• Napsugár11

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az első találkozásunk alkalmával mély benyomást tett rám és kíváncsi voltam arra, milyen úton haladhatunk tovább, ezért fontolgattam a következő randi lehetőségét.
    Több privát beszélgetést lefolytatva, keresve mind a kettőnk számára alkalmas időpontot és megállapodva, az 1-ei rövid hétre időzítve, küldtem egy VTR-es bejelentkezést. Hamarosan megérkezett az elfogadó válasz is. Örömmel és ugyanakkor izgatottan, de csak várnom kellett az "Én időm" bekövetkeztére.
  • Megközelítés:

    Az előző beszámolómban már leírtam, kérem nézzétek el nekem, ezt most nem teszem meg. Ennek egyszerű a magyarázata, mert ez az infó, időközben költözés miatt, már irreleváns.
    Volt szerencsém azóta az új helyen is élvezni Napsi társaságát,de az egy másik történet. Frissítés gyanánt, Mr. Pussoholic leírásából, képet alkothattok arról is.
  • Helyszín:

    Okafogyottá vált ez is, mint a megközelítés.
    Ide most inkább azt írnám le, ami személyesen segítheti a választásotokat.
    A patyolat tisztaság mellett éreztem, hogy valóban készül és vár. A hangulatteremtés, félhomály, mécsesek, formára hajtogatott és kikészített törölköző, rajta elhelyezett meglepetés bonbon és cukorka, mind azt tükrözte, hogy a fogadtatás során is igyekezett éreztetni velem, hogy figyelmet szentelve próbál alaphangot biztosítani a következő 2 órára. Nagyon is sikerült!
  • Lány külseje:

    A portfólióból teljesen hű kép rajzolódik ki a valóságot illetően.
    Valóban cserfes habitusa önfeledt beszélgetésekre sarkallt, életszemlélete és magas intelligenciája jócskán megelőzi a korosztályára jellemző mértéket.
    Immáron félszegséget nem,de huncutságot és valódi örömöt véltem látni a csillogó kék szemeiben. Csodás arcán, fülig érő mosollyal kápráztatott el, mely érdekes és izgalmas kompozíciót alkot, szolid megjelenésével, izgatottságával és örömmel telt világával.
    A higiéniára nem lehetett panaszom, friss, illatos és tiszta mint a szűz hó, pici Make-Uppal díszítve, ami csak vágyat fokoz,de szüksége nincsen rá. Filigrán, pindurka termete számomra nagyon preferált, én így vagyok bekötve, ezt kedvelem.
    Kényeztetni való, jól reagáló cicijei, formás popsija, illatos, csodás formájú, selymes puncija kitörölhetetlen gondolatokat ébreszt.
    Fekete, mini selyem köpennyel fedte el a rózsaszínű fehérneműjét, ami a Welcome tapogatózásnak ugyan nem állt ellent és hamar felidézett bennem már tapasztalt (de ekkor még nem látható) emlékképeket.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsa ösztönből fakadó, gyakorlati tapasztalaton alapuló, de mindenképpen odaadóan és figyelmesen végrehajtott művelet. Mivel nem tanulta, így inkább a lágyabb, simogatósabb, érintés központú, pihentető fogások jellemzik. Nálam rátapintott a fáradtabb részekre (láb és hát), ott picit erősebb mozdulatokkal, frissebbé téve az izmokat "dolgozott" rajtam. Az ujjacskái és a tenyerei is szerephez jutottak, midőn a bokámtól felfelé haladva, egészen a tarkómig végig szeretgetett mindenemet. Figyelemmel kíséri az egyéni igényeket. Az időtartamot a helyzet és a hangulatunk határozta meg. Mivel ellazultam, feltöltődtem, elfeledtem a külvilág létezését, kacagva, nevetve és beszélgetéssel kiegészítve töltöttük ezt az időt, nekem egyértelműen hatékony volt.
  • Levezetés:

    Elérkezett a nagy nap és izgatottan hajtottam a már ismert címre. A parkolóban találtam helyet a vasnak és mivel negyed órával hamarabb sikerült odaérnem, a kocsiban ücsörögve próbáltam úrrá lenni a türelmetlenségemen. Miután telefonon beszélve engedélyezetté vált a bejutásom, a házi, "helyi érdekű járatot" kihasználva robogtam a felhők magasságába.
    Becsukódott mögöttem az ajtó és ott állt előttem Napsi...
    Fekete mini selyem köpenyben, alatta rózsaszínű csipke őrző-védőket takargatva, szinte már szőke hajával, csillogó szemeivel, hatalmas és picit izgatott mosolyával, a két kezét összekulcsolva a combjai között tördelgetve........., csak az jutott az eszembe: " ...Megzabálom ezt a csodás Nőt!..."
    Szájra puszival és nagy öleléssel adóztunk a viszontlátás örömének.
    A cipő C-vágányra helyezését követően, a hangulatosan kreált szobában átadtam az ajándékaimat,melyet sok puszival és egy előkészített törölközővel jutalmazott. A Wellnessből visszatérve áldoztunk az emancipáció oltárán és igazi nyelves csókok közepette, módszeresen távolítottam el, az általam feleslegesnek gondolt ruhadarabjait.
    Kölcsönösen egyetértésre jutva, kezdésként én masszírozhattam meg Kedvesemet, midőn kérésének nem tudtam ellenállni és így a megállapodás megköttetett.
    A sarkaitól elindulva élvezhettem ki a legális tapizás örömteli részleteit, miközben igyekeztem frissítő és lazító elemeket is felsorakoztatni. Nem tudom mennyire sikerült, mert a figyelmem elvonta napbarnított testének olajjal telített csillogása, domborulatainak és völgyecskéinek ékszerként vibráló csábítása. Beszélgettünk közben, válaszoltam is, talán értelmesen, mert meghitt hangulatban zajlott le az ocsúdó helycsere.
    Apró ujjacskáinak és tenyereinek gyengéd érintései, helyenként markánsabb nyomogatásai teljesen relax állapotba utaztattak, továbbra is szinten tartva a szemem előtt lebegő rózsaszín ködöt. Arra lettem figyelmes, hogy Napsi az oldalam mellé ült, rátámaszkodott a lapockámra és a másik kezével az én karomat simogatva folytatta tovább a már előzőleg elkezdett történet mesélését. Amíg befejezte, azalatt tudatosult bennem: Pajti! Mára a masszázsnak reszeltek...
    A kábulat határán, valahogy misszibe keveredtünk. Lassú, lágy, mélyreható csókolózás közepette, lábaival átkulcsolta a derekamat és így a meredező farkamat a szeméremdombjához vezényelte. A zene ütemére megkezdődött imitációs játékunk, melyet nem voltam rest csípőmozgás nélkül hagyni. Őrületes kaland vele így összeforrni, valószínű el is szakadt bennem az a bizonyos cérna, mert csak annyi jött ki a számon:
    - "Ezt kár volt kipróbálni Veled!", csak megjegyzem, dehogy volt kár...
    Mosolyogva belenézett a szemembe és mondta:
    - Szeretnék most belelátni a gondolataidba.
    - Azt most bezártam, gondolj amit szeretnél, de ha elmondanám, akkor elküldenél és soha többé nem jöhetnék vissza...,válaszoltam mire kacagással magához húzta a fejem és újra csókolózva eveztünk a gyönyörök hullámain.
    A nyakát puszilgatva indultam déli kalandtúrára, melynek első állomása, a hozzá tökéletesen passzoló, tenyérbe illő, formás cicijei voltak. Elidőzve egy kicsit, játszadozva a bimbócskákkal, kellő állapotra varázsolva őket, folytattam utam. A puha csókok a hasán, a combjain túllépték a csiklandozási ingerküszöbét, de hősiesen tűrte. Már nem feszítettem tovább a húrt, belenyalintottam egy alapos körbejárás után, a pillangócska közepébe. Igyekeztem kiélvezni minden pillanatot, amit tovább fokozott a borsószemmel való játszadozás, tocsogós állapotának ízlelgetése, miközben hol a cicijeit, hol a punciját simogattam, hol a lábait emeltem és tartottam, segítve Őt a beteljesülés felé. Remegésekkel, nyögdécseléssel, olykor a combjaival a fejemet fogva, olykor a két kezével magára húzva jutalmazta játékomat. A "már elég lesz" kifejezést úgy hozta tudtomra, hogy a karját a szája elé téve, zihálva, a lábával letolt magáról. Igaz sok időt adott nekem erre és igaz, nem hagytam pihenőt neki közben, de valami eszméletlen, többszörös csodával ajándékozott meg.
    Lenyugtatását követően én kerültem alulra, Napsi pedig pacit imitálva mocorgott rajtam, miközben némi viszkóz anyag segítségével simogatta a mellkasom. Az érintései és maga is lejjebb csúsztak jelezvén, most bizony visszakapom...
    Elhelyezett némi ismerkedős puszit a makkomon, majd lágyan, apránként beljebb és beljebb engedett az ajkai közé. Nem tocsogósan, kézzel épp csak kísérve, lassabb ütemben igyekezett örömet szerezni. Kikerülve a szájából érezhettem nyelvének puha érintéseit a farkam teljes egészén, játszott picit a golyókkal is és ismét eltüntetett.
    Pár perc elteltével kicsit erősödött az ütem, ami meghozta a gyümölcsét. Már csak a keze áldásos szorítását éreztem, amikor hörögve konstatáltam, kiszabadította az óvodát a fogságból, evvel beterítve a hasamat.
    A romeltakarítást követően, pár percünk maradt, mellém bújt és a fürdést,öltözést megelőzően pihegtünk, csevegtünk egy kicsit.
    A Welcome dresszbe visszaöltözve kísért ki, ölelkezve, csókkal búcsúztunk a következő alkalom bekövetkeztéig.
  • Elszámolás:

    A bővebb infó minden ehhez szükséges adatot tartalmaz, ez a helyszínen sem változott.
    Egyértelműen megérte és a jelenlegi átlagosnak mondható csokrot, szokásom szerint az elején adtam oda borítékban, egy kis ajándék kíséretében.
  • Összkép:

    Napsi varázslatos kis tünemény. Nem volt nehéz feladat kihozni belőle, így az első perctől fogva önfeledten csacsogó, humoros, nagyokat kacagó, a megfelelő időben incselkedő, a végtelenségig kedves Nő tompította az érzékszerveimet. Igazi kis "love pack". Nem találok rá jobb és szebb kifejezést, mert Ő, egy valódi "szeretet csomag".
    Örülök,hogy ismerhetem és hálás vagyok neki, hogy időről-időre élvezhetem a vendégszeretetét és a társaságát!
    Rá, különösen jellemző az a megállapítás miszerint: "...a jóból, keveset adnak!..."
    Drága Napsim!
    Nagyon köszönöm, hogy önfeledt órákkal ajándékoztál meg ismét, pazar élmény Veled tölteni az időt! :) Csókollak!
    Uraim!
    Le kell még írnom, hogy ajánlom-e, vagy sem? Ugye, nincs rá szükség...:)
  • Webi megjegyzése:

    A beszámoló kb 3 hetes élmény, a lány azóta már másik helyen van!
Happy Massage