságban sem sőt! Egy magas, szőke hosszú combú, talán kékszemű (ezt nem sikerült teljes bizonyossággal megállapítanom) szépséggel fog találkozni. Egy fekete egybe részes bodyban nyitott ajtót, már akkor igyekeztem megcsodálni hosszú és igen csinos lábát, gömbölyű fenekét arányos és igen kívánatos testét.
    Mellei pont tenyérbe, illőek szépek a kényeztetésre jól reagálnak masszázs közben olajtól tocsogva pedig iszonyatosan kívánatosak. Később alkalmam nyílt közelebbről is megismerkedni sima puncijával, amit végtelenségig tudtam volna kényeztetni annyira finom és kívánatos volt.
  • Erotikus masszázs:

    A szobába betérve rögtön kaptam egy kis „fejmosást” az időpont megerősítésének hiánya miatt, illetve hogy későn jeleztem vissza. Határozottan, de visszafogottan közölte Aliz, hogy nem sok kellett volna ahhoz, hogy ez a találka ne jöjjön létre, mert nála az nem működik, hogy nem jelzünk vissza időben. Na, gondoltam lesz itt szikra, de hál istennek az ajándék kicsomagolása közben azért megenyhült vendéglátóm és kérdésemre miszerint maradhatok azt a választ kaptam, hogy igen. Kaptam egy törölközőt majd Aliz megkérdezte, hogy itt akarok e vetkőzni vagy a fürdőben mert ott viszont eléggé kicsi a hely. Olyan határozottan kérdezte, hogy úgy döntöttem, hogy a szobában vetkőzőm. Vetkőzés után Aliz elkísért a fürdőbe majd magamra hagyott. Gyors alapos zuhany és már vissza is tértem a hangulatos kis szobába. Aliz éppen az ajándék ízlelgetésével foglalkozott majd hozzám lépet és levette a derekamra tekert törölközőt mondván erre már nincs szükségem és a tatamira parancsolt. Míg én elhelyezkedtem a tatamin Aliz nekem háttal állva levette a fekete bodyt, amelyet igen csábítóan engedett végig a testén, közben éppen csak annyira hajolt előre hogy formás feneke és borotvált puncija megvillanjon csábítóan kacsintson felém. Mellém feküdt majd kezdetét vette egy hosszú beszélgetés. Aliz nagyon érdeklődő személyiség és ezt nem is rejti, véka alá folyamatosan kérdezz, beszél. Imádtam minden szavát hihetetlen intellektusról tanúskodott minden szava, gondolata, elképesztően jót beszélgettünk. Nagyon gyorsan elröpült az idő meg is kérdezte Aliz, hogy beszélgessünk még vagy masszírozzon is? Mondtam neki, hogy tőlem akár folytathatjuk is a beszélgetést annyira a hatása alá kerültem, de közben Aliz neki kezdett a masszírozásnak. Oldalt ülve a lábaimnál kezdte majd haladt felfelé hol az egyik oldalon ült hol a másikon, hol pedig a lábaimon. Alaposan végig masszírozott mindenhol hol kicsit erősebben, hol pedig gyengédebben majd egyszer csak elkezdte a csúszkát. A lábaimon ülve bekente az egész testét olajjal majd éreztem, ahogyan mellbimbói, és csupasz vénusz dombja végig siklik a hátamon. Nagyon jó érzés volt és itt tulajdonképpen elkezdődött a kényeztetés.
  • Levezetés:

    Minden egy siklásnál erősebben éreztem vénusz dombját amire igyekeztem én is rásegíteni azzal, hogy amikor a fenekemnél járt akkor kiemeltem csípőmet, hogy még szorosabban egymáshoz simuljunk. Hihetetlen jó érzés volt. Fordulás után még mindig én voltam alul csak mos már szemből követhettem Aliz tevékenységét. A nagyajkak közé vette szerszámomat és úgy siklott rajtam miközben a kezével is izgatta a velem egykorút. Mivel ebben a pózban már lehetőségem nyílt arra, hogy én is aktívabban kivegyem a részem Aliz simogatásából felfedező útra indultam kezeimmel. Naná, hogy a cickóknál kezdtem simogattam, markoltam, az ujjaim hegyével izgattam formás melleit, amit igen csak élvezett. Aliz közben váltott, kicsit előrébb csúszott és most hátulról szorította szerszámomat a puncijához, popsijához miközben egyik kezével hátranyúlva ujjaival körbefonta azt. Szinte teljesen olyan volt mintha behatoltam volna Aliz puncijába, de sajna ez nem történhet meg ettől függetlenül fantasztikus érzés volt. Majd ismét pózváltás Aliz most úgy fordult, hogy a feneke került az arcom elé tulajdonképpen egy 69-es pózba kerültünk. Csodálatos látványban volt részem teljes valóságában elém került Aliz puncija, popója, amelyet lassan fokozatosan elértem nyelvemmel. Egyre közelebb és közelebb kerültem csodás kelyhéhez miközben Ő szorgalmasan dolgozott a velem egykorún. Jó pár perc telt le így ebben a pózban, amikor is kéretem Alizt, hogy váltsunk, feküdjön hanyatt és bízza rám magát. Rögtön a melleinél kötöttem ki alapos kényeztetésben részesítettem mindkettőt majd hol a nyakát hol a vállát csókolgattam így haladtam lefelé végig csókolva hosszú lábait majd elértem utazásom céljához csodás puncijához. Először csak szépen óvatosan kezdtem bele a környék szeretgetésébe majd fokozatosan erősítettem rá csiklójának ingerlésébe. Úgy tűnt jó helyen járok, és jó dolgokat csinálok, mert éreztem, hogy Aliz egyre jobban elengedi magát, szemét becsukja, átadja magát az élvezeteknek. Éreztem Aliz testének rezzenésein, hogy egyre jobban és jobban élvezi majd egyszer csak teste megfeszült csípőjét megemelte kezével kezemet szorítva érkezett az öröm pillanata. Lábát felhúzva próbált eltolni az öröm kapujától, hogy egy kis megnyugvást találjon. Hagytam hadd élvezze ki a pillanatot ez nekem is hatalmas öröm volt. Kis pihenés után helycsere ismét én kerültem alulra Aliz pedig bele kezdet isteni csúszkájába. Próbáltam az időt húzni, de sehogyan sem sikerült érezvén a vég eljövetelét jeleztem vendéglátómnak, hogy már nem bírom sokáig mire ő fokozta a tempót és így lett végem. Néha az volt az érzésem, hogy igazi francia kényeztetést kapok, olyan mesterien csinálta Aliz, hogy teljesen összezavarta az érékeimet. Alapos törölgetés után Aliz is megtisztította magát majd a fürdő felé vettem az irányt. Visszatérve a szobába Aliz az ajándék édességet fogyasztotta mondván hogy kicsit megéhezett. Öltözködés majd búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor az ajándékkal együtt adtam át Aliznak. Én ezt így szeretem ilyenkor már csak az élményekre szeretek gondolni.
  • Összkép:

    Aliz egy nem mindennapi különleges nő rendkívül intelligens, erős, egyenes jellem. Nagyon nagy élménnyel lettem gazdagabb. Ha fontos számodra az intellektus is...akkor mindenképpen hívd fel.
Happy Massage