• Léda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam már sokszor és beszélni is beszéltem vele de most sikerült időpontot is egyeztetnünk végre és nem bántam meg . Az oldalon hírdet csak szerintem mondjuk máshol nem is kerestem viszonylag könnyű elérni telefonon amit csak ő kezel az időponttal kapcsolatban elég rugalmas.
  • Megközelítés:

    A helyszín a Váci út közelében van ahol a BKK több vonalon is szállít tehát megközelíteni nagyon könnyű a tömegközlekedés jó. Parkolni a környéken könnyen lehet a GPS pont a címhez visz, a cím pontos jól megközelíthető akár gyalog, autóval vagy egyéb járművel.
  • Helyszín:

    Kívülről a házikó nem túl szimpatikus de ne ítélj elsőre tartja a mondás, ami igaznak bizonyult.A lakás belülről már szimpatikusabb ahogy az oda vezető út is, bent a lakás barátságos kicsit zsúfolt volt nekem. A szobába beérve ami nem nagy de a célnak pont megfelel található a masszázságy. A ruhákat lerakva indulás a fürdőbe ami tágas és sok tusfürdő közül lehet választani, ja és kaptam papucsot is mielőtt elindúltam a fürdőbe. A törölköző megfelelő méretű és jó nedvszívónak bizonyúlt a pancsi után, a higiénia az egész lakásban megfelelő nem találtam semmi kivetnivalót.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel, olyan élőben is mint a képeken arányos, csinos ,fiatal,csacsogós és maszk van rajta lehet hogy kicsit szégyenlős :). Egy hosszú combközépig érő ruciban várt ami a masszázs során szép fokozatosan kezdett leesni róla nhol nekm is kellett segíteni az erotikus résznél már csak a tanga és a melltartó maradt fent de az se sokáig. Nekem a maszk kicsit sok volt mert az arcát nem láthattam és az alakját is takarta a ruci még az elején ami szerencsére hamar leesett róla.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszaérve hasra vetettem magam és elkezdte a masszázsomat szokásosan a lábaktól indúlva felfelé ami nagyon jó volt és szakszerű. A combok masszírozása után jött a fenekem majd a hátam alsó része ekkor már csak a melltartó és a bugyi volt rajta. Majd a fenekemre felpattanva elkezdte masszírozni a hátamat közepes erősséggel ahogy a keze járt fel le úgy a puncija is követte a mozgást ami nagyon jó volt. Megkérdezte hogy nem kényelmetlen-e a masszírozás ott lent nekem de még bírom volt a válaszom pedig már ágaskodott volna a nemesebbik testrészem. Pár perc múlva érezte hogy izgő mozgóvá váltam és lepattant rólam majd elkezdte finoman simogatni a combok belső felét és néha a makot is cirógatta.
  • Levezetés:

    Hason fekve kezdte el az ingerlésem ami nagyon jó volt olyan érzéseket hozott felszínre amiket már régen éreztem és nagyon jó keze van az erotikához is ! Finoman cirógatva simogatta a farkam majd megfogta és pörgött forgott rajta a másik kezével én meg nem bírtam magammal a kezei között. Látta hogy már nem bírom ebben a pózban és megkegyelmezett nekem mondta hogy fordúlj meg nyugodtan gondoltam jó ötlet de nem így lett :) Fordulás után még jobban elkapta a grabancom és alig bírtam ellenállni kezei táncának de szerencsére látta ő is így lassított a tempón aminek megörültem majd látván hogy megnyugodtan hirtelen jött a csavargatós figura amit nem lehet bírni ugye, majd megint pihi utána simogatás az újbeggyel majd az újjaival egyenként a másik kezével közben pumpálva a szerszámom. Nagyon sok figurát kipróbált rajtam ami mind bejött nekem de hát tovább már nem bírtam és hatalmasat élveztem kezei között aminek ő is örült .Majd hagyott lenyugodni szépen letörölgetett beszélgettünk szinte végig igaz én csak a szemeimmel ő szinte végig kisérte alámondással a történteket ami fokozta az élvezeteket.
  • Elszámolás:

    Natur francia van nála de most kihagytam így első alkalommal mert a kezeire voltam kíváncsi hogy mennyire trükkös és játékos amire nálam most ötöst kapott . Nagyon kedves beszélgetős mosolygós és érti és szereti is amit csinál ez érződik minden mozdulatán ahogy megérínti az embert. Teljesen korrekt volt minden téren és minden pillanatban amít velem töltött.
  • Összkép:

    Nagyon szimpatikus leányzót ismertem meg személyében akihez szívesen visszatér az ember fia, nagyon kedves csacsogós , bár csak az arcát is láthatnám egyszer nagyon jó volt vele mind a masszázs mind az erotika része . Érezni rajta hogy szereti amit csinál és jól is csinálja, minden mozdulata pontos és jól koreografált a masszázst is nagyon jól abszólválja de amit az erotika terén művel hát az leírhatatlan ezt érezni kell . Örülök hogy sikerült ismét egy nagyon jó kézzel és érzékekkel megáldott leányzót találni a masszőzök terén itt az oldalon sok gratula neked a tantra világában és még jövök hozzád mert érezni kell még ezt a ....
Happy Massage