• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ennél egyszerűbben nem lehet szerintem. Ment az sms, vissza csörgött, kis csevi és ment a Vtr, mit szinte azonnal vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    A Vtr-ben cím helyett csak kérdő jelek, meg vonalak. Jót nevettem. XIII.-ker, Béke tér környéke. Gps ismeri oda vezet. Ha már arra járok, mindég útba ejtem a Kerekest, hol menetrend szerűen indítja a vonatokat a vörös hajú forgalmista. Szóval parkoló hely bőven, alacsony díj ellenében, Lehel út közel, így a tömegközlekedés is kiváló.
  • Helyszín:

    Felújított panel. Rendezett környezet, belül tisztaság. Többedik emelet, melyre lift a legcélszerűbb.Folyosón rács, hova Alice eléd jön és enged be. Lakásban végig hangulat világítás és kellemes füstölők ontják illatukat és adnak varázslatos hangulatot.Tekervényes az út a tetthelyig, de előtted billeg az oldal tán legvékonyabb lánya. Szoba kellemes, nagy francia ággyal, friss lepedővel, mintára hajtogatott türcsivel. Fürdő káddal. Nem nagy, de mindennel fölszerelt, patyolat. Hibátlan tetthely.
  • Lány külseje:

    Fogyott. A meleg miatt nem tud enni rendesen. Hihetetlenül vékony, de mint tapasztaltam nem törékeny. Haja szőkés, mi enyhén vörösbe hajló. Legyen aranyszőke. Bőven vállig ér. Nagy barna szemeiben öröm és értelem. Szája csókra hívogató, szép ívű. Alakja kecses, arányosan apróka.
  • Action:

    Rövid, elől gombos ruhácskában fogadott, kísért be. Ajtó be és szenvedélyes csóókkal fogadott. Nem szólt semmit, de a csókban benne volt minden.
    Cipő le és a szobában folytatódott nyelveink játéka. Bontogatja ingem, de újra számra tapad. Átkarol és meglepődöm szorításának erején. Valahogy csak csak a székre kerülnek ruháim és irány a fürdő. Lecsapattam magam és usgyi vissza. Összegabalyodtunk úgy rendesen, de azért megszabadítottam a kis ruhácskától. Megdöbbentett, milyen vékony, törékeny. Simogattuk egymást és kezeink is megtalálták a megtalálni valót. Lompi erősen ébredezett, mi Alicet arra ösztönözte hogy szájával kényeztesse. Az ágy szélére ült és sec pec koppanásig eltüntette. A levegő hörögve tört utat magának. Még szerencse, hogy nem sarkvidéki, így nem féltettem lomposom a megfázástól. Ágyra dobtam magam, úgy mégis csak kényelmesebb. Lábaim közé kuporodott és brutál szopásban részesített. Igen ez nem francia volt, ez több volt annál. Élveztem és ahogy szemembe nézett láttam Ő is élvezi. Folyt a nyál és szinte állandóan tövig a szájában. Húztam fejét és toltam száját. Simán vette az akadályt, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy dagadó farkam garatján túl tartózkodik. Semmi kéz, semmi fogazás csak " simán" játszik velem és tart csúcsközelben.
    Fölhúzom csók és hátára fektetem. Alig érek hozzá és érzem nagyon beindult. Apró mellei hiper érzékenyek. Szopom, szívogatom és az egészet a pofámba kapom. Remeg az egész nő. Elvagyunk így egy darabig, meg kell mondjam nagyon élvezem, de csak lejjebb csúszom és végig nyalom illatos punciját. Beleremeg és nyalni kezdem. Érzéssel, finoman, majd egy szívás és folytatom. Megjött hangja és tekereg, mint kígyó a tűz előtt. Kiemeli csípejét, így tolja képembe erősen nedves punciját. Szóval rendesen tűzbe hozott engem is. Punci lucskos és simán nyeli egymás után ujjaimat és mi ekkor kezdődött az leírhatatlan. Élvezett sorozatban mígnem hídba nem ment. Ekkor csókolni kezdtem száját. Rajta fekszem és remeg alattam egész testében. Percek kellettek míg kissé lenyugodott. Ilyet vele éltem át, most újra.
    Mocorogni kezd és araszol lomposom felé. Kicsit kell terelnem és megtalálja mellemet és szopni kezdi bimbómat. Én az Ő bimbóit morzsolgatom, de csak lejjebb ereszkedik és újra lazán mély torokra veszi farkamat. Visítani szeretnék a kéjtől, leginkább. Úgy fordul,hogy mindenét elérjem. Farkam tövig szájában, ujjaim puncijában barlangásznak. Remeg élvez, de rendületlenül szopja lompit.
    Úgy éreztük ezt már így fokozni nem lehet és közös megegyezéssel döntünk a védelem mellett. Guggolós szembe nézős lovi veszi kezdetét. Mint a Forma 1- ben szabadult el a ménes. Hihetetlen elánnal dugott Alice. Farkam a világ legtermészetesebb módján állt és tűrte ahogy a punci birtokba veszi. Játszi könnyedséggel abszolválta Alice ezt a formációt.
    Háta mögé kerültem. Lehasalt és így pucsított. Farkam hopp és máris a punciban és dugtam Őt rendesen. Nyögött élvezkedett és tolt hátra ahogy kell. Érti, hogy kell kiborítani. nem kellett sok és hátára fektettem és így raktam lompit a punciba és mi ekkor kezdődött az már csak kezdetén volt szex. Puncija hol kitágult, hol eszeveszetten szorította farkamat. Hörgött vonaglott és kézzel lábbal húzott magába. Nem engedett egy pillanatnyi lazítást sem. Mi csövön kifért, de csak hajszolt tovább és érzem remeg egész testében és élvez. Ekkor leszállt a vörös köd és hajszolni kezdtem lompit és utol értem Alicet. Frenetikus volt, ahogy egymás alatt, fölött füleinkbe lihegve, remegve élvezünk és nyugszunk. Nekem több kellett. Arra ocsúdtam, hogy takarít Kedvesem, majd vízzel kínál. Egy nagy bögre lesurrant. Folyt a víz rólunk, így ablakot nyitott mi ha nem is sokat,de segített.
    Össze bújva beszélgettünk mindenről. Életről, az oldalon történő rosszindulatú pletykákról, szóval tabu nélkül mindenről.Jó vele ez is. Nyílt, értelmes, kedves lány.
    Idő el és gyors tusi, öltözés, legyen szép napod stb.
  • Elszámolás:

    Öltözködés közben tettem a polcos szekrénybe. Meg sem nézte.
  • Összkép:

    Egy fa árnyékában parkoltam, de hiába. Kívülről a nap, belülről még Alice-vel átélt ritka élményem melegített. Csodálatos lány, ki nem aprózza. Két lézzel osztja az élvezetet.
    Barátnő és kiváló szerető egy személyben, míg nála vagy. Jó visszagondolni, mit ki nem hozott belőlem! Önfeledt szerető voltam mellette én is. Csóókollak
Happy Massage