• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés üzenetben történt, még hétvégén írtam, hogy hétfőn mennék, tettem két időpontra javaslatot, hétfő reggel reggel reagált, hogy neki bármelyik időpont jó, de addigra már a barátnőjén keresztül egyeztettem, amit még sms-ben is megerősítettem. Szóval bonyolultnak tűnik, de igazából így sokkal egyszerűbb elérni, mint telefonon. A múltkori találkozásunk alkalmával vagy két napig hívtam, mire elértem Alice-t, majd a randin Ő javasolta, hogy így üzin keresztül könnyebb. És igaza lett.!
  • Megközelítés:

    A helyszín a Béke tér és a Teve utca között van, könnyen meg lehet találni, busz is jár a környéken, ill. az 1-es villamos sincs mesze. Parkolás a ház előtt, max 20-30 máterre megoldható, fizetős.
  • Helyszín:

    Lakótelep egyik tömbházában, egy felsőbb emeleten leget Alice - val randizni. A lakás a célnak megfelel, a szoba kedvesen be van rendezve, némi feng shui beütéssel. A szobában egyébként van egy nagy ágy, nagy tükör, ami pont jó helyen van ahhoz,hogy az ember figyelje magukat aktus közben. A fürdő is jól felszerelt, zuhanyzás kádban történik, tusfürdőkből több fajta, illetve szájvíz is rendelkezésre áll.
  • Lány külseje:

    Alice egy nagyon kislány alkatú nagylány, szép arccal, apró, formás cicikkel. Feneke szintén nagyon formás, testalkatából adódóan elfért a tenyeremben egy-egy félgömb. Puncija szép, formás, borotvált és hiper érzékeny akár nyelvvel, akár ujjal történő izgatásra. Nem győztem betelni vele !
  • Action:

    Érkezésemkor egy selyem (?) köntösben várt, de a fürdőből kijövet már csak egy piros combfix volt rajta, amihez egy, a bokájától feltekert szalag volt rögzítve. Nagyon vadító volt. Már állva csókolózni kezdtünk, rendesen oda teszi magát, nem alibi, hanem kőkemény, nyelves csókokkal viszonozta közeledésemet. Eléggé sokáig elvoltunk így egymás szájában, majd felállt az-ben ágyra, így a cicik szájmagasságba kerültek, így őket kezdtem el kényeztetni. Közben az ujjaim megtalálták az útjukat a punciba. Felváltva csókoltam az ajkait, a ciciket és közben egyre gyorsabban járt az ujjam ki-be. Alice teste pedig reagált minden egyes rezdülésre.
    Hanyatt fektettem, így folytattam az előbbi tevékenységeket. Közben Alice i elkapta már igencsak kemény férfiasságomat, egyelőre csak kézzel, mert a szájában folyamatosan a nyelvem volt, de pár perc múlva elkezdett dél felé haladni, és újabb fejezet következett az életem egyik legjobb mélytorkosa című előadásból. Sokszor eltűntem tövig, majd lent tartotta, egy idő után felengedte, majd ismét elölről. Sokáig bírja az iramot, akár elém térdelve, akár 69 -ben tevékenykedtünk. Még mielőtt gumit húztunk volna, kérdeztem, hogy a fejlelógatós franciázás megy-e, mondta, ogy naná. Így felvettük a megfelelő pozíciót, és, nincs jobb szó rá, keményen szájba b*sztam Volt, hogy a kezével rásegített, volt, hogy csak a fejét tartotta és én mozogtam. Természetesen most sem maradt el a mélytorok, sokáig lent tartva.
    Gumit kértem, és kutyusban lépett szintet a mai találkozónk. Mögé térdeltem Alice pedig pucsaított rendesen. Toltam ki-be, öröm volt látni, hogy tövig eltűnik a nagy kék óvszer benne. Kívánatosan domborodott a popsiluka kifele, így elkezdtem körkörösen masszírozni, amit úgy vettem észre, tetszett neki. Volt, hogy csak én mozogtam, volt, hogy nekidőltem háttal a falnak és csak tartottam magam, miközben Ő mozgott előre-hátra, váltogatva a gyorsaságot és a mélységet, kedve szerint.
    Felemelkedett a kutyusból, én pedig, még mindig benne magamhoz ölettem törékeny kis testét hátulról. Csókoltam a nyakát, vállát, simiztem a mellecskéit. Még mielőtt végem lett volna, kértem, hogy a menet végződjön szájban. Óvszer le, és elkezdi kézzel-szájjal verni a férfiasságom, aminek kis idő múlva spriccelős vége lett.
    A szünetben feküdtünk egymás mellett, összesimulva, mintha régi szeretők lennénk. simogattam a haját, hátát, közben beszélgettünk.
    "Véletlenül" elkezdtem simogatni a popsiját, combja belső, szintén érzékeny részét, majd éreztem, hogy ismét tettre kész vagyok. Alice is észrevette gondolom, mert a nyakamba csókolt, hogy megborzongtam tőle. A popsisimogatás hamar átment punci simogatásba, majd ahogy éreztem, hogy ismét nedvesedik, szintén elkezdtem ujjazni. Középső, gyűrűs, néha a kis ujj is eltűnt, Ő pedig vonaglott, nyöszörgött, szerintem legalább 2-3 szor elment közben. Elkezdte a farkam verni, nagyon hamar ismét harcépessé varázsolt, de még a 2. menet előtt kérte, hogy üljön rá a számra, had tegyek neki így is jót. Hüvelyk ujjal, nyelvel segítettem agy újabb orgazmushoz !
    Óvszerhúzás után a jó öreg misszi-ben folytattuk. Igy is nagyon élvezetes vele lenni, mert a lábait hol szélesre tárja, hol szinte a feje mögé tolja, minden esetre nagyon mély benyomásokat hagyott bennem, remélem én is benne. Kérte, hogy álljon a falhoz, háttal kifele, így akartam a magamévá tenni. Akkorát pucsított a popsival, hogy a dereka szinte vízszintesben állt, így nem volt nehéz a puncihoz férni. Mivel már nem volt túl sok időnk, elhatároztam, hogy így lesz vége. Persze még addig Alice -t is a mennyekbe akartam legalább egyszer repíteni, így a tempót ismét csak fokoztam. Amikor éreztem az orgazmusa közeledtét, két kézzel markoltam, mellét, morzsolgattam a bimbókat, fokozva a gyönyörét. Ezután nyugodt szívvel engedtem el magam, és lett végem a gumiban.
    Nagyon jó volt, kiizzadtunk rendesen, jól jött a szobai ventilátor által keltett hűsítő légáramlat.
  • Elszámolás:

    Még az elején történt, én ragaszkodtam hozzá, Alice nem említette. A polcon lévő elefánt lábai alá helyeztem, asszem ott is maradt a végéig. Szerintem mostmár ez a helyi átlag.
  • Összkép:

    A fentiekből remélem lejött, hogy egy újabb tartalmas, a végletekig kielégítő egy órát töltöttem Alice-nál. Nagyképűen mondhatnám, hogy bár minden napom így kezdődne, de nem bírnám sokáig az biztos. Szerintem senkinek nem fog csalódást okozni Alice, merem mindenkinek ajánlani a meglátogatását.
Happy Massage