• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon simán ment: telefonon hívtam, egyből felvette, és meg is beszéltünk egy időpontot fél óra múlvára.
  • Megközelítés:

    Egy plázánál van a lakás, egy percre a metrótól, plusz úgy láttam, buszból is megáll ott több is. A parkolás ott már tudtommal nem fizetős, de nem néztem. A házzal szemben van a pláza parkolóháza, oda álltam be, de szerintem az utcán is találni parkolóhelyet.
  • Helyszín:

    Panellakás szépen rendben tartva.A tetthelyül szolgáló hálószoba bőven megfelel a célnak, szép nagy ágy és van hely körülötte. A fürdőszoba is teljesen rendben, van bőven választék tusfürdőből.
  • Lány külseje:

    Hihetetlenül szexi milf, élőben még jobban tetszett mint a képeken, amik amúgy jól adják vissza a valóságot. Szexi fekete fehérneműben és neccharisnyában fogadott, a magassarkúnak köszönhetően kb. olyan magas volt, mint én. Sportos, izmos teste van, kemény popsija és fantasztikus mellei.
  • Action:

    Másfél órára mentem, hogy ne kelljen kapkodni. Érkezésem után hosszasan beszélgettünk, aztán beterelt a fürdőbe. Miután visszaértem, elkezdtünk állva játszani egymással. Fantasztikus élmény volt a hibátlan, kidolgozott testét simogatni. Hamar lekerült a műremekeket rejtő melltartó is. Egy kis idő után az ágyra parancsolt, és elkezdett szopni. Nagyon jól csinálja, szép változatosan, golyónyalitól mélytorokig minden volt. Nem kivégezni akar, szép türelmesen játszik a hangszeren. Mikor éreztem közeledni a végem, kicsit én is nyalakodtam, majd 69-ben végzett ki. Remekül csinálta. A végén még játszadozott vele, hagyott lenyugodni.
    Ezután kicsit beszélgettünk, majd nekiálltunk a második menetnek. Először ismét ő szopott, majd én kezdtem el a punciját nyalni. Remek hanghatásokat csaltam ki belőle, nagyon beleélte magát. Nyögött, sikított, mondta, hogy szeretné, hibátlan volt. Kis idő múltán óvszert húztunk, ő az ágy szélére térdelt, én pedig elkezdtem hátulról tolni. Itt sem fogta vissza magát hangban :) Hamarosan áttértünk érkezésem egyik fő céljára, a popsira. Gond nélkül becsusszantam a szűk popsijába, majd hamarosan telelőttem az óvszert. Kicsit még pihegtem, beszélgettünk, majd távoztam.
  • Elszámolás:

    Érkezésem után letettem az asztalra, nem esett róla szó. Pesti átlag, de az étlap igen bőséges, és szinte minden benne van az alapban, ezért kiemelkedő az érték arány.
  • Összkép:

    Noya egy cserfes, szókimondó nő, aki nagyon tudja, mitől döglik a légy és áll fel a fasz. Nagyon jól képes kötetlen hangulatot teremteni. Nagyon ritkán járok lányokhoz, és nagyon sok szépség van az oldalon, de hozzá jó eséllyel vissza fogok még látogatni.
Happy Massage