• Emese

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Emese reagálása

    Kedves, édes Aequum!

    Először is szeretném megköszönni ezt a csodás beszámolót, amit írtál :) Szerintem nagyon vissza adja az együtt töltött időnk feelingjet :) Köszönöm :)

    Nagyon jól éreztem magam Veled :) Mindenkinek ilyen kellemes vendéget kívánok, mint Te :)

    Várlak vissza drágaság :)

    Ölellek: Emese

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt; könnyen ment, mivel Emese egy nagyon közvetlen és kulturált hölgy. Normálisan, nyíltan és jó hangulatban lehet vele elegánsan egyeztetni akár az elképzelésekről, akár az időpontról.
  • Megközelítés:

    Abszolút könnyen megközelíthető, 4-6os vonaltától maximum pár perc gyalogosan. A parkolás az utcán talán gond lehet a belváros miatt; a közeli vásárlóközpont lehet jó megoldás, aki mindenképpen autóval szeretne érkezni.
  • Helyszín:

    Az épület egy a 1930-as, talán 1940-es években épült, mindenképpen jó állapotban lévő bérház - aki szereti a stílust mindenképpen szépnek fogja látni (szerintem az).
    A lakás teljesen felújított, elrendezése a célnak megfelelően elegánsan meg van oldva. Az elrendezésből kikövetkeztethető, hogy több hölgy is van a lakásban (de ez innen az oldalról is kiderül, szóval ebből meglepetés nem lehet), de ez nagyon kulturáltan van rendezve, Emese olyan szépen végigviszi az embert a vendégfogadó folyamatokon, hogy észre sem vehető, hogy ezek azok voltak :) A többi hirdetővel nem fog a vendég összefutni. Bár bevallom, amilyen szimpatikus volt a többi masszőz is a címen, lehet nem is venné ki rosszul magát, :)
    A fürdőszoba tiszta és rendezett, minden a vendég rendelkezésére áll, amire szükség lehet.
    A szoba a célnak tökéletesen megfelel, nincs vaksötét, de hangulatvilágítás és a gyertyák pont a megfelelő légkört teremtik meg.
  • Lány külseje:

    Emese egy nagyon csinos érett nő. Hosszú vörös haj, zöld szemek, nyílt tekintet, visszafogott, de őszinte mosoly. Izmos, szép lábak és telt cicik. A valóság a képeknek megfelel, én a csalódást kizártnak tartom.
  • Erotikus masszázs:

    Nagyon kellemes és alapos masszázsban volt részem. Inkább pihentető és feltölti az embert, nem erős sportmasszázs, de nem is arra volt szükségem, és szerintem a hirdetés sem ezt sejteti, kommunikálja.
    Emese szó szerint az ember lábujjhegyétől a feje búbjáig végigmasszírozza. Bőven használ masszázsolajat, ami sokat emel az élményen - fontos, hogy ez illatmentes, így az esetleges lebukás is kizárható :)
    A frissítő és kellemes masszázs már itt keveredik pár "eltévedt" cirógatással és érintéssel - ember legyen a talpán aki egy akár egy felszisszenés nélkül állja :)
  • Levezetés:

    A kényeztetés részhez hozzá kell tennem, hogy nem vagyok 'tapasztalt versenyző' az oldalon, sőt, így inkább arra voltam kíváncsi, alapból milyen élményben lehet részem - értem ez alatt azt, hogy érkezésemkor nem soroltam fel tételesen, mit és hogyan szeretnék, hanem hagytam, hadd sodorjanak az események, és így Emese elképzelései.
    A hátamra fordulás után ugyanolyan minden részletre és porcikára kiterjedő masszázst kaptam, mint fentebb. Fokozatosan, módszeresen közelít technikájával az emberrel egykorú felé; nem kapkodja el, de ez természetesen csak jobban fokozza az ember vágyait.
    Az egyetlen plusz dolog, amit kértem, az a prosztatamasszázs, amit Emese maradéktalanul abszolvált is. A masszázs mindenre kiterjed az ember legnemesebb részét és annak tájékát tekintve is.
    Kézi kényeztetésben és levezetésben volt részem, de hiányérzetem nem maradt.
    Aki nyitva tudja és/vagy meri tartani a szemét az egyre fokozódó élvezetek közepette, az láthatja Emese félszeg de, nagyon lehengerlő mosolyát és a vendég élvezetét fürkésző tekintetét, miközben kivégez :)
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt módon, az telefonban egyeztetetteknek megfelelően.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, egészen biztosan visszatérek hozzá, és valószínűleg kolleginái csábításának sem fogok tudni ellenállni.
Happy Massage