• Heni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    amikor megláttam a képeit, azonnal a kedvencekbe tettem, nehogy elfelejtsem, vagy eltűnjön, mielőtt meglátogatnám. Gyorsan telefonáltam, el is értem és érdeklődtem a részletekről. Kedves volt és mindenről tájékoztatott. Egy nappal előre foglaltam időpontot, aznapi megerősítést kért, amit egyik barátnőjével bonyolítottam, minden ok volt, várt.
  • Megközelítés:

    nem okozott problémát az egyik kedvenc helyem megtalálása, a forgalommal sem akadtak volna gondok hétvégén, ha nem lett volna az egyik híd tüntetés helyszíne. Így a többi autót kikerülve, utat rövidítve, a rendőr orra előtt a buszsávban csapatva, mindenki elé szerencsésen bevágva szedtem a lábaimat és végül nem is késtem el. Ünnepnap lévén gyalog jöttem ki a mélygarázs rámpáján és hívtam. BKV-val könnyebb a helyzet, minden megáll erre, el is fogok gondolkodni rajta lassan.
  • Helyszín:

    bevásárló központ melletti újépítésű tömb. Ikonikus helyszín, nagyon jó a szelekció, a lányok külsejére nem lehet panasz, lassan már a kapucsengő is megy fejből. Lakásban félhomály, de azért látni, hogy ki fogad, hálóban enyhe sötétítés, de a napsütés hatására szinte nappali fényviszonyok. Célnak megfelelő, az ágyon elférni, lehet pakolni. A fürdő tiszta és mindennel felszerelt, most megint a lábam alá lógott a kád előtti függöny.
  • Lány külseje:

    a fotók alapján sokat vártam és bár nem mondanám meg, hogy ugyanaz a két lány állt a szemem előtt és a képeken, a látvány önmagáért beszélt. Nagyon helyes arcú, szép cicás szemű, igazi csókos szájú tündér állt előttem, sötétebb barna, nekem fekete hajjal. Az alakja pont, mint a fotókon, vékony, fiatalos formák. Alkatához mért szép, feszes cicik, puha bőr, a popsi nem volt feszes és kemény, de hibátlan a formája, a punci szépen csupaszra húzva, már "ruhában" nagyon kívántam. Egyrészes világos fehérnemű szettben várt.
  • Action:

    beléptem és gyors bemutatkozást követően már vigyorogtam is az arcába. Alig tudtam levenni róla a szemem cipőlevétel közben. Bekísértük egymást a szobájába és mutatta a törölközőmet, de inkább hozzáléptem és szájon csókoltam. Viszonozta, miközben simogattam és húztam közelebb magamhoz. Volt egy kis visszatartó erő a karjában a kezdeti izgalom miatt, de azért a formás hátsót elértem és folytattam a simogatást és finoman megpaskoltam. Rákérdezett, hogy elmegyünk-e fürdeni, de ekkor mutattam, hogy túl sok ruha van rajtam, amit szépen sorban le is szedett rólam, majd lehúztam a ruha pántjait, oldottam a csatot hátul és lehúztam róla. Csodás szeméremdomb tárult a szemeim elé, amit nézegettem egy kicsit és azon agyaltam, bárcsak Grabovszki lennék. Felállva még magamhoz húztam pucéran is és újabb szájon csók következett, közben öleltem és karjaival ő is belém kapaszkodott. Átdugtam a nyelvemet a szájába, ekkor éreztem egy kis dohány ízt, de nem törte meg a lelkesedésemet, főleg, hogy ő is aktivizálta a nyelvét és küzdöttünk egy picit.

    A fürdőbe lépve gyorsan bemásztunk a kádba és a zuhany oldalára állt, majd engedni kezdte a vizet. Nekiállt magát mosni, de jeleztem, hogy inkább rám pazarolja a vizet, lesz aki megmossa őt is. Neki is kezdett és finom érintéseiből rögtön tudtam, hogy valami nagyon jó kezd készülődni. Hamar felizgultam a kapott kígyóbűvölés hatására, a falnak nekitámaszkodva háttal toltam a markába a dákót. Végig nézett a szemembe mosolyogva, miközben markolászta a zsákot és a kobrát, sóhajtozva bámultam a szemeit és a mozdulatsort. El tudtam volna viselni még órákig ezt a játékot, de cseréltünk és hasonlóan finom mozdulatokkal álltam hozzá. Végigkentem mindenét és jól meggyúrtam minden formás testrészét, a punci kiemelt hosszúságú dörzsölést kapott. Érzékenynek tűnt, ahogy a csiklót érintettem, mintha kicsit megugrott volna párszor. Lemostuk egymást és irány az ágy.

    Gyorsan megágyazott, ahogy előrehajolt simogattam a hátsóját, majd kiszaladt gyorsan felszerelésért. Hanyatt fekve vártam, gyorsan meg is érkezett. Bebújt mellém, magamra húztam és óvatos smárolásba kezdtünk. Hamarosan lejjebb csúszott és végigpuszilta a farkamig vezető útvonalat. Mellém térdelve kezével tartotta az árbocot, miközben végignyalta, majd bekapta és puha ajkakkal kezdte fejni lassan. Kitartóan dolgozott, amikor megállt és pozíciót váltott. Át akart mászni rajtam, de elmérte és az álló répába térdelt bele teljes testsúllyal, amin kicsit meglepődtem, de nem volt fájdalmas, ezért csak röhögtünk rajta. Bocsánatkérések közepette hajolt rám és röhögve átkarolt, majd smároltunk. Újból lecsúszott, közben végig a szemembe nézve leste a reakcióimat és mosolygott. Ahogy Besenyő Pista bácsi kezdené: Hát kérem! Ez valami zseniális francia volt. Finoman kapta be és lassan húzta rajta a száját a feléig majd vissza, aztán felnézett és a nyelvhegyével játszott a makkal azokkal a csillogó szemekkel, mosollyal karöltve. Megint bevette és újból szopni kezdte, majd amikor kiengedte, a szája szélét simogatta vele és folyatta rá a nyálat. Itt éreztem, hogy az 1 óra borzasztóan kevés hozzá, ide több idő kell legközelebb. Az arcánál fogva tartottam közben és bámultunk egymás szemébe. Felváltva mentek a különböző izgató technikák, míg az egyik feljövetelénél lenyúltam és a hasamra hajtottam a kígyót. Vette a lapot és megnyalogatta hosszában, majd lement a zacsit nyalni. Eközben a homlokára engedtem a botot és azt simogattam vele, majd az arcát is végig, végül feljebb hajolt és a szájába szerette volna venni, de előtte az ajkait is körberúzsoztam a makkommal. Ekkor is mosolyogva nézett és hagyta, hogy a száját gyűrje a műszer. Ezután ráhajolt és újból bekapta a feléig és szopogatta, majd rákérdeztem, hogy meddig megy be és úgy 3/4-ig nyelte el a kardomat. Eszméletlen jól esett a felvezetés, ami nem a gyors kivégzésre irányult, épp ellenkezőleg, ezért megkérdeztem, hogy mennyire szűk, meddig szokták bírni nála a kiképzést, amire csak mosolygott, hogy eléggé, de gyorsan tágul. Féltem, hogy ennyire felizgulva gyorsan elsülnék benne, de a szájjal kivégzéstől még messze voltam és már nagyon kívántam.

    Végül cseréltünk és hanyatt fekve kínálta fel a puncit, amihez szétnyitottam a lábait és a környéket simogattam nyelvvel. Tetszett neki a felvezetés és próbáltam hozzá hasonlóan óvatos és játékos lenni. Ahogy a szirmok közé nyaltam, elkezdődött a halk sóhajtozás és a hüvelyt is megízleltem néha. Finom volt minden, így folytattam a nyalakodást és felnézve láttam, hogy oldalra fordulva, csukott szemmel fújtat nagyokat. Ritkán szoktam élni a lehetőséggel, de most az egyik ujjamat is bevetettem és benyúltam a punciba, hívogató mozdulatokkal simogattam a hüvelyfalat. Ahogy láttam ez sem esett neki rosszul és kezdett is kapaszkodni belém, a nedvesedést ráadásul jól lehetett érzékelni. Ekkor azonban felpillantva láttam, hogy nem lesz időm befejezni a játékot, mert nagyon elszaladt az idő az előjátékkal és muszáj volt gumiért kiáltani, hogy bejussak a finom barlangjába.

    Fel is pattintotta gyorsan és missziben kezdtünk hozzá az akcióhoz. Óvatosan bújtam be, de egyből éreztem, hogy nem kell félni és tartalékolni, vagy óvatoskodni. Uszodának megfelelő nedvességbe toltam a szondát, totál el volt ázva és nem is éreztem nagyon szűknek. Neki is álltam és tempósan kezdtem lökni, azonnal ráhajoltam és smárolva keféltünk. Nagyon jó érzés volt benne lenni és változott a kép, már azon kellett dolgoznom, hogy ilyen nedvesség mellett hogy fogok elsülni ennyi idő alatt. Nem sokat törődtem ezzel, csak kapaszkodtam belé és tartottam a fejét két kézzel az arcát fogva. Aztán a nyakára hajolva lihegtem a fülébe, ő közben a hátamat karolta át. Kicsit feljebb támaszkodtam, hogy lássam a behatolás helyét és oda is pillantottam, bár az arcát látni közben bőven elég volt, hogy ne csökkenjen az izgalom. Ahogy pumpáltam, egyre jobban sóhajtozott alattam. Nem fogtam vissza magam, nagy tempóra kapcsoltam, nem volt ellenvetés, lehetett dolgozni tovább. Végül az egyik lábát a nyakamba véve térdeltem fel és úgy mentünk tovább, így az elém táruló látvány és a heves tempó meghozta a sikert és a tűzijáték előtt gyorsan lekaptam a védelmet. Villám gyorsan úgy helyezkedett, hogy az arcára tudjak élvezni és pár húzás után óriási durranásokkal érkeztem meg. Három csíkot húztam ki a helyes pofijára, az egyik a szempilláján ívelt át, de nem okozott sérülést, így csukott szemmel mosolyogva, félig felülve várta, hogy segítsek neki a törölgetésben. Ilyen kedves fogadtatás után még szép, hogy segítettem és mosolyogva törölgettünk. Éppen belefértünk az időbe, ezért gyorsan mehettem zuhanyozni. Nem volt idő dumcsira, de nagyon meg voltam elégedve és annyit el tudtam mondani, hogy még látjuk egymást.
  • Elszámolás:

    talán az új átlag alatt van egy hangyányival, a külső és a produkció viszont tökéletes. A program megfelelő, minden adott egy jó szexhez. Extrát nem vettem igénybe, nem is tudom, hogy vannak-e. Az elején rendeztük, mert nem ismert és még ő is új.
  • Összkép:

    nagyon megfogtak a képei, mindenképp látni akartam. Nem csalódtam, nagyon jó élményen vagyok túl. A kezdeti izgalom és enyhe távolságtartás hamar elillant /főleg akkor, amikor térddel tesztelte a bránert :-)/ és jól megalakultunk. Isteni a francia, imádom a játékos nyalókát elhúzva, a szex is nagyon jó volt, még ha nem is jutott idő sok pózra. Ez egyébként az idő szűke miatt alakult így és legközelebb már duplázni fogom az időtartamot, hogy minden kiélvezhető legyen. Újabb üstökös jelent meg a színen és egyértelműen istennő cím várományos. Most nagyon jóra értékelem, mert hamarosan lesz visszavágó, ahol tuti, hogy meg is kapja. Hatalmas kedvenc rögtön.
Happy Massage