• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A telefont ő veszi fel, a hangja kedves. Mindent kedvesen és korrektül elmond.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, parkolóhelyet árnyékban könnyedén találtam. A megközelítés egyszerű, a házat megtalálni könnyű. Hibátlan.
  • Helyszín:

    A célnak tökéletesen megfelelő panellakás, fullosan felszerelt fürdővel, puha törcsivel, a kád elött száraz kilépővel, a kádban csúszásmentesítővel. A szoba kicsi, szeretem ha van tér de a célnak tökéletesen megfelel. A lepedő tiszta, klíma nincs de ventillátor tökéletes hűvös szellőt fújt ránk.
  • Lány külseje:

    Nagyon vonzó nő, gazella alkat. Apró szép cicik, fantasztikusan szép has, csípő, hát. Baba puhaságú finom bőr. Gyönyörű izmos háta van, fantasztikus feneke. Szép arcu, kedves mosolyú lány. Azért sajnáltam hogy pici a szoba, mert nehezebb hosszan méricskélni, mert ez is megérné az időt.
  • Action:

    Fél órára tudtam csak egyeztetni aznap, az első percben tudtam hogy megbánom. Kevés energiával érkeztem, fáradtan és feszülten. Feldobva, energiával teli, szinte kicsattanó jókedvvel távoztam olyan élmény után, amilyet nagyon kevés nő tud adni.

    Kértem, hogy ne siessünk sehová. Igaz csak fél óránk van, de akkor se kapkodjunk. Alice vette a lapot, finom csókokkal kényeztetett, símogatott, lassan jutott csak el a farkamig amit barátnős finomsággal vett a szájába. Isteni finom puha ajkai vannak. Nem teketóriázott sokat, de nem is kapkodott. Vagy az első perctől egy hullámhosszon voltunk vagy nagyon ráérzett a tempomra, nem tolta egyből torokra hanem incselkedett, játszott velem de azért meg is mutatta mi vár rám az elkövetkező 25 percben. Mennyei élmények. Olyan franciát kaptam amilyet még soha. Finom és brutális, kedves, odaadó, lelkes és kegyetlenül profi. Imádtam minden pillanatát, nem kellett se megfogni a fejét se tolni. Nem is akartam, biztos megvan annak is a hangulata de semmi szükség nem volt rá, nagyon figyelmesen kényeztetett. Nem bírtam ki hogy ne kérjek gumit, szeretkezni kezdtünk. Itt éreztem azonnal hogy az aznapi étvágya sokkal nagyobb mint az én energiaszintem, de akkor se bírtam ki hogy ne símuljunk össze legalább egy kis időre. Fantasztikus volt szeretkezni vele, nem dugtunk bár azt hiszem benne lett volna, de nekem aznap nem volt kedvem durvulni...igazából nem is szeretem. Fantasztikusan csókol, isteni finom ajkai vannak. A punciát és megkóstoltam, messze nem éreztem rá olyan ügyesen ahogy ő rám, de lesz még legközelebb amikor sokkal kipihentebben és figyelmesebben érkezem majd mert ennyiben nem hagyhatom. Fantasztikusan finom punci, nem hagyható kényeztetés nélkül.
  • Elszámolás:

    Írnám, hogy megizethetetlen élmény és bagatel amit elkér mert így van de nem akarok népharagot magamra rántani. De tény, hogy super korrekt. Minden *****megért. Megújult emberként távoztam, ez tényleg megfizethetetlen.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. Alice-hírdetésével régóta szemeztem, aztán jött közbe minden féle párkapcsolat ami miatt végül nem jelentkeztem nála. Régóta el volt mentve a száma, sajnálom hogy nem ismertem meg korábban. Biztos vagyok benne, hogy visszatérő vendég leszek mert amit kaptam tőle az fantasztikus volt. Köszönet érte. Az ölelésért leginkább.
Happy Massage