• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, könnyen és gyorsan ment.
  • Megközelítés:

    A 2.kerületben a Fő utcában vagyok,közel a Batthyány térhez,a tömegközlekedés kiváló a parkolás a környékemen jól megoldott,egyszerű.
  • Helyszín:

    Legutolsó látogatásom óta, nem változott, még mindig ugyanolyan igényes, otthonos lakás. A fürdőszoba még mindig nagyon jól felszerelt és nagyon tiszta, 1000 féle tusfürdő, szájvíz, száraz kilépő vár. A szoba nagyon tágas és hangulatosan berendezett, a magas franciaágy hatalmas és kényelmes, jó a hangulatvilágítás is.
  • Lány külseje:

    Ebben én elfogult vagyok, de akinek a képei bejönnek és ezt a korosztályt kedveli azok tuti nem fognak csalódni. Enikő egy igazán kedves és csinos teremtés, vörös hajjal, tenyérbe illő cicikkel, és amit mindenképpen kiemelnék az a feszes bőre és a dögös kemény popsija.
  • Action:

    Mivel Enikővel már régi ismerősök vagyunk így a szokásos rituálék (kávé, kis csevegés), és a tusolás után a szobában az ágyon fekve vártam ,hogy újra elvarázsoljon azzal a csodás popsijával. Szerencsére csak pár pillanatig kellett várnom, és már meg is jelent Enikő teljesen meztelenül. Már puszta látványától is elkezdett ágaskodni a cerka, de miután elhelyezkedett a lában között és elkezdett franciázni már kőkemény voltam. Nagyon jó és változatos franciában volt részem, voltak mélytorkos elemei, szembenézős cuppogós, nyalogatós részei, külön kiemelném, hogy a piros körmei ilyenkor milyen jól néztek ki a kukimon. Sajnos le kellett állítanom, mert ezt nem sokáig bírtam volna, és a fő fogás mégis csak a popsi volt a terveimben. Gumi húzás közben Enikő a hátán feküdt én pedig az ágyon térdeltem, és ekkor villant be az ,hogy ebben a pózban még nem popsiztunk. Szerencsére Enikő partner volt ebben is, így miután egy párnát tett a popsija alá és a lábai a kezemben tartottam, már támadhattam is a popsit. Nagyon jó volt, mondtam is neki, hogy ezt a pózt fel is vesszük mostantól a repertoárba, főleg az éget bele a retinámba amikor a kezével magát izgatta miközben én a popsijában voltam.Lassacskán pózcsere mellett döntöttünk ami nem is lehet más mint a jól bevált kutyus. Ez a gyengém, és ezt Enikő is tudja. Nem is tartott sokáig sajnos, Enikő is megérezte ,hogy nemsokára elér a vég és csak úgy tolta rám a popsiját, közben párszor még tekert is rajta egyet. Ez meg is tette a hatását, tele is lőttem a gumit. Enikő megvárta míg lenyugszom, majd letörölgetett. Kicsit pihegtünk még az ágyban, majd öltözés és a távozás következett.
  • Elszámolás:

    Előre bekészítettem egy borítékba amit együttlét előtt leraktam az asztalra, távozásomkor ugyan ott volt.
  • Összkép:

    Enikő egy nagyon kedves és jó fej, dögös cuki csaj . Egyértelmű erőssége a popsi szex, és a franciája. Ha popsi szex kedvelő vagy, vagy csak ki szeretnéd próbálni akkor Enikő a legjobb választás.
Happy Massage