• Betti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon keresztül sikerült lebeszélni a látogatásom szándékát, amit telefonon is megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem és lehet hogy szerencsém volt, de nem messze a címtől találtam parkolóhelyet, ami fizetős, de az olcsóbbik fajtából. BKV járataitól is pár perces sétával megközelíthető szinte minden tömegközlekedési eszköznek van megállója a közelben.
  • Helyszín:

    A lakás egy kicsi lakás előszoba egy nagy szoba és tusoló. A fürdőszobában nincs nagy választék tusfürdőből így aki drogériára számít az csalódni fog. A célnak tökéletesen megfelelő búvóhely az ilyen légyottoknak. Kényelem is rendben van egy ülő kanapé és egy francia ágy szolgál a kényelemről. Nekem lehet hogy szerencsém volt, de nem messze a címtől találtam parkolóhelyet, ami fizetős, de az olcsóbbik fajtából. Higiéniára is látszott mindenhol tisztaság volt ahol megfordultam.
  • Lány külseje:

    Pont olyan mint a képeken semmi retus így mindenki azt kapja aki felkeresi, amit lát nincs zsákba macska. Korához illő alakkal van mit fogni rajta típus. Kedvenc tstrészt nem tudok kiemelni, de ha nagyon muszáj akkor a csókos száját az egyedül álló.
  • Action:

    Érkezésemkor egyből nekem esett még az előszobában hosszú csókcsata vette kezdetét, majd javaslatára a szobába mentünk. Elkezdett vetkőztetni, de szóltam neki, hogy le kellene tusolnom mielőtt belevágunk a közepébe. Gyors tusolás és szájvíz használat után vissza a szobába, ahol újabb csók csatával fogadott olyan igazi odateszi magát rendesen. Ez már felhúzott ezt érezte ő is így lejjebb tévedt és bele akadt a felturbózott velem egykorúba és olyan mélytorkos bő nyálas franciát kaptam, amit még szinte senkitől egy kis idő múlva az ágyra heveredtünk ahol én kezdtem a kényeztetését amire nagyon jól reagált még biztatott is, hogy jól csinálom így még nagyobb vehemenciával tettem oda magamat. Egy helycserés támadás következett most ő vett kezelésbe olyan mélytorkos formában, amit nemsokára kölcsönösbe folytattunk. Eljött a várva várt idő is védőszerelést kértem majd szemből ült bele a jóba mivel kutyus pózban szerettem volna elsülni így fordultunk egyet és nem is váratott sokáig megjött az eredmény a gumiba érkeztek az utódok. Egy kis pihi következett majd felajánlotta, hogy megmasszíroz én pedig elfogadtam és hasra is vágtam magam. Megfordultam és láss csodát elkezdett emelkedni a velem egykorú ezt látta ő is így és szájába vette az irányítást szintén mélytorkost kaptam és így is lett vége a szájába érkeztek meg a utódok ahonnan egy csepp se jött ki mindet eltüntette egy cseppig. Megtörölgette a dolgát maradéktalanul elvégző velem egykorút majd beszélgettünk egy kicsit az idő pedig elszállt így egy tusolásra maradt már csak idő. Felöltözve teljes kielégüléssel olajra léptem. Egy búcsú csókot azért még kaptam.
  • Elszámolás:

    Mindent utólag rendeztem csak az ő egyedi ajándékát adtam át az érkezésemkor. Korrekt elszámolás egy korrekt hölgytől.
  • Összkép:

    Teljesen megvoltam elégedve a kapottakkal. Csak ajánlani tudom akik szeretik ezt a korosztályt azoknak feltétlenül meg kell látogatni. Csókollak még találkozunk biztos.
Happy Massage